Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:Saruboceq:
:teytey: OH BEEE RAHATLADIMMMM

bikere hemende tahmin ettim gördünmü benden kaçmaz:jeyyar:

ajkummm benim inşallah rabbimin izniyle bu mutluluğu kimse elinden almaz
tamamına erdirir rabbim:Saruboceq:
ben tahmin ettim ama bana söylemedin yaa hıhh alacağın olsun :mymeka:
küserdim sana ama hamişssin diye kıyamam affettim:asigim:Şeniz

Kasım ayı da pek bereketli başladı maşallah. Oldu 22 hamiş. :CüvCüv: Allah arttırsın inşallah. :teytey: :teytey: :teytey:

rosem canım tebrik ederim.hadi canım hayırlı olsun.:teytey::teytey::teytey:[/COLOR]

tbr ler rosemcim canim allahim kucagina almayida nasip etsin gunun cok gecmismiydi sevincini bizimle paylastigin icinde tskler :CüvCüv:
canım tesekkur ederım.amın ınsallah.
adet gunum bugundu canım.henuz gunum gecmedı o yuzden bır gunluk gecıkme olsun oyle kan testı yaptırayım ıstedım.

Nevrooo bende istiyom o nazar boncuklarindan umarim bana da o zazar boncuklariyala hamiş haberi vermeyi nasip eder...
Sanirim yakinda bu topik kapanacak............................
çünküü herkezz hamiş kalacak

bende geldim bende halaya kizlar yetistim gitmeden:teytey::teytey:
benim cikmam gerek rdv saatim geldi aksama iyi haberlerle gorusuruz insallah kizlarrrrrrr:lepi:

Keşke hergün böyle 2'şer 2'şer hamiş çıksa. :Saruboceq: hihoyyyt 1,5 ayda tüm liste biter valla. :dance: :dance:

canım tesekkur ederım.bırazcık kasıklarım agrıyor.
ınsallah hersey yolunda gıder.:Saruboceq:

canım ilk zamanlar olacak öle ağrılar sancılar çok olmadıkça ve allah korusun kan vb gibi bişe olmadıkça sorun yok ok tatlım içini ferah tut bol su iç emiiii a.s.​

hamış var yne galıba.rabbım artırsın inş............hayırlı ve tatlı bebişler versın.tebrık edıyorummmmmmmmmmm...................

Nevrooo bende istiyom o nazar boncuklarindan umarim bana da o zazar boncuklariyala hamiş haberi vermeyi nasip eder...

:teytey: :teytey: :teytey: İnşallah o sebepten kapanır. :hooray:

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

1-^^sabirsiz^^
2-el-muallim
3-sudenaz222
4-gamze2007
5-benssenb
6-sema3455 - 20.10.2008 - 1 senelik evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - PKO sorunu vardı - 2 ay yumurtlama takibi gördü - Bu ay sınav , ramazan , misafir telaşı derken bebek düşünecek fırsatı olmamıştı - Mucize ; hiç ummadıkları ayda kapılarını çaldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
7-duygu2008
8-_BERAY_

Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler.

canlarım sıtede bır sorun mu var.gıremedım bır turlu konuya.buarada kafam o kadar karıstıkı kıme yne yazdıgımı bıle sasırdım.eger mesajına cevap veremedıgım gozden kacan olursa cok ozur dılerım..

sen kıskanma hemen beee:mymeka:
o nazar boncuklarından hepimize yetecek kadar var:ecrin_bebek:

Rosem Tebrikler...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

gel buraya yaramaz.kaydirigubbakcemile
tesekkur ederım canım benım..
ınsallah sende en kısa zamanda hamıs kalıcaksın..:Saruboceq:
dularım hepınızle..:Saruboceq:

yeni hamişlerimiz varmışşşş !!!!!!maşallah....
Allah hayırlısıyla bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin. dua edin olmayanlara da versin.Artık cennet sizinde ayaklarınız altında sayılır.

tesekkurler canım, senın mesajın ustune acıklamam gerektıgını dusundum.
lutfen kırılma..kaydirigubbakcemile5
ınsallah en kısa zamanda sızınde guzel haberlerınızı alırız..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…