Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben bu kadar soruyu bir günde yanıtlayamam. :roflol: :roflol:

Evet canım GNC'nin. Doktor önermedi. Ama ordaki kadınla konuştum , cinsel isteksizlik tarzı birşey yoksa bunu alın dedi. Megamen biraz onun içinmiş. Bundaki vitaminler daha güzel. 41 çeşit vitamin , minearl ve bitki enzimi var. Çinko ve selenyum mesela ayrıca almasına gerek yok. E vitamini de. Bunları doktor al diyordu zaten. Bu vitaminde karşılanıyor. Megamen'de bunların oranları çok düşük. Doktorun tavsiye ettiği kadar değil. Ben baya beğendim içeriğini. Her vitaminden var. Hele beta karoten olayı çok iyi. Stresi de azaltıyormuş. Biliyorsun en önemli sorunumuz stress eşli olarak. Oradaki gıda mühendisi de bu şekilde önerdi zaten. Eşim günde 2 tane kullanıyor. Ben de 1 tane alıyorum. Ben de alayım dedim. Baya faydasını gördüm. Ddevam ediyoruz. 1 ayı geçtik canım. a.s.

sağolasın canım benim sendemi aynı vitamini alıyosun yaniyerimseniben
bende kullanmak istiyorumda 2 yıl önce demir hapı kullanmıştım eminim gene kansızımdır folik asit falanda var baktım
yoksa kadınlar için olanmı olsa acabaCADIARZU
demek 1 ay oldu hadi bakalım
tekrar sağolasın :asigim:

kızlar benim delü herif yine surat yapıyo bana kapat artık pc yi diyo en iyisi çıkıyım okişşş zaten yarın büyük gün canlarım benim hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr yarın hepimiz için güzel bir gün olur inşallahhh

Ultra Mega Gold; antioksidan özellikli,vücudun günlük kullanım ihtiyacı olan 41 çeşit vitamin,mineral,bitki ve enzimler ile, günlük beslenme ihtiyacını desteklemede kullanılabilecek bir üründür.Yüksek potensli B vitaminleri ile strese karşı ve enerji verici olarak da kullanılır.Yüksek potensli B vitaminleri,folik asit,B6 ve B12 vitaminleri bioflavonoidler ve E vitamini,antioksidan özellikli yeşil çay,alfa lipoik asit,likopen, n-asetil-l-sistein trimetilglisin ile desteklenmiştir.Formülünde yer alan sindirim enzimleri ile özellikle ileri yaşlarda ve sindirim problemleri olan kişilerde de tercih edilmektedir.

Günlük 2 tabletteki toplam değerler

Vitamin A : 20.000 IU (75% as beta-Carotene and 25% as Acetate)
Vitamin C : 500 mg
Vitamin D : 400 IU
Vİtamin E : 300 IU
Tiamin (B1) : 100 mg
Riboflavin (B2) : 100 mg
Niasin (B3) : 100 mg
Pantotenik Asit (B5) : 100 mg
Vitamin B6 : 25 mg
Biotin (B8) : 100 mcg
Folik Asit (B9) : 400 mcg
Vitamin B12 : 150 mcg
Doğal Karetonoid Kompleks : 15 mg
Likopen : 200 mcg
Çinko : 15 mg
Selenyum : 150 mcg
Kalsiyum : 50 mg
Demir : 10 mg
İyot : 100 mcg
Magnezyum : 50 mg
Bakır : 2 mg
Mangan : 10 mg
Krom : 100 mcg
Molibden : 150 mcg
Potasyum : 10 mg
Kolin Bitartarat : 50 mg
Para-aminobenzoik Asit : 50 mg
Sitrus Bioflavonoid Kompleks : 25 mg
İnositol : 25 mg
Trimetilglisin : 25 mg
Yeşil çay yaprakları ekstresi : 15 mg
N-Asetil L-Sistil : 10.5 mg
Amilaz : 10 mg
Kuersetin : 10 mg
Rutin toz : 10 mg
Selülaz : 5 mg
Hesperidin Kompleks : 5 mg
Lipaz : 5 mg
Alfa - Lipoik Asit : 4.5 mg
Proteaz : 2 mg
Bor : 1 mg

hamiş olun tamammıııı byeeeeeeeeeeeeeee

İyi geceler tatlım. Allah rahatlık versin. a.s.

