• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım sanırım öyle ama ne yapacağımı bilmiyorum bişeyde diyemiyorum kırılmasın diye ama çok merakta ediyorum doğrusu ak veya kara alsada bizde yolumuzu ona göre çizsek iyi olmazmı bilemiyorum şimdilik tüp bebek düşünmüyoruz erken diye yaşım 23 kimse önermiyo yaşın küçük diyolar ama olmazsa aşılama deneriz belki bilmiyorum hayırlısı yaaa:uhm:

Dur bakalım canım , sesini çıkarma biraz daha. Elbet alacak. Şu an birşeye adım atacak değilsiniz. Boşuna tepki çekme , can sıkılmasın. Yani üzülüyor baksana. Bekle bakalım ne yapacak. 1 hafta geçince veya 10 gün olunca söylersin. Hemen sık boğaz etmemek en güzeli. a.s.

Hayırlısı olsun canım, bakarsın ocaktan önce bi süpriz olur belli mi olur! inşallah çektiğiniz sıkıntıların karşılığını alırsınız... veee hep beraber halay çekeriiiizzzzhihoyyythihoyyyt:teytey:

tsk ederim canim cok sagol guzel dileklerin icin insallah hep beraber:Saruboceq:

Elchin arkadaşım senin yaşadığının aynısını bende yaşadım.eşimde almaya sürekli ertelemişti.Emin ol onlar bu sıkıntıyı bizden daha fazla yaşıyorlar.gene bizler konuşarak ve bu site sayesinde içimizi rahatlatıyoruz.ama onlar kimseyle konuşamıyolar.o yüzden onunda ertelemesi bundan kaynaklanıyo.biz onlara hem destek olacağız hemde bizler güçlü olup bu savaşı bir gün kazanacağız.

evet roaycım haklısın tabi ondandır diyorum bende konuşamıyo kimseyle diyorum üstüne gitmiyorum nezman isterse ozaman yani hayılısı

oy oyyyyyyyyyyyyy sperm kanali tikanikliginin ameliyati yokmus kizlar esimin spermleri normal uretiyor ama kanallarda probelm var ve caresi yok yani anliyacaginiz dogal yoldan hicbir zaman bebisimiz olmiycak allah bilir ama gerci olsunda tedaviyle olsun bunada sukur

nevrommmm haklısın tatlım hala kayınvalidem şu dr a git bu dr a git diyo bana bende en sonu dayanamdım ve anne ben değil oğlunun gitmesi lazım dedim ama çok pişman oldum eşim adına yani ama heryerde bana gitmiyo diyodu gezmeye filan da gittiğimizde yani ben de biran evvel herşey yoluna girsin istiyorum haksızmıyım herkes üstüme ikinciye hatta üçüncüye hamile kaldı pöfffffffffffffffffffffffffff

asicim rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok biliyorsun ama ne şekilde olursa olsun olacağını bilmekte çok güzel bir duygu bence dimi bitanem mujukaaaaaaaaaaaaa

rabbim nasip ettikten sonra tek vurumluk balıkcık bilem tutar yaaaaaaaa :))))))))))))

nevrommmm haklısın tatlım hala kayınvalidem şu dr a git bu dr a git diyo bana bende en sonu dayanamdım ve anne ben değil oğlunun gitmesi lazım dedim ama çok pişman oldum eşim adına yani ama heryerde bana gitmiyo diyodu gezmeye filan da gittiğimizde yani ben de biran evvel herşey yoluna girsin istiyorum haksızmıyım herkes üstüme ikinciye hatta üçüncüye hamile kaldı pöfffffffffffffffffffffffffff

neyaptin kiz yazik esine esin ne dedi bu duruma kayvaliden ne dedi sok olmustur kadin

ne diycek asicim zaten eşim yoktu derken iyi ozaman gidin yavrum dedi kaynanammmmcımmm eşimede söyledim böyle böyle diye anlattım ama canımı çok sıkıyordu deim heryerde mahcup duruma düşüyordum dedim iyi yapmışsın dedi eşimde ne desin dövecek hali yokya

