• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze kocamannn günaydin...
Nasilsiniz....
özlediniz mi beni::)))
size gene yeniii bi haber vereyim mi...
Biraz meraklanin bakalim...:::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) şaka şaka
akdaş tebrik ederim canim...
Tüm tüm tüm hamileleri tekrardan kutluyorum....

caysimitnw9.jpg

günaydın sabah sabah güzel bi habere gözümü açtım AKDAŞ cım tebirkler rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu bi şeklide tamamına erdirsinnnn

Son düzenleme:
bilgisayara format atıldı yeni geldi servisten. ancak girebildim canlarım.

kızlar sıkı durunnnnnnnn. HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. hihoyyyt allahım dün tekrar test yapıldı ve değer yükseldi. :nazar:

allahın izniyle 10 gün sonra keseyi görür ve kalp atışlarını da duyarız.sonucu alır almaz sizler için de dua ettim.

allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın .... dularınızı eksik etmeyin kızlar valla vesvese diyeceksiniz ama işte keseyi

görmeden ve kalp atışını duymadan rahat edemiyor insan....

İşte budurrrrrrrr. :dance: Allahımmmmm sana şükürlerrrr olsun. Benim biricik akdas'ım da hamişşşşşşşşşşş :hooray: Sen bağışla yarabbim yavrusunu veya yavrularını. :Saruboceq:

Tebriklerrrrrrrrr canım. :teytey: Umutsuz konuşuyordun ama bak ne oldu. :sm_cool: Oldu güzelimmmmmmmm :teytey: Çok sevindim. Sabah sabah evden çıkmadan aldım ya haberini.

Korktum var ya kaç gündür. Gelmeyince sonuç negatif zannettim. Hiçbir yerden ulaşamadım sana. Çıldırdım resmen. Çok üzgünüm çoook Ama o kadar güzel bir haberle geldin ki ; dünyalar benim oldu. Seni seviyorum canım arkadaşım. Sen benim bu siteye geldiğimde edindiğim ilk arkadaşımsın. İlk sen vardın listemde. Hiç unutmuyorum o günleri. Dualarım seninle canım. Allaha emanet olun.

eeb11oq2.jpg

czytajkb8.gif
03.11.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 selen25
2 bengüsu
3 smhsmh
4 BEYAZ MELEK
5 rapunzell_82
6 sevcangoksel
7 _f_a_d_i_k_
8 desertrose
9 asi74
10 ROAY
11 sema3455
12 Balsurat
13 nur82
14 fatıma zehra
15 naren1981
16 ..ELCHIN..
17 duygu2008
18 çido
19 casper33
20 Rosem
21 heja
22 BTRKLC
23 asutay
24 ELGİZ
25 MONA ROSA
26 zynp.ZEYNEP
27 ^^sabirsiz^^
28 belya
29 NEŞELİ:))
30 babymom
31 gaye43
32 civciv1981
33 esila@mısra
34 ZAMBAK3
35 DıptısDıptıs
36 _BERAY_
37 YAĞMURCN
38 vavelya
39 cerencim
40 olymposss
41 BeyzaNur-HH
42 -badem-
43 canzi3445
44 sünger53
45 minos
46 el-muallim
47 elitu
48 ceylin naz
49 umutlu99

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar

yeni hamişlerimizi tebrik ederim, allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, herkeze tattrısın bu duyguyu çoook güzel bişeymiş, hepiniz için bol bol dua ediyorum.....meleklerinize kavuşmanız için...............

Herkeze günaydin günaydin günaydinlar.nasilsiniz diyeceğim ama kimsenin kötü olmamasi gerekiyor.bak hergün 2-3 hamile haberi çok süper ya.bugün sirada kim var acaba çok merak ediyorum.
akdas ne yalan söyleyeyim bende nevrosky gibi gelmeyince sonuç negatif sandim.ama allah'a şükür öyle değilmiş.allah tamamina erdirsin.dualarimiz seninle.

yine güzel haberlerle açmışız topiği
AKDAŞ cım Allah tamamına erdirsin canım

herkeslere sevgi dolu günaydınlar olsun
ayrıca simit peynire de hayır demem hani :jeyyar:

ben bugün evde olmuycam annemlere gidiyorum
artık akşam üzeri görüşürüz umarım dahada güzel haberler gelir

günaydın hanımlar

yeni hamişlerimizi tebrik ederim, allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, herkeze tattrısın bu duyguyu çoook güzel bişeymiş, hepiniz için bol bol dua ediyorum.....meleklerinize kavuşmanız için...............

