İyi geceler canımmm. :içelim: Süperizzzzz. hihoyyyt Hemen uğurlayıp misafirleri koştun buraya demek. a.s. yerimseniben
-badem- ; canım sonuç tarihine yani test gününe ne yazayım? Ayın kaçı? :dance: :dance: :dance:
Arkadaşlar merhaba.pc başında çok duramıyorum nedense..kendimi sersem gibi hissediyorum..:bbo:
Geçmiş sayfalara göz atayım dedim,okuyamadım doğru dürüstfisfisfis
Tek aklımda kalan tatlı arkadaşımızın doğum günü..Doğum günün kutlu olsun canım:1hug:
Biraz bakınıp kapatıcam pc yi..
Allah hepimizin gönlüne göre versin...:Saruboceq:
sen her zamanki gibi bomba gibisin canım valla gerçekten uğurladım hemen oturdum ama şimdi yatıyorum artık malum yarın iş var yataım dinleneyim biraz hayırlı geceler herkese kendinize çok çok iyi bakın allahım mucizeleriyle dolu bir hafta geçirmek dileğiyle:lepi:
Ayın 14 sanırım..12 gün şafak olduğuna göre...:1hug:
kızlar iyi akşamlar
nevroskycim senden bişey rica etsem eşimin sperm testini yorumlayabilirmisin
hemen yazayım o zaman ALLAH RAZI OLSUNElbette canım. a.s. İnşallah sorun yoktur. :1rolleyes:
GÖRÜNÜŞ:NORMAL
akışkanlık:akıcı
çözünme:30
ph:8,0
hızlı ilerleyn :42
yavas ilerleyen:6
toplam ilerleyen:48
ilerlemeyen:6
hareketsiz:46
canlılık.82
hacim:2,6
sperm sayısı:92.800.000
numunedeki sperm sayısı:241.280.000
genç sperm epitel:900.000
lökösit:100.000
Canım hoşgeldin. :1hug: Artık yoklama kağıdı sabaha kadar kalıyor. Ertesi sabah yayınlıyorum ben yoklamayı.
Canım sana işinde yardımcı olabilecek bir arkadaşın varsa tedavi sürecinde ondan yardım istemelisin. Aslında doğal yoldan düşünsek , şu an da risk. Eşin haklı tatlım. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile
çok teşekkür ederim
allah razi olsun ne muradin varsa versin
sperm testide iyi diyorsun çok sevindim
dr'un demesi bende de problem yok inş benim ve tüm isteyenlerin kucakları dolar
dr bana bu ay klomen verdi inş önce ALLAH sonra o hapın sayesinde sağlıklı gebe kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?