• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bademimmm rabbim yardımcınız olsun canımmm hep dualarımdasın inşallah yavruların sımsıkı tutunur sana bayram yaparız burda tatlımmmm emekleriniz boşa çıkmasın inşallahhhh
aminnnnnnnnnnnnnnn

bugün eşim sperm tahlili yaptırdı tekrar ama sonuçlar pazartesi çıkacakmış sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlyım inşallah güzel olur yaaa

Canım inşallah pazartesi yüzünüzü güldürecek derecede güzel bir sonuç alırsınız tatlım. yerimseniben Hareket eskiye göre düşük çıkabilir , çok takılmayın. Çünkü şimdiki spermler yazın üretilenler. Ve yazın sıcaktan etkilenmişlerdir muhakakk Bu da hareketi etkiliyor. Bu sebeple hareket eskiye göre düşmüş olsa bile kaile almayın. a.s.

Mutfağı kocişe toplattım..Ocağı falan sildirdim:jeyyar:

Ben de yavaş yavaş çıkayım..Dualarınızı eksik etmeyin canlarım..:1hug:a.s.

Canım Allah gönlümüze göre verir inşallah. Dualarımız seninle. Rabbim meleklerini sana bağışlasın inşallahhhhhhhh. Allaha emanet olun. :nazar: :nazar: :nazar: 12 gün sonra halayını çekmek ümidiyle. :teytey:

Canım inşallah pazartesi yüzünüzü güldürecek derecede güzel bir sonuç alırsınız tatlım. yerimseniben Hareket eskiye göre düşük çıkabilir , çok takılmayın. Çünkü şimdiki spermler yazın üretilenler. Ve yazın sıcaktan etkilenmişlerdir muhakakk Bu da hareketi etkiliyor. Bu sebeple hareket eskiye göre düşmüş olsa bile kaile almayın. a.s.

canım kürü kullanmaya başlayalı 3 ay bitti ve kürümüzde bitti tabiki ben yenilemiştir spermler kendini diye tahmin ediyordum nasıl yapıcaz peki şimdi bu durumu yani yenileyip yenilemediğini nerden bilcez -tatlicadiarzu-

canım kürü kullanmaya başlayalı 3 ay bitti ve kürümüzde bitti tabiki ben yenilemiştir spermler kendini diye tahmin ediyordum nasıl yapıcaz peki şimdi bu durumu yani yenileyip yenilemediğini nerden bilcez -tatlicadiarzu-

Spermler sürekli yenileniyor. Ama 72 gün civarında üretildikleri için. Bugün verilen sperm yaklaşık 72 gün önce üretilmiş oluyor aslında. Yani 72 gün geriye gittiğinde ağustos ayına denk geliyor. O zamanki sıcaklıkları düşünürsek hareketi biraz etkileyebilir diyorum. Ama sayıyı , morfolojiyi etkilemez. En iyisi Aralık ve sonrasında yaptırmak.

Spermler sürekli yenileniyor. Ama 72 gün civarında üretildikleri için. Bugün verilen sperm yaklaşık 72 gün önce üretilmiş oluyor aslında. Yani 72 gün geriye gittiğinde ağustos ayına denk geliyor. O zamanki sıcaklıkları düşünürsek hareketi biraz etkileyebilir diyorum. Ama sayıyı , morfolojiyi etkilemez. En iyisi Aralık ve sonrasında yaptırmak.

hımmmm analdım balımmm saol aydınlattığın için canuuuuuum ne yapalım rabbim nasip ederse olur baktık olmuyor aralıkta bidaha yaptırırz tahlil zaten o zamana kadarda pekmezinden yemeye devam eder herifim inşallahhhh

hımmmm analdım balımmm saol aydınlattığın için canuuuuuum ne yapalım rabbim nasip ederse olur baktık olmuyor aralıkta bidaha yaptırırz tahlil zaten o zamana kadarda pekmezinden yemeye devam eder herifim inşallahhhh

Ben bunu baştan söyledim ki ; hareket düştü sanmayın diye. O zaman söylersem teselli gibi gelir. Ama gerçekten durum bu şekilde canlarım. a.s.

kızlarrrr bana müsaadeee edinde gidem eşim trip atıyo bana okişşşş yarın damlarım yine nasip olursa hepinize allah rahatlık versin iyi gecelerrrr öptümmmmmmm kocamannnnnn

nevom mesaj bırakmışsın canım saolasın Şeniz
1 haftadır misafirim vardı yatılı
pek fazla uğrayamadım. anca kitle sil işlerine baktm
ben cuma günü yeniden ilaca başladım
5 gün ve günde 2 tane olarak ganophene alıyorum
daha önceki 3 ay hep 1 kullanmıştım ve anca 20.-21. günlerde çatladı benneyaptımki
inşallah bu defa öyle olmaz
35-40 günde bir adet olmak çok sinir bişey :delphin:

kızlarrrr bana müsaadeee edinde gidem eşim trip atıyo bana okişşşş yarın damlarım yine nasip olursa hepinize allah rahatlık versin iyi gecelerrrr öptümmmmmmm kocamannnnnn

İyi geceler tatlım. Allah rahatlık versin. Ben de yatacağım şimdi. Çok uykum var. mirmirmirmir

nevom mesaj bırakmışsın canım saolasın Şeniz
1 haftadır misafirim vardı yatılı
pek fazla uğrayamadım. anca kitle sil işlerine baktm
ben cuma günü yeniden ilaca başladım
5 gün ve günde 2 tane olarak ganophene alıyorum
daha önceki 3 ay hep 1 kullanmıştım ve anca 20.-21. günlerde çatladı benneyaptımki
inşallah bu defa öyle olmaz
35-40 günde bir adet olmak çok sinir bişey :delphin:

