Canım çok doğru yazmışsın. :lepi: Dilerim vakti zamanı gelmiştir. yerimseniben
inşallah canımm allah hepimizin gönlüne göre versinn..öpt senii iyi akşamlarr görüşürüz....:1hug::ecrin_bebek::CüvCüv::enbuyukkk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok doğru yazmışsın. :lepi: Dilerim vakti zamanı gelmiştir. yerimseniben
canım evi şöyle elimden geldiğince dip bucak silip temizledim,biraz toz aldım..Çünkü 1-2 hafta evde fazla temizlik yapmayacağım...
Yorgunluk biraz heyacanımı aldı gibi şimdilik..
Yarın neler olur bilinmez...:asigim::1hug:
kızlar ıyı geceler.herkez ıyıdır umarım.bıraz okudum sayfaları.bedemcım rabbım yar ve yardımcın olsun.hersey daha guzel olucak senın ıcın ınsallah.dualar senınle..ben hemen kacıyorum kızlar cunku kollarım acayıp agırıyor.esımle balıga gıttık bugun ve bır tane bıle tutamadık..ustelık nerdeyse batıyoduk.sandalımız cok kucuk.allah korudu.yuzme bılıyoruz ama o suya dusmek ıgrenc olurdu...neyse ben kactım hadı ıyı geceler.sızı sefıyom arkıdısler..
Bu gece kimsecikler yok. mirmirmirmir Ben de yavaş yavaş çıkıyorum o zaman. Allaha emanet olun kızlar. Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin. a.s.
ben geldim kızlarrr nasılsınız bakimmm
Canım ben de gidiyordum valla. Kimsecikler yok. :uhm: sengözlerimebaksanab
Sen nasılsın sevgi pıtırcığımmmmm? :asigim:
ben geldim kızlarrr nasılsınız bakimmm
hoşgeldin canım a.s. ben kendi adıma iyiyim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canım :1hug:
iyiyim bitanem nasıl olayım işte çok şükür halimize gezmeye gitmiştim eltimlere yeni geldim eve kociş yok müzik dinliyorum slow iyi geliyor arabesk tam bizlik hehehehe sen nasılsın
eee benn :jeyyar: :jeyyar:
Eline sağlık canım. Şeniz Düşünmüşsün , evi de elden geçirmişsin. Ben kocişe yaptırırdım herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım jilet lazım mı? Açık dükkan bulamazsan gönderelim mail ilen. :roflol: