Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR VARİKOSEL BELİRTİSİ NEDİR EŞİMDE OLUP OLMADIĞI NASIL ÖĞRENİLİR BİZ DİREK TÜP BEBK YAPTIĞIMIZ İÇİN HİÇ ÜROLOJİYE GÖRÜNMEDİ VARİKOSEL SPERMİYOGRAM TAHLİLİNE GÖRE KARAR VERİLİRMİ YOKSA ÜROLOJİ DR.GİTMESİMİ LAZIM EŞİMİN????:uhm:
KIZLAR VARİKOSEL BELİRTİSİ NEDİR EŞİMDE OLUP OLMADIĞI NASIL ÖĞRENİLİR BİZ DİREK TÜP BEBK YAPTIĞIMIZ İÇİN HİÇ ÜROLOJİYE GÖRÜNMEDİ VARİKOSEL SPERMİYOGRAM TAHLİLİNE GÖRE KARAR VERİLİRMİ YOKSA ÜROLOJİ DR.GİTMESİMİ LAZIM EŞİMİN????:uhm:
sağolasın canım. iyi sayılırım. doktor hanım her gitmeme kafamı biraz karıştırıyor,bişiler çıkarıp duruyor ama iyi olmaya çalışıyorum. ben bu bebeği çok aradım,zor buldum. dualarınıza ihtiyacım var.:Saruboceq:Canım çok iyiyim ben çok şükürrr. hihoyyyt hihoyyyt Sen de bebek de iyisinizdir inşallah. Sağol bitanem duaların için. Bizler de siz hamişlerimize dua ediyoruz. :Saruboceq:
yok canım hiç içmedim ne mutlu banakihihoyyyt ya şu zamanlarında zaten bebek senin kanından besleniyor. yani yiyemiyorum,bebeğim beslenmiyor diye üzülme. 5 kilo veren arkadaşlar var. buna rağmen bebişleri sağlıklı ve büyüyor.kaydirigubbakcemile5saol canım o senin elindeki sigaramı at bakem onu elinden tıssssssss gerçekten içmiyosundur umarımmmmmm saol verdiğin bilgiler içinnnn canımmmmmmm evet bende bu topiği ggirdim sonra şıpppp hamişim dularınız sayesinde allah sizden razı olsun herdaim dularımdasınızzz
canım allahtan kahvaltı yapabiliyorum az da olsa sonra ccanım hiçbişe istemiyo azımın tadı hep tuhaffff bulantı sürekli ama napalım ben tüm sıkıntılarına razıyım cicimmmmmmmm
Hayır canım varikosel spermiyogramda anlaşılmaz. Benim eşimin de sayısı az. Doktor bize aşılama yapalım dedi. Ben kabul etmedim. İlk önce eşim bi üroloğa gitsin. Eğer önemli bi sorunu varsa iyileşsin diye. Doktora gitti.Ultrasona girmiş.Varikosel çıkmadı. Eşime klomen ve vitamin verdi. Onları kullanıyo. Eğer bu şekilde olmazsa aşılama deniycez. Ben en son çare tüp bebek denerim. Yanlış anlama ama siz niye hemen tüp bebek yaptırdınız?
arkadaşlar sonucu aldım 423,80 çıkmış 4 haftaya göre değer nasıl normalli ben şimdi dışarı kadar çıkacağım eşime söylemedim fenerbahçeli popalar almaya gidiyorum.
bugun cok sakin site kimse birsey yazmiyor yaaaaaaaaaaaaa
nevroskycim yagmurcana denk geldi msjin ne guzel masallah senden cok msj atmis birisi varmi kk ya merak ettim dogrusu yaklasik 6000
sağolasın canım. iyi sayılırım. doktor hanım her gitmeme kafamı biraz karıştırıyor,bişiler çıkarıp duruyor ama iyi olmaya çalışıyorum. ben bu bebeği çok aradım,zor buldum. dualarınıza ihtiyacım var.:Saruboceq:
yok canım hiç içmedim ne mutlu banakihihoyyyt ya şu zamanlarında zaten bebek senin kanından besleniyor. yani yiyemiyorum,bebeğim beslenmiyor diye üzülme. 5 kilo veren arkadaşlar var. buna rağmen bebişleri sağlıklı ve büyüyor.kaydirigubbakcemile5
yani eşimin ürolojiye gitmesimi lazım bu zamana kadar hiç bi dr.söylemedide tüp bebk yaptırdığım merkezde dahil yani gitsin dimi iii
arkadaşlar sonucu aldım 423,80 çıkmış 4 haftaya göre değer nasıl normalli ben şimdi dışarı kadar çıkacağım eşime söylemedim fenerbahçeli popalar almaya gidiyorum.