anladim canim evet soyledigin iyi olmus seni o duruma dusurmesinden de ama ne biliyim ben esimden cok istiyorum kimsenin duymamasini annemlere bende bir durum varmis gibi yansitiyorum esimde hicbirsey soylme diyor ama ne biliyim bilmelerini istemiyorum
sen iyi yapmisin ama benimkiler allahtan 2 yil olcak birsey demediler hic sormazlar bile o yonden iyiler
canım bizde kimseye söylemedik.... ama ameliyattan sonra biraz şüpelendiler daha dr a gidiyormusun diye hiç sormuyolar(ameliyat olurkaen eşimin rahatsızlığının varikosel olduğunu hiç söylememiştik) ama annem canım annem benden çok istediği için çok üstüme düşüyor devamlı niye dr a gitmiyorsun diyordu ben de gitmeyince... ameliyatın bununla bir alakası olup olmadığını sordu ben de söylemek zorun da kaldım....
gaye canim benim babaannemde 7 yilda olmus ayni laflari ablam icinde kullaniyorlar sinir oluyor insallah olsunda 7 yilda olsun
ama kayinvaliden gercekten sinir etmis seni cok ayip hemde biliyor sende bi sey desen olan esine olacak bosver gitsin
öncellikle teşekkür edrim :1hug:hemen yazıyorum değerleri
yıkama öncesi değerler
hızlı hareketli =6
yavaş hareketli=60
yerinde hareketli=13
hareketsiz=2konsantrasyon=49
yıkama sonrası
hızlı hareketli=40
yavaş hareketli=39
yerinde hareketli=11
hareketsiz=10
toplam spermatozoa 77;28
konsantrasyon 18,4
morfoloji %3
görünüş normal
viskosite normal
hacim normal
ph 7,2
benim regli günüm ise 23 ekim
inşallah dediğin gibi bana uğurlu gelir burasıda kuzuma kavuşurum bir an önce :ecrin_bebek:
evet canım sanırım öyle ama ne yapacağımı bilmiyorum bişeyde diyemiyorum kırılmasın diye ama çok merakta ediyorum doğrusu ak veya kara alsada bizde yolumuzu ona göre çizsek iyi olmazmı bilemiyorum şimdilik tüp bebek düşünmüyoruz erken diye yaşım 23 kimse önermiyo yaşın küçük diyolar ama olmazsa aşılama deneriz belki bilmiyorum hayırlısı yaaa:uhm:
merhaba kizlar
akdas tebrik ederim canim rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah
kizlar dun doktorun verdigi ilaci almak icin eczaneye gittik ilac sparis ustune geliyomus bugun gidip alicaz 4 gunluk gecikmeyle basliycam
eczaneye giderken esime dedimki kendin icin e vitamini al sonucta vitamin bi zarari olmaz
eczaci kadin vermemis ilaci getirmis doktor tavsiye ettimi diye sormus esimde hayir diyince veremem demis kadin
bide burda boyle seyleri danismak icin bi hat var eczaci orayi aramis danismis onlarda belki e vitaminin zarari olur diye onaylamamislar yani eczaci vitamini vermedi yaaa esimde cok rahat davraniyo doktorda ilac vermiyo esime
olan bana oluyo ooffffff
hayirlisi olsun canim.erkekler hep böyle hangimizin ki kendi isteğiyle gittiki doktora hep zorlamalarimizla.inşallah güzel sonuçlarla gelecek eşin.ama yinede ben olsam gönderiri aldirirdim çenemden kurtulamazdi valalh.ama biz 2 defa yaptirdik ikisindede 2-3 saat içinde almiştik sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?