herkeze iyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrrrrrrr...............
Selam arkadaşlar, yeni haberler var, kimisi çok güzel, kimisi umut dolu, kimisi hüzünlü.. Benden de hem hüzünlü (regl oldum), hem yeni bir umut (28 Kasımhiiçç beklenmeyen regl tarihim) haberi var. Epey oldu giremedim internete, hepinizi çoookkk öpüyorum. Dualaşalım arkadaşlar!! Allah hepimizin hakkında hayırlısını verdin...
Merhaba canım. :1hug: Ben de bu mesajını görmeden sana profil mesajı yazmıştım. Bir gelişme var mı diye. Merak etmiştim seni.
Hüzünlü haberine üzündüm ama umutlu haber içimi aydınlattı. İnşallah beklenmediği gibi gelmeyecek bu sefer canım. Sen pozitif olmaya devam et bitanem. Mükafatın yakındır. :lepi:
Canısı gördüm mesajlarını, gelince ilk işim bu topic e girmek oluyo zaten, kader arkadaşlarım nasıllar diye. İnşallah inşallah sen ben hepimiz bir an önce mutlu haberlerimizi buradan paylaşırızkaydirigubbakcemile5
Canım hoşgeldin. Nasılsın? a.s.
iyiyim canımm benimm sen nasılsınn...heyecan varr..bakalımm inşallah güzell haberi vermek nasip olur...arkadaşlarım beni çok umutlandırdı...herşeyinn hayırlısı..inşallah allah gönlümüze göre verir...:ecrin_bebek: :CüvCüv: :enbuyukkk: a.s.
Amin canım inşallah. :Saruboceq: Pazartesi tekrar gidecektin. herşey yolunda gider ve çatlatma iğneni olup , güzel güzel çalışırsınız.Sonra da bebiş gelir. hihoyyyt :ecrin_bebek:
-badem- ; canım nasılsın? Heyecan doruklarda mı? Bitanem için içine sığmıyordur. İlk kez bu kadar yakın olacaksın bebeklerine. İnşallah onlar da sıkı sıkı tutacaklar annelerini. :Saruboceq:
:ecrin_bebek:
evet canımm pazartesi tekrar gidicem....inşallah canımm inşallah herşey yolunda gider...inşallah bebişte gelirhayırlısı allah büyükk kısmett..:ecrin_bebek: mevlam ne zaman nasip etmişse o zaman olacak..bu ay olmasa bile çok üzülmem..allahım vakti saatini biliyorduur..zamanı gelince olurr yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsunn...
kızlarrr özür dileyerek size bişe sorcam midem bulanıyodu ya şimdi kustum geldim çok afedersin sorcak kimsem yok kocişde yok ya sonuna doğru iice simsiyah geldi sanki arada kan da vardı zorlandım çok ondan mı dır yoksa allah korusun bişe mi vardır yoksa ketçap yemiştim ondan kaynaklanabilirmi tamda çözemedim mideniz bulanmazsa bi ceavp yazsanız kızlar bişe olurmu ya çok korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?