• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla zaten catlarim anlatmazsam dun kosa kosa geldim ama site acilmadi hevesim bugune kaldi
cok haberim var
.....birincisi dr tup bebek degil mikroenjeksiyon yapacak
......ikincisi uzun protokol yapicaz
.....ucuncusu bu kotu haber esim aslinda cok guzel sperm uretiyormus ama sperm kanali tikali cikmis yani spermler normal yolunu bulamadigi icin sayi az ve ameliyat edilmiyor
....dorduncusu tam olarak zamana karar verildi ocak basinda allah izin verirse ignelere basliyoruz cok kalabalik oldugu icin kaldik biz

canımm herşeyin hayırlısı olsun hakkında tatlım mikroenjeksiyonda şansınız dahada artar bu güzel haber gerçekten eşin için üzüldüm canım biz neysede erkekler çok zor kaldırıyor bu tür durumları bak benim eşim daha sperm sonuçlarını bile almadı kaç gündür inşallahh herşey yolunda gider tatlım 2009 yılı sana ve eşine uğurlu gelirde minişleriniz sizinle olur tatlımmm mujukaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv::emir_bebek::nazar:

hayirlisi olsun inşallah asicim...
Belkide hiçbişeye gerek kalmaz siz tüp bebek için beklerken meleyin gelir yerleşiverir göbüşüne kim bilir....
Inşallah herşey güzel olacak canim...
Senden ricam tamam bak ocakta tüp bebeğe geçiyosun rahatla gevşe ve bol bol ilişkiye gir....hiç düşünme bebişi..nasilsa o yolunu bulup sana gelecek tamam mi rahat ol ve pozitif düşün

valla zaten catlarim anlatmazsam dun kosa kosa geldim ama site acilmadi hevesim bugune kaldi
cok haberim var
.....ucuncusu bu kotu haber esim aslinda cok guzel sperm uretiyormus ama sperm kanali tikali cikmis yani spermler normal yolunu bulamadigi icin sayi az ve ameliyat edilmiyor
....dorduncusu tam olarak zamana karar verildi ocak basinda allah izin verirse ignelere basliyoruz cok kalabalik oldugu icin kaldik biz

canım :1hug::asigim: hadi bakalım hayırlısı... allh yardımcınız olsun :Saruboceq: inşallah herşey yolun da gider :Saruboceq:

kizlar esinde ayni problem olan varmi merak ettim sperm kanali tikali olan
ayrica dr dun kav embriyo istiyorsun diye sordu cok heycanlandim cok duygulandim gozlerinin ici guluyordu esimin ve sans artacaksa iki dedim yani ikiz sansimiz var esim oyle istedi daha dogrusu allahtan hayirlisi tr de galiba 3 embriyo transfer ediliyor

o zaman problem yoktur.her şey iyi olucak

ya kizlar dun dr dan geldim hicbiriniz sormadi ask olsun ne oldu diye oysa sizlere haberlerim vardi

cok haberim var

Canım kusura bakma yaa. :çok üzgünüm: Hamiş patlamaları olunca biraz kendimizi kaybettik. Akşam da site arızalıydı zaten. a.s.

Ocak başına ne kaldı ki canım benim. Mikroenjeksiyon olacağı için tıkanıklık artık önemli değil. Bol bol dua edelim de tedavi vakti zamanı gelince herşey çok güzel ilerlesin. Ama o zamana kadar bir de mucize olursa değmeyin keyfimizeeeeeeeeeee. :teytey: :teytey:

Belkide hiçbişeye gerek kalmaz siz tüp bebek için beklerken meleyin gelir yerleşiverir göbüşüne kim bilir....
Senden ricam tamam bak ocakta tüp bebeğe geçiyosun rahatla gevşe ve bol bol ilişkiye gir....hiç düşünme bebişi..nasilsa o yolunu bulup sana gelecek tamam mi rahat ol ve pozitif düşün

insallah canim demi allahin isi
insallah kasimdaki patlamada senide gorucez benim pek umudum yok dogal yoldan ama bilemeyiz evet rahatladim artik

cok haberim var

hayirlisi olsun canim.gerçektende güzel haberlerle gelmişsin.allah yardimciniz olsun canim.allah sana ikiz nasip kismet eder inşallah.

