Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar gunaydin ben geldim dun giremedim site bozuktu gecmis msjlari okuyum hemen ne var ne yok catliycam

ben geldim kızlar hekese günaydın hayırlı günler diliyorum ne güzel haberler var yine yaaaaaaaaa

AKDAŞ BİTANEM TABRİK EDERİMMM GÖZÜNÜZ AYDINNNN RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNN

DARISI BİZİMDE BAŞIMIZAAAAAAAAA

canim cok yaniliyorsun gor bak cogu kisiden once bebsin gelcek ve halayini cekicez lutfen guclu ol

Keçiboynuzunu elinden düşürmüyor bu aralar, sigara hayatı boyunca kullanmamış bir insan zaten, ... ilk tahlil sonuçlarını duyduğumda çok üzülmüştüm hatta ister istemez bi kızgınlığım olmuştu ona karşı ( nedense sanki onun elinde) ama şimdi çok üzülüyorum öyle düşündüğüm için, onun için de ne kadar zor bir durum belli etmese de eminim çok üzülüyorbenneyaptımki öyle iyi öyle sevgi dolu bir insanki çok iyi bir baba olacağından hiç şüphem yok... hiç haketmeyen onca insan çocuk sahibi olurken bu haksızlık gibi geliyor ama allahın bir bildiği vardır elbet diyorum...allahım inşallah tez zamanda bize, hepimize bebeğimizi verir... :CüvCüv::ecrin_bebek:

günaydın bitanem hoşgeldinnnn nasılsın bakimmmm

yeni kalktım sayılır.evi şöyle bir toparladım.kahvaltı yapcam şimdi.sonra bir arkadaşa sabah kahvesine gitcem.biraz sizden ayrı kalcam anlayacağın.ordan bir arkadaşa da başsağlığı ziyareti ya:1hugacam.

çok meşgulsun yavyummmmmmmmmm hehehehe kolay gelsin canım hemmde afiyet olsun fallarada bakın okişşşş belkim bebiş görünürrr

kizlar hayir olsun iyi mi kötü mü bilmem umutlu da değilim..
Adetime bir hafta kaldi...sol kasiğimda bir batma hafif tatli bir sancim var...
Göğüs uçlarim da çok hassas..kasiklarimda bir dolgunluk hissi var...
Ve bir iki gündür acayip sik idrara çikiyorum....
Sabir ve dua ile bekliyorum adetime 1 hafta var nasilsa...
3-4 aydir klomen kullanmiştim malesef olmadi...
Bu ay ilk defa olmazsa olmaz diyerek herşeyi oluruna biraktim...
Hiç tedavi olmadim (ki zaten gerek yoktu)
yumurta takibi de yaptirmadim....
Allaha emanettim bu ay...
Bakalim bekleyip göreceğiz umutlanmiyorum yine de ama içimde de bir kipirti var................................................................................]

çok meşgulsun yavyummmmmmmmmm hehehehe kolay gelsin canım hemmde afiyet olsun fallarada bakın okişşşş belkim bebiş görünürrr

AHHHHHHHHHH canım nerde herkeze baktığım fal çıkar.bir kendime baktığım fal çıkmaz:roflol::roflol::roflol::roflol:

Canlarım ben şimdi listeleri yayınlayacağım. Bir 5 dk müsade alabilirmiyim sizden bölünmesin. a.s. :teytey:

günaydın canlarım.nasılsınız bu sabah...k.k düzelmiş galiba..rosem kan testi yaptırmaya gidecekti işallah pembe listede onunda ismini görürüz.sonra sırayla hepimizinkini..nevrosky listesi hazırlamaktan usanır bu ne ya ne kadar hamiş der işallah....

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

1-^^sabirsiz^^
2-el-muallim
3-sudenaz222
4-gamze2007
5-benssenb
6-sema3455 - 20.10.2008 - 1 senelik evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - PKO sorunu vardı - 2 ay yumurtlama takibi gördü - Bu ay sınav , ramazan , misafir telaşı derken bebek düşünecek fırsatı olmamıştı - Mucize ; hiç ummadıkları ayda kapılarını çaldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
7-duygu2008
8-_BERAY_

Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…