Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi pazarlar nasılsınız kızlar
Canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim merak etmiştik seni neyse bi sorun yokmuş Allahtan tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun bitanem inşallah herşey yolunda gider ve bu sefer kavuşursun bebişine :Saruboceq:
Canımmmm hoşgeldinnnn. :1hug: Şeniz :asigim: :dance: Beni çok meraklandırdın. Bu kadar zamandır gelmemen beni çok endişelendirdi açıkcası. Ama çok şükür modem arızasıymış.
Tedaviye başlamaya karar vermişsin. Hayırlısı olsun bitanem. Allah seni bu tedavinin sonunda yavrularına kavuştursun inşallah. Çok sevindim. Bebeklerine daha yakınsın şimdi.
:dance: :dance: :dance: Tarihini de düzelteceğim bitanem.
bacımmm iyiyiz sen nasılsın.:asigim:.ama bizden başka kimse yok:sm_confused:
bende iyiyim çok şükür pazar günü ya herkes kocişiyle geziyodur bizimkide yerinden kalkabilse dışarı çıksakklava:
günaydınlar herkese gününüz aydın olsun bol müjdeli haberler alırız inşallahhhh
günaydınn herkezee iyi pazarlarr...
günaydınlarrrrrrrrrrrr herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmmm
Günaydin herkese hayirli pazarlar hanimlar nasilsiniz özledim sizi:))
gunaydin kizlar iyi pazarlar hamis haberleri aliriz ins.
kızlar gunaydın
daha yatagımı toplamadım
hepınızı sefıyom
hadı bır hamıs haberı daha patlatın yaaaaaaaa...
bu arada kızlar selam 2 gündür anca girdim.birinci sebep pc nin miki mouese bozuktukaydirigubbakcemile3.ikinci sebep eve laminat döşendi.-tatlicadiarzu-.anca toparladım.şimdi gidip ince temizlikleri yapmam lazım.pazar mesaisi alcam koçişden çünküm.kötükedihüso
herkese iyi pazarlar nasılsınız kızlar