evet canım sanırım öyle ama ne yapacağımı bilmiyorum bişeyde diyemiyorum kırılmasın diye ama çok merakta ediyorum doğrusu ak veya kara alsada bizde yolumuzu ona göre çizsek iyi olmazmı bilemiyorum şimdilik tüp bebek düşünmüyoruz erken diye yaşım 23 kimse önermiyo yaşın küçük diyolar ama olmazsa aşılama deneriz belki bilmiyorum hayırlısı yaaa:uhm:
Hayırlısı olsun canım, bakarsın ocaktan önce bi süpriz olur belli mi olur! inşallah çektiğiniz sıkıntıların karşılığını alırsınız... veee hep beraber halay çekeriiiizzzzhihoyyythihoyyyt:teytey:
evet bence de canım... ama çok üstüne gitme bence inşallah düzelmiştir :Saruboceq::Saruboceq:
asicim canım sanada allah hayırlısıyla ikiz nasip eder işallah.
nevrommmm haklısın tatlım hala kayınvalidem şu dr a git bu dr a git diyo bana bende en sonu dayanamdım ve anne ben değil oğlunun gitmesi lazım dedim ama çok pişman oldum eşim adına yani ama heryerde bana gitmiyo diyodu gezmeye filan da gittiğimizde yani ben de biran evvel herşey yoluna girsin istiyorum haksızmıyım herkes üstüme ikinciye hatta üçüncüye hamile kaldı pöfffffffffffffffffffffffffff
nevrommmm haklısın tatlım hala kayınvalidem şu dr a git bu dr a git diyo bana bende en sonu dayanamdım ve anne ben değil oğlunun gitmesi lazım dedim ama çok pişman oldum eşim adına yani ama heryerde bana gitmiyo diyodu gezmeye filan da gittiğimizde yani ben de biran evvel herşey yoluna girsin istiyorum haksızmıyım herkes üstüme ikinciye hatta üçüncüye hamile kaldı pöfffffffffffffffffffffffffff
herkese merhaba ben yeni saylıp yeni sayılmayan biriyima.s.önce vajinsumus bölümündeydim ordan aşılama bölümüne terfi ettim ordanda buraya geldim benim eşimded %3 lük bir oranda morfoloji bozukluğu var iki aşılamam sonuçsuz kaldı 2 yıllıkta evliyim sizlerle konuşursam belki rahatlarım nede olsa aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır aranıza alırsanız benide çok mutlu olurum:asigim:
kızlar içimden geldi.sizlerle paylaşmak istedim.işte biz yani benim ailem.sizlerde yüreğimedki ailem.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?