ROZEMİM CANIM,,,,
İÇİNE FERAH TUT VE POZİTİF OL BİTANEM...RAHATLA GEVŞE STRES YAPMA...
HADİ TEK TEST YAPSAN TEST BOZUKTUR DİYCEM AMA 2-3 TESTİN BİRDEN DE BOZUK OLMASI OLAĞAN OLAMAZ DİMİ...
NEDEN BENİM,ONUN BUNUN ŞUNUN TESTİNDE SİLİKTE OLSA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKMIYO...ÇÜNKÜ HAMİŞ DEĞİLİZ...
ALLAH BUNU SANA NASİP ETTİ RAHAT OL...İNŞALLAH KAN TESTİNDE ÇOK İYİ ÇIKAR DA RAHATLARIZ HEPBERABER SAYFALAR DOLUSU HALAY ÇEKERİZ..
SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEMMM TEBRİKLER ALLAH O MELEYİ SIMSIKI TUTUNDURSUN SAĞLIKLA KUCAĞINI DOLDURSUN...:teytey::Saruboceq::lepi:
sırnaşık şey:sm_cool::teytey:
rosem canım tebrik ederim.hadi canım hayırlı olsun.:teytey::teytey::teytey:[/COLOR]
canım sana canı gönülden katılıyorumkaydirigubbakcemile5Nevrocum kolay gelsin.bizler için o kadar çok mücadele veriyosunki.sanki kendi sıkıntın yokmuş gibi birde moral kaynağı oluyosun.Bu kadar emeğin ve iyiliğinin karşılığını kısa zamanda alıcaksın işallah.
Ve bir gün de senin için burda halaylar çekeceğiz.hemde davullu zurnalı.
kizlar kim dedi hatirlamiyorum ama bir arkadasimiz balsurat ve rosem ikinizde bu ay hamis kalin demisti sira balsuratcimda insallah bu ay seni de o koseye aliriz....
ben hala gidemedim meraktan cikamiyorum yafuuuuuu
az konusun gelince sayfa birikecek......
canım cok tesekkur ederım.amın canım..rosem canımmmm çok tebrik ederim tatlım eşinin ve senin gözünüz aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
darısı bizimde başımızaaaa
ee anlat bakalım nelere yaptın nelere dikkat ettin bizide aydınlat hadi
yeni bir hamiş mi çıktı :uhm:ay hadi inşallah bu sefer halay başını ben çekeyim:teytey:Canlarım ben listeleri düzenleyeceğim. İşim biraz uzun sürebilir. Görüşürüz. yerimseniben :teytey: Sizler halaya devam edin. Ben yetişirim. :teytey:
canım lutfen boyle yapma.cok uzuluyorum.senağlamaCanım can yerime dokundun be güzelimm bu sitede en son ben kalsam yınede hamile kalamıycam maleseff öylee.Hiç iyi değilim ben kötüyümm çok kötü haldeyim ben çokk ağlamaktan mahvoldum artıkk depresyondayımsenağlamasenağlamasenağlama
canım lutfen boyle yapma.cok uzuluyorum.senağlama
senınde en yakın zamanda hamıs haberını alıcaz buna ınanıyorum.Şeniz
hihoyyythihoyyyt :teytey: :hooray: :dance:
yeni hamişlerimiz varmışşşş !!!!!!maşallah....
Allah hayırlısıyla bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin. dua edin olmayanlara da versin.Artık cennet sizinde ayaklarınız altında sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?