Sağol tatlım. Allah razı olsunnnnnn. Şeniz Şeniz Şeniz

Bizler de sizler için dua ediyoruz. Bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alabilmeniz için. :Saruboceq: :asigim:

Günaydın arkadaşlar.... hihoyyyt Yeni hamişleri tebrik ederim. Allah sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. İnşallah bir gün bizde hamiş kalırız.:a015: :a015:

Halaylar hiç bitmesinnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Şükürler olsun yarabbimmmmmm. :Saruboceq:

Ben listeleri yayınlayacaktım ama son hamiş haberinden sonra yine değişiklik oldu , biraz müsade. Listelerle döneceğim. Kendinize iyi bakın kızlar. Şeniz

Halayı çekmeye devam edin , ben gelicemmmmmmm. :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın kızlar uzun süredir giremedim bakayım yeni hamişler varmı diye bide ne görüm iki tanehihoyyythihoyyyt allah arttırsın darısı bizlerin başıma tebrik ederim akdaş rosem allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

herkeze kocamannn günaydin...
Nasilsiniz....
özlediniz mi beni::)))
size gene yeniii bi haber vereyim mi...
Biraz meraklanin bakalim...:::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) şaka şaka
akdaş tebrik ederim canim...
Tüm tüm tüm hamileleri tekrardan kutluyorum....

günaydın beyaz melek a.s.
mesajların altında çıkan kutucuktan nasıl edinebilirim!:uhm:
hani şu seni bekliyoruz bebeğim yazan sen de de varya!

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sızlerı cok özledımmm
okadar yogunkı gunler ınanın gıremıyorum sıteye
tedavımıze basladık allahın ıznızle

doktora gıttıgım ılk gun okadar heycanlıdımkı anlatamam
LUCRIN kullanıyorumm bugun kontrol ıcın tekrar doktora gıttım
hersey guzel dedı adet olamadıgım ıcın halen bırsey yapamıorlar
cuma gunu tekrar kontrole gıtcem

Mıcroenjeksıyon + Tese tedavısı goruyoruz

doktorumuz okadarolumlu konuısuyorkı anlatamam ınanıyorum hersey guzelolcak allahın ıznızle

hamıslerımıze cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım sag salım kucaklarına almayı nasıp etsınnnnnnn
:ecrin_bebek:

Rabbım bızlerınde emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Beyzanur tedavin hayırlı olsun. Tez zamanda hamiş kalırsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benide alın aranıza belki bu topik bana iyi gelir çünkü 1. tüpbebek denememde tutunamadı bebişlerim ve negatifle sonuçlandı 1 hafta oldu ve ben gün geçtikçe dahada kötü oluyorum psikolojim alt-üst durumda şu an yazarken bile gözlerim doluyor..........
benim hikayem de şöyle biz 4 yıllık evliyiz 3 senedir istiyoruz bende problem yok eşimde önce varikosel dendi ameliyat oldu fakat değerler de çok fark oluşmadı sayı:12-15milyon,hareket:%20,morfoloji%1 drumuz doğal yoldanda çocoğunuz olabilir dedi ama ben tüpbebek dahil 3 senedir hiç hamile kalamadım şimdi doğal yollara başvurup öyle deneyeceğim ve rabbime sığınacağım :Saruboceq:

yeni anne adaylarını can-ı gönülden kutluyorum rabbim sizler gibi bizlerinde yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:

Canım aramıza hoşgeldin. :1hug: Seni listemize ekledim. İnşallah listemiz uğurlu gelir sana ve tez zamanda hamiş kalırsın. :Saruboceq: Bana muhtemel adet tarihin ile eşin için uyguladığınız kür ve ilaç varsa yazarmısın tatlım. a.s.

günaydın beyaz melek a.s.
mesajların altında çıkan kutucuktan nasıl edinebilirim!:uhm:
hani şu seni bekliyoruz bebeğim yazan sen de de varya!