Canım aman ters bir durum olmasın da. Ben de canın sık kın halen ondan gelmiyorsun sandım. Ama o evreleri çoktan atlayıp , yeniden yol almaya başlamışsın bile. :lepi:

Hayırlısı olsun tatlım. Daha erken büyüyecekse süper olur. Daha sağlıklı olur yumurta. Ve süreç kısaldıkça sen daha az stress olursun. İnşallah bu ay olur bu iş. hihoyyyt

Canlarım ben müsadenizi istiyorum. Çok uykum geldi. mirmirmirmir Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin.. Şeniz

İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (02.11.2008)

:nazar: En Yeni Hamiş Haberleri :

11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 - Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)
19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel
20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

akdas : 1 Kasım sonuç - 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

akdas : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Sonuç 1 Kasım - Dualarımızı esirgemeyelim
melih : 1. Aşılama - 21 Ekim'de aşılama oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
casper33 : 1. Aşılama - 31.10.2008'de aşılaması oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Yumurtaları toplandı , 02.11.2008 Pazar günü transferi olacak - Dualarımızı esirgemeyelim
karamelli neskafe : 1. Tüp Bebek - 03.11.2008 Pazartesi günü yumurtaları toplanacak - Dualarımızı esirgemeyelim
BeyzaNur-HH : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
ay77 : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
wavy : 1. Aşılama - Dualarımızı esirgemeyelim

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

vavelya : 29 Ekim - Beklemede
yabangülüm. : 30 Ekim - Beklemede
ilknuray : 30 Ekim - Beklemede
oustun : 1 Kasım - Haber yok
akdas : 1 Kasım Sonuç

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile4)

bobova : 25.10.2008
umutlu99 : 26.10.2008
gozdem : 26.10.2008
wavy : 26.10.2008
DıptısDıptıs : 27.10.2008
Balsurat : 28.10.2008
gülsu : 30.10.2008
rapunzell_82 : 01.11.2008
açeyla : 01.11.2008
YAĞMURCN : 01.11.2008
birebira : 01.11.2008

:1hug: Ailemize Katılanlar :

binbirgece : 23.10.2008
nevbahar38 : 23.10.2008
casper33 : 29.10.2008
seybay : 01.11.2008

stolatgc2.gif
Bu Ay Doğanlar : KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım ;)

12.11.2008 : sevcangoksel
19.11.2008 : melek23
23.11.2008 : BTRKLC
25.11.2008 : NEŞELİ:))

- nisafidan HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendisini tebrik ediyor , bebişini sağlıkla kucağına almasını diliyoruz.

- -badem- arkadaşımızın Bugün saat 09:00'da transferi olacak , dualarımızı esirgemeyelim.

- akdas arkadaşımız dün 1. Tüp Bebek Denemesinin sonucunu alacaktı. Görüşemedik. İnşallah pozitiftir. Ve Kasım ayımızda ilk hamiş akdas olur dilerim. Heyecanla bekliyoruz.

- rapunzell_82 , açeyla , YAĞMURCN ve birebira hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.

- olymposss , sema3455 ve naren1981 geçtiğimiz cumartesi kontrole gittiler. Çok şükür herşey yolunda.

- casper33 arkadaşımız Cuma günü 1. Aşılamasını oldu. Bol bol dua edelim arkadaşımız için. İnşallah aşılaması tutar ve hamiş olur arkadaşımız.

- demiray arkadaşımıza uzun zamandır ulaşamıyorduk. Dün kendisi geldi. Tüp Bebek Denemesi maalesef negatif sonuçlanmış. Görüşemediğimiz bu zaman zarfında babaannesini de kaybetmiş. Kendisine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabır versin.

DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR.
Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:

Canım aman ters bir durum olmasın da. Ben de canın sık kın halen ondan gelmiyorsun sandım. Ama o evreleri çoktan atlayıp , yeniden yol almaya başlamışsın bile. :lepi:

Hayırlısı olsun tatlım. Daha erken büyüyecekse süper olur. Daha sağlıklı olur yumurta. Ve süreç kısaldıkça sen daha az stress olursun. İnşallah bu ay olur bu iş. hihoyyyt

Canlarım ben müsadenizi istiyorum. Çok uykum geldi. mirmirmirmir Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin.. Şeniz

İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

yok canım ya adet olunca delirmem genelde ama bu defa çok ümitlenmiştim :delphin:
neyse zaten oldu bitti hihoyyyt
bu ay inşallah geç büyümezlerde adet bile olacaksam hemen olur biter
iyi geceler canım rüyanda beni gör :jeyyar:gamyoncuiremsu

yok canım ya adet olunca delirmem genelde ama bu defa çok ümitlenmiştim :delphin:
neyse zaten oldu bitti hihoyyyt
bu ay inşallah geç büyümezlerde adet bile olacaksam hemen olur biter
iyi geceler canım rüyanda beni gör :jeyyar:gamyoncuiremsu

Evet canım yumoşlar güzel güzel büyüsün bakalım. Sonu öyle ya da böyle güzel ederiz biz. sositososito

Görücem canım. :1rolleyes: Güneş gözlüklü mü göreyim güneş gözlüksüz mü? sengözlerimebaksanab

Back