Valla bir yerlerden sonra bilmeleri gerekiyor. Sana sürekli demesi haliyle canını sıkmıştır. Elbet bu şekilde söylemek istemezdin ama senin de dayanma noktan var. Eşin güzelce söyleseydi o zaman zamanında. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anladim canim evet soyledigin iyi olmus seni o duruma dusurmesinden de ama ne biliyim ben esimden cok istiyorum kimsenin duymamasini annemlere bende bir durum varmis gibi yansitiyorum esimde hicbirsey soylme diyor ama ne biliyim bilmelerini istemiyorum
sen iyi yapmisin ama benimkiler allahtan 2 yil olcak birsey demediler hic sormazlar bile o yonden iyiler

herkese merhaba ben yeni saylıp yeni sayılmayan biriyima.s.önce vajinsumus bölümündeydim ordan aşılama bölümüne terfi ettim ordanda buraya geldim benim eşimded %3 lük bir oranda morfoloji bozukluğu var iki aşılamam sonuçsuz kaldı 2 yıllıkta evliyim sizlerle konuşursam belki rahatlarım nede olsa aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır aranıza alırsanız benide çok mutlu olurum:asigim:

herkese merhaba ben yeni saylıp yeni sayılmayan biriyima.s.önce vajinsumus bölümündeydim ordan aşılama bölümüne terfi ettim ordanda buraya geldim benim eşimded %3 lük bir oranda morfoloji bozukluğu var iki aşılamam sonuçsuz kaldı 2 yıllıkta evliyim sizlerle konuşursam belki rahatlarım nede olsa aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır aranıza alırsanız benide çok mutlu olurum:asigim:

Canım hoşgeldin. Tabiki alırız. :1hug: a.s. %3'lük morfoloji sorunu var derken. Normal morfolojili sperm %3 sanırım. Spermiogram değerlerini bize yazabilirsen iyi olur canım. Bakarız. Peki eşinin kullandığı ilaç veya kür var mı? Bir de muhtemel adet tarihin lazım. Önce bunları yazarsan , hemen listelerimizi güncelleyip seni ekleyeyim. İnşallah sana uğurlu gelir canım burası. :Saruboceq: :CüvCüv: Pembe köşemize çabuk terfi edersin dilerim. Şeniz

kızlar içimden geldi.sizlerle paylaşmak istedim.işte biz yani benim ailem.sizlerde yüreğimdeki ailem.a.s.

Son düzenleme:

elchinciğim seninki gene iyiymiş,benim kayınvalidem problemin oğlunda olduğunu bile bile,toplum içerisinde bana ,bizim gelinin çocuğu ne zaman olacak bakalım babannesi gibi 7 senedemi olacak dedi o an dünya başıma yıkıldı,biliyosun evlilikte senin benim ayrımı olmaz ben bir bütün olarak bizim çocuğumuz olmadığını düşünürken bu tür laflarla sözlerle insanı çıldırtıyorlar.o gün ben ağla ağla krize girdim,birde bizde akrabalar,arkadaşlar çocuğumuzun olmadığını bilmiyor söylemedik söylemeyide düşünmüyoruz sadece anne babalarımız biliyor,o toplumda kayınvalidem resmen gelinin çocuğu olmuyo dedi!!! ondan sonra herkes bana kızım hayırlısını versin inşallah olur demeye başladı(acıyan gözlerle) çok çok zoruma gitti,çocuğu olan bizim halimizden anlamıyorrrrrr neler hissettiğimizi bilmiyor çok acımasızlarrrr.ilk soruları çocuğun varmı kendilerine ne faydası varsa...:kızgın:

kızlar içimden geldi.sizlerle paylaşmak istedim.işte biz yani benim ailem.sizlerde yüreğimedki ailem.a.s.

Canım çok sağollll. :1hug: Paylaştığın için. :asigim: Çok güzel bir ailesiniz. Tek eksiğiniz minik bir bebiş. Senin yanında bir bebiş arabası içinde de bebişin olsaydı tam süper olacaktı. İnşallah o da olacak. Günün birinde bizimle o fotoğrafınızı da paylaşacaksın. hihoyyyt

Back