Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,herkese güzel bir gün dilerim..
Böyle her gün peşpeşe haberler almak ne güzel..
Akdas canım seni çokk tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah:1hug:
Arkadaşlar bir kaç gün önce 3 küçük embriyomla ilgili duygularımı yazmıştım ya.bunu eşimin mailine yollamıştım..Bir kaç gün bakmamış o mailine..Bu gün farketmiş ve bana cevap vermiş..O kadar duygulandım ki..senağlamaGünlüğe de yazacağım daha sonra...
Benim 3 küçük meleğim,
Şimdi annenizin içinde sıcak yuvanızdasınız.
Sizin için çok acılara katlandı, çok zor anlar, umutsuzluklar yaşadı.
O sizi çok seviyor.
O beni de çok seviyor.
Ben hepinizi çok ama çok seviyorum.
Sizler çok şanslı meleklersiniz, çünkü benim Bademim dünyada olabilecek en iyi annedir.
Sizin için katlandığı ve katlanacağı acıları ve zahmetleri bir gün gelecek anlayacaksınız.
Annenizin içinde evimize dönerken ellerini tuttuğumda sizleri ve onu birlikte hissettim.
Gözlerimin önünden minik suretleriniz, bebeklik halleriniz geçti.
Sizleri çok seviyoruz, özlemle bize katılmanızı bekliyoruz.
Sizler benim aşklarımsınız.
Anneniz ise tek ve en büyük Aşkım.
Sizleri çok seviyorum benim tatlı meleklerim...
ya sen nasıl iyi anlatmışşsın her şeyi sen bir neleksin canım arkadaşım benim.Allah sana da versin bir melek
Canım ardaşım inşallah ben de bu hamişler sırasına girerim.Eşim ameliyat olalı 3 ay bitdi arın tahlil vericek spermden bana dua ein degerler iyi olsun.İnşşalh.Allah her kese versin.Hepinizi cok seviyorum Sii cok iyi anlıyorum
Nevrocum kolay gelsin.bizler için o kadar çok mücadele veriyosunki.sanki kendi sıkıntın yokmuş gibi birde moral kaynağı oluyosun.Bu kadar emeğin ve iyiliğinin karşılığını kısa zamanda alıcaksın işallah.
Ve bir gün de senin için burda halaylar çekeceğiz.hemde davullu zurnalı.
-badem- kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar,herkese güzel bir gün dilerim..
Böyle her gün peşpeşe haberler almak ne güzel..
Akdas canım seni çokk tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah
Arkadaşlar bir kaç gün önce 3 küçük embriyomla ilgili duygularımı yazmıştım ya.bunu eşimin mailine yollamıştım..Bir kaç gün bakmamış o mailine..Bu gün farketmiş ve bana cevap vermiş..O kadar duygulandım ki..Günlüğe de yazacağım daha sonra...
Benim 3 küçük meleğim,
Şimdi annenizin içinde sıcak yuvanızdasınız.
Sizin için çok acılara katlandı, çok zor anlar, umutsuzluklar yaşadı.
O sizi çok seviyor.
O beni de çok seviyor.
Ben hepinizi çok ama çok seviyorum.
Sizler çok şanslı meleklersiniz, çünkü benim Bademim dünyada olabilecek en iyi annedir.
Sizin için katlandığı ve katlanacağı acıları ve zahmetleri bir gün gelecek anlayacaksınız.
Annenizin içinde evimize dönerken ellerini tuttuğumda sizleri ve onu birlikte hissettim.
Gözlerimin önünden minik suretleriniz, bebeklik halleriniz geçti.
Sizleri çok seviyoruz, özlemle bize katılmanızı bekliyoruz.
Sizler benim aşklarımsınız.
Anneniz ise tek ve en büyük Aşkım.
Sizleri çok seviyorum benim tatlı meleklerim...
ÇOK GÜZEL YAZMIŞ EŞİN DUYGULANMAMAK MÜMKÜNMÜ.ALLLAH YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEK İNŞALLAH BU DEFA.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.NE ZAMAN GÖRÜLECEKTİ KESE.