BUYUR TATLIMMMMMM. a.s.

EVLİLİK TAKVİMİ NASIL YAPILIR?

1.Adım : http://ticker.7910.org/ sitesine girilecek

2.Adım : Üstten bir arka plan seçilecek. “All” durumundayken bütün seçenekler görüntülenir. Evlilik takvimi için güzel arka planlar “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha çok bulunur.

3.Adım : Üstten bir arka planımıza karar verdikten sonra alt taraftan da bir şekil , simge gibi bir şey seçeceksiniz. Yine “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha güzel simgeler bulunuyor.

4.Adım : Alttan da simgemizi seçtikten sonra ; karar verdiğimiz arka plan ve simgenin önündeki kutucuğu işaretliyoruz.

5.Adım : Simgelerin alt tarafında , sayfanın altına doğru inince ; orada “time” “enter message” “time zone” “the type of the counting” gibi yerler var. Şimdi onları dolduracağız veya işaretleyeceğiz.

6.Adım : Önce “time” seçili iken “count date” bölümüne ; gün ay yıl olarak evlilik tarihinizi giriyorsunuz

7.Adım : “weight“ bölümüne bir şey yapmıyorsunuz.

8.Adım : “enter message” bölümüne ; yazmak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz. Yalnız 30 karakteri geçmemesi gerekiyor. Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.V

9.Adım : “time zone” bölümünden ; “GMT + 2 hours” u seçeceksiniz.

10.Adım : “font color” bölümünde ; paletten istediğiniz rengi üzerine tıklayarak seçebilirsiniz.

11.Adım : “the type of the counting” bölümünde ; “after” ve “till” seçenekleri var. “after”ı seçerseniz takvim ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu gösterecektir. “till”i seçmeniz durumunda yazacağınız yazıda kaçıncı yıla doğru olduğunu belirtmek zorundasınız. O zaman “3 evlilik yıldönümümüze 3 ay 20 gün” şeklinde görünecektir. Yalnız 3. Evlilik yıldönümümüze yazısını kendiniz yazmak zorundasınız. Bence “after seçeneğini kullanıp ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu takvime dökün.

12.Adım : Her şeyi ayarladık. Artık “Creat my ticker and get the code” kısmına tıklayın. Takviminizi oluşturduk. Orada gözüktü. Şimdi KK’ya bunu nasıl aktaracağız , onu görelim.

13.Adım : Oluşturduğumuz takvimi ekranda görüyoruz. Onun hemen altında “your link” diye bir yer var. Onun hemen altında ise bir adres var. Mesela şunun gibi http://ticker.7910.org/an1cv9e-Xlz0010MDAwMHwwMDAwMTExZGF8aGdzaGRnaGZkaGdmaGZnaGRn.gif bu adresin üzerine tıkladığımızda yeni bir sayfada açacak.

14.Adım : Açılan bu yeni sayfada ; adres çubuğunda yazan yazının tamamını seçip kopyalıyoruz.

15.Adım : Kadınlar Kulübünde profilimize giriyoruz. Buna yukarıda adımız yazan yere tıkladığımıza kolayca ulaşabiliyoruz.

16.Adım : Profil bölümünde “hakkımda” diye bir yer var. Ona giriyoruz. Kendimizi tanıttığımız , evli bekar , meslek , il belirttiğimiz yer.

17.Adım : En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.

18.Adım : En son olarak “kaydet”e basıyoruz.

19.Adım : Herhangi yazdığımız daha önceki bir mesaja gidiyoruz. Bakıyoruz. Ya da yeni bir mesaj yazıyoruz. Doğru bir şekilde görüntülendiyse işlem tamamdır. Eğer görüntülenmediyse 15. Adımdan itibaren işlemi tekrarlıyoruz.