Arkadaşlar ben biraz uzanıcam.Pc başında eskisi gibi çok duramıyorum.Tekrar girdiğimde yeni güzel haberler bekliyorum sizlerden...:1hug::asigim:a.s.:nazar:

canımm herşeyin hayırlısı olsun hakkında tatlım mikroenjeksiyonda şansınız dahada artar bu güzel haber gerçekten eşin için üzüldüm canım biz neysede erkekler çok zor kaldırıyor bu tür durumları bak benim eşim daha sperm sonuçlarını bile almadı kaç gündür inşallahh herşey yolunda gider tatlım 2009 yılı sana ve eşine uğurlu gelirde minişleriniz sizinle olur tatlımmm mujukaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv::emir_bebek::nazar:

tsk ederim canim insallah 2009 da listemiz bosalir
insallah sizin test sonucunuz da guzel gelirde dogal yoldan beklemeye devam edersiniz

canım :1hug::asigim: hadi bakalım hayırlısı... allh yardımcınız olsun :Saruboceq: inşallah herşey yolun da gider :Saruboceq:

o zaman problem yoktur.her şey iyi olucak

Canım kusura bakma yaa. :çok üzgünüm: Hamiş patlamaları olunca biraz kendimizi kaybettik. Akşam da site arızalıydı zaten. a.s.

Ocak başına ne kaldı ki canım benim. Mikroenjeksiyon olacağı için tıkanıklık artık önemli değil. Bol bol dua edelim de tedavi vakti zamanı gelince herşey çok güzel ilerlesin. Ama o zamana kadar bir de mucize olursa değmeyin keyfimizeeeeeeeeeee. :teytey: :teytey:

tskler kizlarrrrrrr insallah annne olucaz hepimiz

hayirlisi olsun canim.gerçektende güzel haberlerle gelmişsin.allah yardimciniz olsun canim.allah sana ikiz nasip kismet eder inşallah.

amin canim tsk ederim bende ikizden cok korkuyorum ama esim cok istiyor allahim hayirli bir sekilde verir insallah:CüvCüv:

..ELCHIN.. ; Eşin sonuçların kötü çıkmasından çekiniyor sanırım. O yüzden almayı erteliyor. İnşallah düzelmiştir sonuçlar , iyileşmiştir de morali de kendine güveni de yerine gelir.

bakalim kasim ayinin hamişlerriii başka kimle olacak çok heycanliyim ama bu ay çok sürpriz yaşayacağiz demedi demeyin...

cok haberim var

Hayırlısı olsun canım, bakarsın ocaktan önce bi süpriz olur belli mi olur! inşallah çektiğiniz sıkıntıların karşılığını alırsınız... veee hep beraber halay çekeriiiizzzzhihoyyythihoyyyt:teytey:

..ELCHIN.. ; Eşin sonuçların kötü çıkmasından çekiniyor sanırım. O yüzden almayı erteliyor. İnşallah düzelmiştir sonuçlar , iyileşmiştir de morali de kendine güveni de yerine gelir.

evet canım sanırım öyle ama ne yapacağımı bilmiyorum bişeyde diyemiyorum kırılmasın diye ama çok merakta ediyorum doğrusu ak veya kara alsada bizde yolumuzu ona göre çizsek iyi olmazmı bilemiyorum şimdilik tüp bebek düşünmüyoruz erken diye yaşım 23 kimse önermiyo yaşın küçük diyolar ama olmazsa aşılama deneriz belki bilmiyorum hayırlısı yaaa:uhm:

evet bence de canım... ama çok üstüne gitme bence inşallah düzelmiştir :Saruboceq::Saruboceq:

Back