Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizde kimseye söylemedik.... ama ameliyattan sonra biraz şüpelendiler daha dr a gidiyormusun diye hiç sormuyolar(ameliyat olurkaen eşimin rahatsızlığının varikosel olduğunu hiç söylememiştik) ama annem canım annem benden çok istediği için çok üstüme düşüyor devamlı niye dr a gitmiyorsun diyordu ben de gitmeyince... ameliyatın bununla bir alakası olup olmadığını sordu ben de söylemek zorun da kaldım....

btrklc canim süpersiniz tek kelimeyle allah mutluluğunuzu bozmasin.gülen gözleriniz hiçbir zaman hüzün görmesik...
Ama ben kahvaltiyida çok ama çok beğendim canim çekti aşerdim::))
oğluşun tipki babasi maşallah size

BTRKLC canım vermiş oldugun resmi küçülttüm istersen bu linki editten tekrar yapıştır olucaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
gaye canim benim babaannemde 7 yilda olmus ayni laflari ablam icinde kullaniyorlar sinir oluyor insallah olsunda 7 yilda olsun
ama kayinvaliden gercekten sinir etmis seni cok ayip hemde biliyor sende bi sey desen olan esine olacak bosver gitsin

Btrklc canim benim sen ne tatli bayanmişsin öyle... Allah sizi nazardan saklasin allah çocuğunla eşinle sağlikli mutlu ömürler versin...allah bizede hayirli çocuklar nasip etsin inşallah.

öncellikle teşekkür edrim :1hug:hemen yazıyorum değerleri
yıkama öncesi değerler
hızlı hareketli =6
yavaş hareketli=60
yerinde hareketli=13
hareketsiz=2konsantrasyon=49

yıkama sonrası
hızlı hareketli=40
yavaş hareketli=39
yerinde hareketli=11
hareketsiz=10
toplam spermatozoa 77;28
konsantrasyon 18,4
morfoloji %3
görünüş normal
viskosite normal
hacim normal
ph 7,2
benim regli günüm ise 23 ekim
inşallah dediğin gibi bana uğurlu gelir burasıda kuzuma kavuşurum bir an önce :ecrin_bebek:

bilmiyorum ama herkesin kendi annesi iyi yapmisin annelr hic kotuluk dusunmezler ama.................
anlarsin istekötükedihüsobaskalari

btrklc canim gercekten cok harika bir yuvaniz aileniz var allah nazarlardan saklsin masallah masallah insallah kucuk bir bebisde gelicek

BTRKLC maşallah çok güzel bir görüntü....

allah mutluluğunuzu daim etsin:Saruboceq:

tanıştığıma memnun oldum ayrıca resim çok sıcak geldi bana allah mutluluğunuzu daim etsin
bugünlük benden bukadar umarım yarında görüşürüz hoşçakalın

gaye canim benim babaannemde 7 yilda olmus ayni laflari ablam icinde kullaniyorlar sinir oluyor insallah olsunda 7 yilda olsun
ama kayinvaliden gercekten sinir etmis seni cok ayip hemde biliyor sende bi sey desen olan esine olacak bosver gitsin

sağol canim amin inşallah dediğin gibi olsunda.... Eşimede söyledim bana böyle davrandi diye eşim çok kizdi deli oldu arayip bir ton laf sayacakti ama engel oldum....ben sadece kayinvalideme tlfnda birdaha çocuk konusu geçtiğinde hayirlisi ols. Deyip konuyu kapatalim konuşmalarinla beni çok üzdün dedim resmen gelinin çocuğu olmuyo dedin dedim ben öyle demek istemedim dedi üstelemedim konuyu kapattim...insani çok yoruyo çok yipratiyor böyle durumlar...

merhaba kizlar
akdas tebrik ederim canim rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah

kizlar dun doktorun verdigi ilaci almak icin eczaneye gittik ilac sparis ustune geliyomus bugun gidip alicaz 4 gunluk gecikmeyle basliycam
eczaneye giderken esime dedimki kendin icin e vitamini al sonucta vitamin bi zarari olmaz
eczaci kadin vermemis ilaci getirmis doktor tavsiye ettimi diye sormus esimde hayir diyince veremem demis kadin
bide burda boyle seyleri danismak icin bi hat var eczaci orayi aramis danismis onlarda belki e vitaminin zarari olur diye onaylamamislar yani eczaci vitamini vermedi yaaa esimde cok rahat davraniyo doktorda ilac vermiyo esime
olan bana oluyo ooffffff

Son düzenleme:

Canım hareket normal. Aslında ileri hareketli az ama , yavaş hareketlinin çokluğundan kurtarıyor. Sayı da iyi. Sorun sadece morfolojide. Morfolojiyi şu düzeltir diye birşey yok maalesef. Bünyeden bünyeye değişiyor durum. Kronikleşme durumuna göre de. Mesela sadece bir spermigoram bir fikir yürütmek için doğru olmayabilir. Belli aralıklarla tekrarlanması gerekir. Selenyum , çinko tabletleri kullanabilir. Domates çorbası ve havuç suyu da iyi geliyormuş. Ama dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor. Faydasını görebler olmuş , denemekte fayda var.

Canım geçmiş değil de gelecek ayki regl tarhini alayım ben lütfen. Yani Kasım'ın kaçında olman bekleniyor hesaba göre? İnşallah olmazsın tabi. a.s.

hayirlisi olsun canim.erkekler hep böyle hangimizin ki kendi isteğiyle gittiki doktora hep zorlamalarimizla.inşallah güzel sonuçlarla gelecek eşin.ama yinede ben olsam gönderiri aldirirdim çenemden kurtulamazdi valalh.ama biz 2 defa yaptirdik ikisindede 2-3 saat içinde almiştik sonucu.

gayecim napalım canım benim onlar söylemekten iğnelemkten nezman vazgeçerler bilmiyorum ama ben duymaktan sıkıldım onu biliyorum sadece ne yapalım hayırlısı bizim içinde bu yazılmış bebeğimiz olduda bizmi istemedik allah allahhhhh neyse sinirlenmeyim ben en iyisi bebemiz olunca gözlerine sokarız baaaaaaaaaaaaaaak oluyormuş deriz okişşşşşşşşşşşşşş

Canım hoşgeldin. :1hug: Orası neresi yaa? Gerçekten şaşırdım. :uhm: E vitamini bu? Ne zararı. :mymeka: Neyse canım sıkma sen canını. a.s. Allah böyle de şifasını verir inşallah eşinin. Bol bol dua edelim biz. :Saruboceq:

narencim bundan önce bizde 2 defa yaptırdık ve hep 1-2 saat içinde alıyorduk bu uzadı ya bilmiyorum belkide benim tembel herif almıyo oda olabilir yani hehehehe kaydirigubbakcemile

kızlar dün psikayatra gittim.dr da tek çocuğu varmış:roflol:.bana biraz kızdı.bayağı telkinde bulundu.çevreye çok kafayı takmamam konusunda.aslında ialç vermicekti.fakat stres kaynaklı olan trioit dengesizliğim için verdi.endokrin uzmanımda kullanmamı istedi.4/5 ay koruncam bu sebeble ama sanırım bu sayfayı kapattım gibi.sanırım diyorum yine de u ANNELİK DUYGUMA YENİLMEZSEM.dr ilaçlık durumum olmadığına fakat bunu takıntı haline getirdiğimi bundan sorun yarttığımı söyledi.çok da haklı biz üç kişilik KOCAMAN yüreği olan bir ailede olabiliriz.çok isterdim kalabalık olmayı ama ne yapalım dr dediği gibi KADER:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…