Slm arkadaslar........ Yarın yumurtalarım toplanıo eşimede gerekise tese yapıcaklar dualrınızı bizden eksik etmeyin............

Canım merhaba.
Cok sakin bir sekilde yazmıssın.Okuyunca birden heycanlandım. kaydirigubbakcemile3
Rabbim herseyin hayırlısıyla yolunda gitmesini sağlasın.Tedavinizi kolaylastırsın insallah. :Sarubocequalarımız seninle merak etme.
İnsallah bebişler çift gelir.

Slm arkadaslar........ Yarın yumurtalarım toplanıo eşimede gerekise tese yapıcaklar dualrınızı bizden eksik etmeyin............

Yarın yumurtalarım toplanıo eşimin spermlerinin çok kaliteli olmasını istiyorum Allahım yumurtalarımında öle....

Canım Allah yardımcınız olsun. Şeniz Sizin için dua edeceğiz. Kaç gibi gireceksin canım. O saatlerde de edelim ayrıca. a.s. İnşallah bebeğinize ya da bebeklerinize kavuşmanızdaki bu basamağıda hayırlısıyla atlatırsınız. :Saruboceq:

Sabır;Rahman'ın katından bir müjdedir,
Sabır;olgunluktur, Sabır;erdemdir,
Sabır;sabredenin en yakın dostudur,
Sabır;sevgiye açılan yoldur,
Sabır;en büyük mükafattır,

Allah sabredenlerle beraberdir.

Bugün bir yerde okudum, çok hoşuma gitti. Gerçi Allah tan sabırla birlikte selamet de dilemek lazımmış, sabır istersek sabredecek dert verme Allah ım sen hepimize selamet ver.

Demin de güzel bir program izledim, hayallerinizin arasına olumsuzluk katmayın diyordu. Hep olumlu düşünelim, güzel şeyler olsun inşallaaaahhh..

karamellinescafe, badem, casper ve bütün arkadaşlar, inşallah Allah gönlünüze göre verir, hepimizin de sizinde..

Canım paylaşımın için çok teşekkürler. :1hug: :asigim: Çok doğru gerçekten. :lepi: Şeniz

herkese ıyı geceler yoklama alınmadan yetıstım...bugun evde olmadıgım için gıremedım..ekstradan calıstırdılar...cok yogundum...offf offff
dr gıdemedım zaten.artık yarına kaldııı...ben ısle tedavıyı nasıl yurutecem bılemıyorummm.yardım kızlar
işim cok yogun ve cok agır seyler kaldırıyorum...kolıler felan kaldırıyorum.ısım bu mecburen yapcam...ama tedavı surecımde agır sseyler kaldırmamam gerekıyor bununda farkındayım...esımlede prb yasıyorum cocuk ıstıyoz senın ıse bak...senden agır urunler kaldırıyorsun dıyeee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

herkese iyi geceler nasılsınız bakalım keyifler yerindedir umarım benimde misafirlerim vardı onlar kapıdan ben hemen pc başına canlarım

Canım hoşgeldin. :1hug: Artık yoklama kağıdı sabaha kadar kalıyor. Ertesi sabah yayınlıyorum ben yoklamayı.

Canım sana işinde yardımcı olabilecek bir arkadaşın varsa tedavi sürecinde ondan yardım istemelisin. Aslında doğal yoldan düşünsek , şu an da risk. Eşin haklı tatlım. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile

herkese iyi geceler nasılsınız bakalım keyifler yerindedir umarım benimde misafirlerim vardı onlar kapıdan ben hemen pc başına canlarım

İyi geceler canımmm. :içelim: Süperizzzzz. hihoyyyt Hemen uğurlayıp misafirleri koştun buraya demek. a.s. yerimseniben

badem canım inşalalh bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar ve seni 9 ay boyunca hiç yanlız bırakmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…