çok teşekkürler arkadaşlar......
boşuna dememişler aynı dili konuşanlar değil aynı acıyı paylaşanlar anlaşabilir diye
rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
Benim 3 küçük embriyom..Yarın bende olucaksınız inşallah...:Saruboceq:
Yarın hayatımın en önemli ,en özel gününü sizinle yaşayacağım..
Ben yıllardır sizi bekledim,sizi istedim...
Yaşadığım ,katlandığım herşey size kavuşmak içindi...
Bana sımsıkı tutunun meleklerim...
Ben sizin için yaşıyorum.sizin için nefes alıyorum...
Size dokunmak,nefes aldığınızı duymak,sizi hissetmek için günleri saymak istiyorum...
Hayat sizinle daha anlamlı..Nefes almak sizinle daha güzel...
Kalbimden koparcasına haykırmak geliyor içimden ama, bu bile az gelir duygularımı ifade etmeye...
Sizleri çok seviyorum ...:asigim::asigim::asigim:
Benim 3 küçük embriyom..Yarın bende olucaksınız inşallah...:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Size dokunmak,nefes aldığınızı duymak,sizi hissetmek için günleri saymak istiyorum...
Kalbimden koparcasına haykırmak geliyor içimden ama, bu bile az gelir duygularımı ifade etmeye...
bademcim sana bol şanslar.allah yardımcın olsun hayırlı haberler verirsin inş. bize . artık ikizlermi gelir üçüzler mi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
dualarım seninle olacak. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar.nasılsınız?
ben iyi değilim çünkü mutsuzum.bu bebek meselesi derken ben hayatı çok sorguladım,çok yoruldum uzun zamandır.1,5 yıl oldu elimden geleni yaptım.olmuyor olmuyor.ve hayatın anlamsız olduğunu düşünüyorum.artık çok büyük bir boşlukta yüzüyorum sanki.bebek olmaması değil sorguladığım mutsuz olmam.hayat çok kısa ve anlamsız.
hayat içi boş ağaç kovuğu kadar basit görünüyor bana.renksiz zevksiz ve hatta acı verici.atık acılara bile tepkisiz kalıyorum.soluk ve donuk hissediyorum kendimi ve hayatı.
galiba ben depresyona giriyorum.hep uyumak ve düşünmemek için beynimi uyuşturmak istiyorum.
doktora bile gitmek gelmyor içimden.çünkü onlara bile güvenmiyor,inanmıyorum,daha doğrusu bir şey beklemiyorum.
ben sadece düşüncelerimi paylaşmak istemiştim................
casper33 ; canım sana arkadaşlık teklifi göndermiştim. Onu kabul edebilir misin? a.s.
kabul etmiştim ama sanırım becerememişmiyim
Merhaba arkadaşlar,herkese iyi pazarlar..mikroenjeksiyon ve tüp bebek tecrubesi olan arkadaşlara bir sorum var.embriyolarınızın hücre bölünme gelişimleri nasıldı? bu konuda bilginiz var mı? yani kaçıncı gün kaç hücreli olması makul? bir de transfer zamanı kaç hücreli embriyolar transfer edildi..?
benim 4 embriyodan 1 i bölünmemiş..öğlen saat 12 de kontrol etmişler..bir tanesi 5 hücreli,2 tanesi 4 hücreliymiş..yarın da bölünme devam eder demiş embriyolog eşime..sanki bölünmesi yeterli değil gibi geldi bana..moralim bozuldu.herne kadar embriylolog şu an için gelişim iyi dese de..:çok üzgünüm:
yarın sabah 9 da karnım tok ve idrara sıkışık bir halde transfer için bekliyorlar...
SLM BADEMCİĞİM YUMURTALAR GÜN GÜN 2-4-6 DİYE BÖLÜNÜYORLAR DAHA FAZLASI YA DA EKSİĞİ OLABİLİYOR NORMAL SAYILAN SAYI 6 HÜCRELİ AMA BANA DR.4 HÜCRELİ BİLE OLSA TRANSFER OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ ÇÜNKÜ RAHİMDEDE BÖLÜNMEYE DEVAM EDİYORMUŞ.BENDEN 15 YUMURTA TOPLANDI 8 OLGUN ÇIKTI DÖLLEDİLER ERTESİ GÜN 3 Ü ÖLDÜ 5 KALDI KALAN BEŞ'İN İÇİNDEDNDE EN KALİTELİ OLAN 2 TANESİNİ TRANSFER ETTİLER ONLARINDA BİRİ 5 DİĞERİ 8 HÜCRELİYDİ.DİĞER KALAN 3 EMBRİYO DA ÖLDÜ...YARIN SANA TAVSİYEM ÇOK SAKİN OLMAYA ÇALIŞ BENİM KALBİM YERİMDEN ÇIKACAK GİBİYDİ TRANSFER ESNASINDA ÇOK HEYECANLIYDIM,LABARATUAR DAN İNCECİK ÇUBUK İÇİNDE BEBİŞLERİM GELDİ BİR YANDAN ULTRASONLA KARNIMA BAKTILAR(İDRARA SIKIŞIK OLMANIN SEBEBİ ULTRASONDA BEBİŞLERİ NET GÖRMEK İÇİN)TOPLAM 5 DK SÜRDÜ,TIPKI MUAYENE GİBİ ZOR TARAFI YOK AMA BEBİŞLER ÇOK HEYECANLANDIRIYOR.SAKİN OLMAKTA FAYDA VAR.ALLAH HAKKINA HAYIRLISINI VERSİN SENİN EMRİYOLARIN DURUMU İYİKAFANA TAKMA BÖYLE ŞEYLERİ,İNŞALLAH BEBİŞLER SANA YAPIŞIR KALIR BİZDE BURADA HALAY ÇEKERİZ:teytey::Saruboceq UALARIMIZ SENİNLE.a.s.
nevrommmm cicim senin albümlerden şu anne karnındaki bebiş resimlerinden şu an avatarımda olanı kopyaladım helal et hakkını kuzucum o ne güzel bebişlik öle allahım senin gibi güzel tatlı şirin akıllı mutlu sağlıklı bi beiş nasip etsin inşallah bayıldım::))))
kaydirigubbakcemile5artık benimde avartam var. kaç gündür nasıl yapılır diye bakıyodum en sonunda buldum
Benim 3 küçük embriyom..Yarın bende olucaksınız inşallah...:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Sizleri çok seviyorum ...:asigim::asigim::asigim:
[/QUOTcanımm inşallah bebeğine kavuşursunnn..aminn:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:
peki bu mesajların altındaki bebiş resimleri nereden yapılıyo. bebek takip cetveli gibi varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?