Evlilik takvimi , bebeğinizin ve çocuklarınızın büyümesi , tatile çıkış , bebeğinizin doğumuna ne kadar kaldığı da bu şekilde yapılabilir. Değişik kategoriler mevcuttur. Güle güle kullanın arkadaşlar .a.s.

çok teşekkür ederim nevrosky :) bide ben eşimin tahlilleriyle ilgili bi mail atmıştım sana sabah erken saatte!! bakabilir misin rica etsem? yalnız ilacın ismini öğrenemedim :( akşam unuttum bakmayı sabah eşimi aradım akşamları içtiği için yanına almamış ismini hatırlamıyor!

çok teşekkür ederim nevrosky :) bide ben eşimin tahlilleriyle ilgili bi mail atmıştım sana sabah erken saatte!! bakabilir misin rica etsem? yalnız ilacın ismini öğrenemedim :( akşam unuttum bakmayı sabah eşimi aradım akşamları içtiği için yanına almamış ismini hatırlamıyor!

nevrosky Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others sitesine şirketten giremiyorum :( akşam evden deniycem. çok teşekkür ederim canım... ya sen melek misin? ne kadar ilgileniyorsun hepimizle böyle, allah inşallah tez zamanda bütün dualarını kabul eder canım...

Günaydın, nevrosky şu an elimde eşimin bütün tahlil sonuçları var ama hangi birini yazmam gerektiğini bilemedim :( senin sordukların şunlar olabilir gibi geldi;
semen analizi (casa)yıkama öncesi sayım =sperm konsantrasyonu:16,3 milyon, hareketlilik %3, ilerleme: %1
semen analizi (casa)yıkama sonrası sayım =sperm konsantrasyonu:5 milyon hareketlilik: %14, ilerleme: %10
daha bir sürü değerler var!
kafam karıştı!

Canım sayı ve hareket sorunu var maalesef. Keçiboynuzu kürüne başla bir yandan. Bir de e vitamini kullanıyordu sanırım. Öyle demiştin sen. O da iyi gelir. Çok sıcak su ile banyo yapmasın. Sigara içiyorsa azaltsın. Cep telefonunu pantolon cebine koymasın. Dengeli beslensin. Allahım inşallah şifasını verir. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız oldu. Allahım inşallah sana da mucizeni gönderir tatlım. a.s.

Hakkımdaki güzel sözlerin için de ayrıyeten çok teşekkürlerrrrrrrrrr. :asigim:

merhaba arkadaşlar benide alın aranıza belki bu topik bana iyi gelir çünkü 1. tüpbebek denememde tutunamadı bebişlerim ve negatifle sonuçlandı 1 hafta oldu ve ben gün geçtikçe dahada kötü oluyorum psikolojim alt-üst durumda şu an yazarken bile gözlerim doluyor..........
benim hikayem de şöyle biz 4 yıllık evliyiz 3 senedir istiyoruz bende problem yok eşimde önce varikosel dendi ameliyat oldu fakat değerler de çok fark oluşmadı sayı:12-15milyon,hareket:%20,morfoloji%1 drumuz doğal yoldanda çocoğunuz olabilir dedi ama ben tüpbebek dahil 3 senedir hiç hamile kalamadım şimdi doğal yollara başvurup öyle deneyeceğim ve rabbime sığınacağım :Saruboceq:

yeni anne adaylarını can-ı gönülden kutluyorum rabbim sizler gibi bizlerinde yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:

BİTANEMMM TOPİYE HOŞGELDİN....ALLAHTAN HERŞEYİN HAYIRLISINI İSTEYELİM BİZİM ZAMANIMIZ GELMEDİ DEMEKKİ HENÜZ...
SEHERİM DE ÇOK STRES YAPTI ÇOK BEKLEDİ AŞILAMASI DA TUTMADI AMA ŞİMDİİİ MİNİMİNNACIK 2 KIZ BEBEK BEKLİYOR HAYIRLISIYLA İKİZLERİMİZ GELECEK...
BİZDE BU GÜZEL DUYGUYU PAYLAŞÇAZ CEYLİNİM ÜZÜLME VARDIR ALLAHIN BİR BİLDİĞİ...
ÖPÜYORUM SENİŞeniz

Back