Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım can yerime dokundun be güzelimm bu sitede en son ben kalsam yınede hamile kalamıycam maleseff öylee.Hiç iyi değilim ben kötüyümm çok kötü haldeyim ben çokk ağlamaktan mahvoldum artıkk depresyondayımsenağlamasenağlamasenağlama
rabbim her kese versin
Canım sayı ve hareket sorunu var maalesef. Keçiboynuzu kürüne başla bir yandan. Bir de e vitamini kullanıyordu sanırım. Öyle demiştin sen. O da iyi gelir. Çok sıcak su ile banyo yapmasın. Sigara içiyorsa azaltsın. Cep telefonunu pantolon cebine koymasın. Dengeli beslensin. Allahım inşallah şifasını verir. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız oldu. Allahım inşallah sana da mucizeni gönderir tatlım. a.s.
Hakkımdaki güzel sözlerin için de ayrıyeten çok teşekkürlerrrrrrrrrr. :asigim:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın bitanem hoşgeldinnnn nasılsın bakimmmm
yeni kalktım sayılır.evi şöyle bir toparladım.kahvaltı yapcam şimdi.sonra bir arkadaşa sabah kahvesine gitcem.biraz sizden ayrı kalcam anlayacağın.ordan bir arkadaşa da başsağlığı ziyareti ya:1hugacam.
çok meşgulsun yavyummmmmmmmmm hehehehe kolay gelsin canım hemmde afiyet olsun fallarada bakın okişşşş belkim bebiş görünürrr