• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabi bugün pazar herkes tmbellik yapıyo neyse yapın bakim hadi bende biraz çamaşır yıkayım bari geldiğimde hepiniz burda olun okişşşşşşşşşşşşşş

BADEMİMcanım arkadaşım hayırlı olsun.umarım kocaeli sana uğurlu gelir.:1hug:

bu arada kızlar selam 2 gündür anca girdim.birinci sebep pc nin miki mouese bozuktukaydirigubbakcemile3.ikinci sebep eve laminat döşendi.-tatlicadiarzu-.anca toparladım.şimdi gidip ince temizlikleri yapmam lazım.pazar mesaisi alcam koçişden çünküm.kötükedihüso

Canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim merak etmiştik seni neyse bi sorun yokmuş Allahtan tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun bitanem inşallah herşey yolunda gider ve bu sefer kavuşursun bebişine :Saruboceq:

saol canım inşallah hayırlısıyla bu sefer kavuşurum

Canımmmm hoşgeldinnnn. :1hug: Şeniz :asigim: :dance: Beni çok meraklandırdın. Bu kadar zamandır gelmemen beni çok endişelendirdi açıkcası. Ama çok şükür modem arızasıymış.

Tedaviye başlamaya karar vermişsin. Hayırlısı olsun bitanem. Allah seni bu tedavinin sonunda yavrularına kavuştursun inşallah. Çok sevindim. Bebeklerine daha yakınsın şimdi.
:dance: :dance: :dance: Tarihini de düzelteceğim bitanem.

hoşbulduk canım malesef modemin azizliğine ugradım ama şimdi burdayım tedaviye başlıcam cuma günü ilk iğnemi vuracagım çok garip hissediyorum kendimi heyecan desem değil bir garip duygu inşallah bu son olurda bebişi bu sefer annesine gelir rabbim nasip eder:Saruboceq:

nisafidan hayırlı olsun saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı bana ve tüm bekleyen arkadaşlara inşallah

bende iyiyim çok şükür pazar günü ya herkes kocişiyle geziyodur bizimkide yerinden kalkabilse dışarı çıksak:oklava:

canım benim koçiş işde.şakkıdı.bende sözde temizlik yapıyorumkaydirigubbakcemile3.buraya gelip arada kim var kim yok gözetliyorumkaydirigubbakcemile2.ona göre kızlar gözüm üstünüzde:icecream:a.s

nisafidan canım hayırlı olsun.inşallah en doğalından bizde hamile kalabiliriz.sırnaşık şey

günaydınlar herkese gününüz aydın olsun bol müjdeli haberler alırız inşallahhhh

günaydınn herkezee iyi pazarlarr...

günaydınlarrrrrrrrrrrr herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmmm

Günaydin herkese hayirli pazarlar hanimlar nasilsiniz özledim sizi:))

gunaydin kizlar iyi pazarlar hamis haberleri aliriz ins.

kızlar gunaydın
daha yatagımı toplamadım
hepınızı sefıyom
hadı bır hamıs haberı daha patlatın yaaaaaaaa...

bu arada kızlar selam 2 gündür anca girdim.birinci sebep pc nin miki mouese bozuktukaydirigubbakcemile3.ikinci sebep eve laminat döşendi.-tatlicadiarzu-.anca toparladım.şimdi gidip ince temizlikleri yapmam lazım.pazar mesaisi alcam koçişden çünküm.kötükedihüso

herkese iyi pazarlar nasılsınız kızlar

Merhaba canlarım. İyi pazarlar hepinize. a.s. Gezmeye gidenlere iyi gezmeler , iyi eğlenceler ; ev işi yapanlara da kolay gelsin.. Bilgisayar başındakilere de iyi sohbetler. Şeniz hihoyyyt

Back