kızlar bişi sorucam eski konuları okudukça birşeye takıldım da . aşılamadan sonra bir jel veriyolarmış tutunmanın kolay olması için. bana hiç bir şey verilmedi ama doktormu unuttu acaba vermeyiki yoksa şart değilmi verilmesi ama tutunma işini kolaylaştırıyosada niye vermedi
Merhaba arkadaşlar,herkese iyi pazarlar..mikroenjeksiyon ve tüp bebek tecrubesi olan arkadaşlara bir sorum var.embriyolarınızın hücre bölünme gelişimleri nasıldı? bu konuda bilginiz var mı? yani kaçıncı gün kaç hücreli olması makul? bir de transfer zamanı kaç hücreli embriyolar transfer edildi..?
benim 4 embriyodan 1 i bölünmemiş..öğlen saat 12 de kontrol etmişler..bir tanesi 5 hücreli,2 tanesi 4 hücreliymiş..yarın da bölünme devam eder demiş embriyolog eşime..sanki bölünmesi yeterli değil gibi geldi bana..moralim bozuldu.herne kadar embriylolog şu an için gelişim iyi dese de..:çok üzgünüm:
yarın sabah 9 da karnım tok ve idrara sıkışık bir halde transfer için bekliyorlar...
kızlar bişi sorucam eski konuları okudukça birşeye takıldım da . aşılamadan sonra bir jel veriyolarmış tutunmanın kolay olması için. bana hiç bir şey verilmedi ama doktormu unuttu acaba vermeyiki yoksa şart değilmi verilmesi ama tutunma işini kolaylaştırıyosada niye vermedi
canım,benim kilo problemim yok. tam aksine birascıkta tombişimCeren korkma cnm benim de arkdaşim 6 yil sonra hamile kaldi kilo verdi doğuma nerdeyse hamile kaldiği kiloyla gitti ve 3.200 gram nur nopu gibi bir oğluşu oldu şimdi nasil seviyor bi bilsen ne kiymetli oluyolar......
neyse dediğiniz gibidir. gerekli olsa mutlaka verirlerdi heralde. takılmamayım ben buna
Benim 3 küçük embriyom..Yarın bende olucaksınız inşallah...:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Yarın hayatımın en önemli ,en özel gününü sizinle yaşayacağım..
Ben yıllardır sizi bekledim,sizi istedim...
Yaşadığım ,katlandığım herşey size kavuşmak içindi...
Bana sımsıkı tutunun meleklerim...
Ben sizin için yaşıyorum.sizin için nefes alıyorum...
Size dokunmak,nefes aldığınızı duymak,sizi hissetmek için günleri saymak istiyorum...
Hayat sizinle daha anlamlı..Nefes almak sizinle daha güzel...
Kalbimden koparcasına haykırmak geliyor içimden ama, bu bile az gelir duygularımı ifade etmeye...
Sizleri çok seviyorum ...:asigim::asigim::asigim:
Benim 3 küçük embriyom..Yarın bende olucaksınız inşallah...:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Yarın hayatımın en önemli ,en özel gününü sizinle yaşayacağım..
Ben yıllardır sizi bekledim,sizi istedim...
Yaşadığım ,katlandığım herşey size kavuşmak içindi...
Bana sımsıkı tutunun meleklerim...
Ben sizin için yaşıyorum.sizin için nefes alıyorum...
Size dokunmak,nefes aldığınızı duymak,sizi hissetmek için günleri saymak istiyorum...
Hayat sizinle daha anlamlı..Nefes almak sizinle daha güzel...
Kalbimden koparcasına haykırmak geliyor içimden ama, bu bile az gelir duygularımı ifade etmeye...
Sizleri çok seviyorum ...:asigim:
Merhaba arkadaşlar,herkese iyi pazarlar..mikroenjeksiyon ve tüp bebek tecrubesi olan arkadaşlara bir sorum var.embriyolarınızın hücre bölünme gelişimleri nasıldı? bu konuda bilginiz var mı? yani kaçıncı gün kaç hücreli olması makul? bir de transfer zamanı kaç hücreli embriyolar transfer edildi..?
benim 4 embriyodan 1 i bölünmemiş..öğlen saat 12 de kontrol etmişler..bir tanesi 5 hücreli,2 tanesi 4 hücreliymiş..yarın da bölünme devam eder demiş embriyolog eşime..sanki bölünmesi yeterli değil gibi geldi bana..moralim bozuldu.herne kadar embriylolog şu an için gelişim iyi dese de..:çok üzgünüm:
yarın sabah 9 da karnım tok ve idrara sıkışık bir halde transfer için bekliyorlar...
merhaba arkadaşlar.nasılsınız?
ben iyi değilim çünkü mutsuzum.bu bebek meselesi derken ben hayatı çok sorguladım,çok yoruldum uzun zamandır.1,5 yıl oldu elimden geleni yaptım.olmuyor olmuyor.ve hayatın anlamsız olduğunu düşünüyorum.artık çok büyük bir boşlukta yüzüyorum sanki.bebek olmaması değil sorguladığım mutsuz olmam.hayat çok kısa ve anlamsız.
hayat içi boş ağaç kovuğu kadar basit görünüyor bana.renksiz zevksiz ve hatta acı verici.atık acılara bile tepkisiz kalıyorum.soluk ve donuk hissediyorum kendimi ve hayatı.
galiba ben depresyona giriyorum.hep uyumak ve düşünmemek için beynimi uyuşturmak istiyorum.
doktora bile gitmek gelmyor içimden.çünkü onlara bile güvenmiyor,inanmıyorum,daha doğrusu bir şey beklemiyorum.
ben sadece düşüncelerimi paylaşmak istemiştim................
canım,benim kilo problemim yok. tam aksine birascıkta tombişimama ben onu arkadaşa söylüyordum. bulantılardan dolayı çok yiyemiyormuşta onun içincokacimcoook
canım merhaba. mersinli misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?