Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Eline sağlık canım. Şeniz Düşünmüşsün , evi de elden geçirmişsin. Ben kocişe yaptırırdım herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ıyı geceler.herkez ıyıdır umarım.bıraz okudum sayfaları.bedemcım rabbım yar ve yardımcın olsun.hersey daha guzel olucak senın ıcın ınsallah.dualar senınle..ben hemen kacıyorum kızlar cunku kollarım acayıp agırıyor.esımle balıga gıttık bugun ve bır tane bıle tutamadık..ustelık nerdeyse batıyoduk.sandalımız cok kucuk.allah korudu.yuzme bılıyoruz ama o suya dusmek ıgrenc olurdu...neyse ben kactım hadı ıyı geceler.sızı sefıyom arkıdısler..

İyi geceler tatlım. Hadi bakalım dinlen. Baya badireler atlatmışsınız. Ama eğlence de olmuştur. Görüşürüz yarın inşallah. Allaha emanet ol. Allah rahatlık versin. a.s.

bademcim dualarımız seninle...allah yardımcın olsun çok stres yapma emi....

Bu gece kimsecikler yok. mirmirmirmir Ben de yavaş yavaş çıkıyorum o zaman. Allaha emanet olun kızlar. Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin. a.s.

Bu gece kimsecikler yok. mirmirmirmir Ben de yavaş yavaş çıkıyorum o zaman. Allaha emanet olun kızlar. Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin. a.s.

sana da iyi geceler canım a.s.:1hug::asigim:Şeniz

Canım ben de gidiyordum valla. Kimsecikler yok. :uhm: sengözlerimebaksanab

Sen nasılsın sevgi pıtırcığımmmmm? :asigim:

iyiyim bitanem nasıl olayım işte çok şükür halimize gezmeye gitmiştim eltimlere yeni geldim eve kociş yok müzik dinliyorum slow iyi geliyor arabesk tam bizlik hehehehe sen nasılsın

bugün eşim sperm tahlili yaptırdı tekrar ama sonuçlar pazartesi çıkacakmış sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlyım inşallah güzel olur yaaa

Bir kişi daha gelse de okey oynasak eşli. kaydirigubbakcemile3

Nevrosky , _f_a_d_i_k_ , ..ELCHIN.. Okeye dördüncü aranıyorrrrrr. :roflol:

iyiyim bitanem nasıl olayım işte çok şükür halimize gezmeye gitmiştim eltimlere yeni geldim eve kociş yok müzik dinliyorum slow iyi geliyor arabesk tam bizlik hehehehe sen nasılsın

Canım jilet lazım mı? Açık dükkan bulamazsan gönderelim mail ilen. :roflol:

Eline sağlık canım. Şeniz Düşünmüşsün , evi de elden geçirmişsin. Ben kocişe yaptırırdım herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Mutfağı kocişe toplattım..Ocağı falan sildirdim:jeyyar:

Ben de yavaş yavaş çıkayım..Dualarınızı eksik etmeyin canlarım..:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…