eee benn :jeyyar: :jeyyar:
Taşları son gelen yapıyor ama lülülülülülü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee benn :jeyyar: :jeyyar:
bugün eşim sperm tahlili yaptırdı tekrar ama sonuçlar pazartesi çıkacakmış sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlyım inşallah güzel olur yaaa
bugün eşim sperm tahlili yaptırdı tekrar ama sonuçlar pazartesi çıkacakmış sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlyım inşallah güzel olur yaaa
Mutfağı kocişe toplattım..Ocağı falan sildirdim:jeyyar:
Ben de yavaş yavaş çıkayım..Dualarınızı eksik etmeyin canlarım..:1hug:a.s.
Canım inşallah pazartesi yüzünüzü güldürecek derecede güzel bir sonuç alırsınız tatlım. yerimseniben Hareket eskiye göre düşük çıkabilir , çok takılmayın. Çünkü şimdiki spermler yazın üretilenler. Ve yazın sıcaktan etkilenmişlerdir muhakakk Bu da hareketi etkiliyor. Bu sebeple hareket eskiye göre düşmüş olsa bile kaile almayın. a.s.
inşallah çok güzel çıkar canım :Saruboceq::Saruboceq:
canım kürü kullanmaya başlayalı 3 ay bitti ve kürümüzde bitti tabiki ben yenilemiştir spermler kendini diye tahmin ediyordum nasıl yapıcaz peki şimdi bu durumu yani yenileyip yenilemediğini nerden bilcez -tatlicadiarzu-
Spermler sürekli yenileniyor. Ama 72 gün civarında üretildikleri için. Bugün verilen sperm yaklaşık 72 gün önce üretilmiş oluyor aslında. Yani 72 gün geriye gittiğinde ağustos ayına denk geliyor. O zamanki sıcaklıkları düşünürsek hareketi biraz etkileyebilir diyorum. Ama sayıyı , morfolojiyi etkilemez. En iyisi Aralık ve sonrasında yaptırmak.
hımmmm analdım balımmm saol aydınlattığın için canuuuuuum ne yapalım rabbim nasip ederse olur baktık olmuyor aralıkta bidaha yaptırırz tahlil zaten o zamana kadarda pekmezinden yemeye devam eder herifim inşallahhhh
Ben bunu baştan söyledim ki ; hareket düştü sanmayın diye. O zaman söylersem teselli gibi gelir. Ama gerçekten durum bu şekilde canlarım. a.s.
mujukaaaa bebemmmmmmmm saolasın canımmm inşallahhh bu ay senide pembiş listeye alalım okişşşşşşşş
kızlarrrr bana müsaadeee edinde gidem eşim trip atıyo bana okişşşş yarın damlarım yine nasip olursa hepinize allah rahatlık versin iyi gecelerrrr öptümmmmmmm kocamannnnnn
nevom mesaj bırakmışsın canım saolasın Şeniz
1 haftadır misafirim vardı yatılı
pek fazla uğrayamadım. anca kitle sil işlerine baktm
ben cuma günü yeniden ilaca başladım
5 gün ve günde 2 tane olarak ganophene alıyorum
daha önceki 3 ay hep 1 kullanmıştım ve anca 20.-21. günlerde çatladı benneyaptımki
inşallah bu defa öyle olmaz
35-40 günde bir adet olmak çok sinir bişey
Canım aman ters bir durum olmasın da. Ben de canın sık kın halen ondan gelmiyorsun sandım. Ama o evreleri çoktan atlayıp , yeniden yol almaya başlamışsın bile. :lepi:
Hayırlısı olsun tatlım. Daha erken büyüyecekse süper olur. Daha sağlıklı olur yumurta. Ve süreç kısaldıkça sen daha az stress olursun. İnşallah bu ay olur bu iş. hihoyyyt
Canlarım ben müsadenizi istiyorum. Çok uykum geldi. mirmirmirmir Allaha emanet olun. Allah rahatlık versin.. Şeniz
İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.
yok canım ya adet olunca delirmem genelde ama bu defa çok ümitlenmiştim
neyse zaten oldu bitti hihoyyyt
bu ay inşallah geç büyümezlerde adet bile olacaksam hemen olur biter
iyi geceler canım rüyanda beni gör :jeyyar:gamyoncuiremsu