Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım kesinlikle ticari kaygı. Ne demek faydası olmaz. Yani o kadar ürolog bilmiyorda bir o doktor mu biliyor. Saçma canım kesinlikle. Sen hiç canını sıkma bu konuda. Kaç tane insan varikosel ameliyatından sonra hamiş kaldı. Halt etmiş o. :mymeka: klava:

canlarım merhaba.kaydirigubbakcemile3
duyduguma gore bır hamıs varmıs ama kım oldugu belırsızmıs..kaydirigubbakcemile3

beyaz melegın vede nevronun dedıgı kısı,smhsmh nın tahmın ettıgı kısı benım.
dun ve bu sabah test yaptım.dun sılık cıktı bugun bıraz daha koyu.
ama kan testı yaptırmadan buraya yazmak ıstememıstım.hihoyyytsabahtan berı cok saskın ve tedırgınım,sankı bıran bırılerı elımden bu sevıncı alıcakmıs gıbı gelıyor.senağlamasenağlama

yarın kan testıne gıdeyım bakalım kac cıkacak.ınsallah husrana ugramam.:Saruboceq:hayal kırıklıgı yasatmasın ALLAH'ım.:Saruboceq:

nevros lısteyı yayınlada bı bakalım kımlerın gunu gecmıs

Canım listeleri yayınlamak için düzenleme yapmam lazım. Şu an biraz acil işlerim var. O sebeple yayınlayamıyorum. Sadece yabangülüm arkadaşımızın günü geçti. Bir de akdas'ın tüp bebek sonucu geçti , haber gelmedi. Şeniz

selam arkadaşlar galıba herkes mışıl mışıl uyumaya gıdıyoooooooo..............herkese tatlı ruyalarrrrrrrrrr...........hayırlı geceler dostlar................inş guzel ruyalar göruruzz.........

:Saruboceq::Saruboceq:
:teytey: OH BEEE RAHATLADIMMMM

canım hayırlı uğurlu olsun kuzummm alahım tamamına sağlıkla huzurla sorunsuz bi şekilde erdisin korkma sen içini ferah tut dikkatli ol bu aralar daha yeni tutunur o hemen dr git emiii evet bugün ikinci hamiş halayımız başladııı:teytey::teytey::teytey:​

tebrik ederim canım ben tahmin etmiştim :dance::dance::teytey::sm_cool: çok sevindim inşallah kan testide çok iyi çıkar :Saruboceq:

Canımmm bizleri kurtardığın için teşekkürler. Linç edeceklerdi bizi vallaaaaaaa. kafamçokkarıştı Ben çok korktummmm. Şimdiden tebriklerrrrrrrrrrrrrr canımm . :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: Ama asıl kutlamayı yarın yapalım di mi? :1rolleyes: yerimseniben

Ama nazar boncuğumuzu da koyalım biz.

canım tesekkur ederım.bırazcık kasıklarım agrıyor.
ınsallah hersey yolunda gıder.:Saruboceq:

rosemcım hayırlı olsun ınsallah.yarın kan tahlılıyle pekıstırın sevıncınızı ınsallah.sımdıden senı ve esını tebrık edıyorum..:1hug:

tbr ler rosemcim canim allahim kucagina almayida nasip etsin gunun cok gecmismiydi sevincini bizimle paylastigin icinde tskler :CüvCüv:

Yaw ne bereketli bir gün , maşallahhhhhh. Biri bitmeden biri başlıyor halayların. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

rosem canımmmm çok tebrik ederim tatlım eşinin ve senin gözünüz aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

darısı bizimde başımızaaaa

ee anlat bakalım nelere yaptın nelere dikkat ettin bizide aydınlat hadi

ROZEMİM CANIM,,,,
İÇİNE FERAH TUT VE POZİTİF OL BİTANEM...RAHATLA GEVŞE STRES YAPMA...
HADİ TEK TEST YAPSAN TEST BOZUKTUR DİYCEM AMA 2-3 TESTİN BİRDEN DE BOZUK OLMASI OLAĞAN OLAMAZ DİMİ...
NEDEN BENİM,ONUN BUNUN ŞUNUN TESTİNDE SİLİKTE OLSA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKMIYO...ÇÜNKÜ HAMİŞ DEĞİLİZ...
ALLAH BUNU SANA NASİP ETTİ RAHAT OL...İNŞALLAH KAN TESTİNDE ÇOK İYİ ÇIKAR DA RAHATLARIZ HEPBERABER SAYFALAR DOLUSU HALAY ÇEKERİZ..
SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEMMM TEBRİKLER ALLAH O MELEYİ SIMSIKI TUTUNDURSUN SAĞLIKLA KUCAĞINI DOLDURSUN...:teytey::Saruboceq::lepi:
sırnaşık şey:sm_cool::teytey:

ay inanmıyorum rosem canım arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam :sm_cool: var ya inan yazılanları okurken sen aklımdan geçtin canım hayırlı olsun allah sonuna kadar götürsün inşallah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı da yüce mevlam nasip etsin :teytey

tesekkurler bırtanemm.ınsallah yarın kan testıyle daha da bır sevınırız.
ınsallah herkese ALLAH ım en kısa zamanda bu duyguyu yasatsın rabbım..:Saruboceq:
sırayla hepınız hamıs cıkarsınız ınsallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…