Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bişi sorucam eski konuları okudukça birşeye takıldım da . aşılamadan sonra bir jel veriyolarmış tutunmanın kolay olması için. bana hiç bir şey verilmedi ama doktormu unuttu acaba vermeyiki yoksa şart değilmi verilmesi ama tutunma işini kolaylaştırıyosada niye vermedi

Casper canım bana yumurta toplamadan sonra verdiler bir jel..her sabaj vajinadan sıkarak içine boşaltıyorum

ancak tortular oluşuyor içinde sonradan..önemli dğeil o dediler ama..:sm_confused: progesteron hormonuymuş..embriyoların tutunmasını sağlıyormuş..

Tatlım o konulardan anlamıyorum. Ama yapabileceğim tek şey bol bol dua etmek. :Saruboceq: O embriyolar üzerlerine düşenleri yapacaklardır. siz elinizden gelenleri yaptınız. Onlar da gerekli mücadeleyi vereceklerdir. Moralini bozma canım. İyi demiş embriyolog da. İnşallah yarın transfer çok başarılı geçer bitanemmmmmmm. Dua ederiz yine transfer saatinde. :Saruboceq: a.s. :asigim:

Casper aşilamada genelde ilaç veriyolar banda vermedi,ler ama tüp bebektwe vermişlerdi pek etkisi olduğunu sanmiyorum ben açikçasi iğne daha tesirli o bebek düşmesin diye

Canım benim ilk aşılamamda verilmemişti. İkinci aşılamamda verildi. Tam olarak bilmiyorum ama verilecek diye bir kaide yok. Ve sonuçta iş yine olacağına varıyor. Ve daha da şişiriyor karnını. Bir acayip birşey. Bana çok rahatsızlık vermişti. Kafana hiç takma. Onu vermediler olmaz mı diye de düşünme. İnan herkese vermiyorlar. Onlar belki de hormon değerlerine ve rahim kalınlığına göre veriyorlar. Sonuçta ben ikisini de aynı yerde yaptırmıştım. Birinde verdiler birinde vermediler. Demekki bir duruma göre veriyorlar. a.s.

Kızlar ben biraz müsadenizi istiyorum. a.s. Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere , iyi sohbetler. :asigim:

çok teşekkürler arkadaşlar......
boşuna dememişler aynı dili konuşanlar değil aynı acıyı paylaşanlar anlaşabilir diye
rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

Ceren korkma cnm benim de arkdaşim 6 yil sonra hamile kaldi kilo verdi doğuma nerdeyse hamile kaldiği kiloyla gitti ve 3.200 gram nur nopu gibi bir oğluşu oldu şimdi nasil seviyor bi bilsen ne kiymetli oluyolar......
canım,benim kilo problemim yok. tam aksine birascıkta tombişim ama ben onu arkadaşa söylüyordum. bulantılardan dolayı çok yiyemiyormuşta onun içincokacimcoook
neyse dediğiniz gibidir. gerekli olsa mutlaka verirlerdi heralde. takılmamayım ben buna

canım merhaba. mersinli misin?

kizlar herkese iyi aksamlar gorusmek uzere kendinize iyi bakin hamis kalin en kisa surede

Benim 3 küçük embriyom..Yarın bende olucaksınız inşallah...:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Yarın hayatımın en önemli ,en özel gününü sizinle yaşayacağım..

Ben yıllardır sizi bekledim,sizi istedim...

Yaşadığım ,katlandığım herşey size kavuşmak içindi...

Bana sımsıkı tutunun meleklerim...

Ben sizin için yaşıyorum.sizin için nefes alıyorum...

Size dokunmak,nefes aldığınızı duymak,sizi hissetmek için günleri saymak istiyorum...

Hayat sizinle daha anlamlı..Nefes almak sizinle daha güzel...

Kalbimden koparcasına haykırmak geliyor içimden ama, bu bile az gelir duygularımı ifade etmeye...

Sizleri çok seviyorum ...:asigim::asigim::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:

insallah dualarin kabul olur
dualarimiz seninle olucak
ama herseyden onemlisi allahim senin hakkinda ne hayirli ise o sekilde versin
bol sanslar yarin icin........

canım ya :1hug::1hug: inşallah 9 ay sonra da bebişlerini seveceksin :1hug::asigim::asigim:

iyi akşamlar arkadaşlar hepinizin inşallah Allahın izniyle bebişleri olur.çifter çifter...

canım hiç kafana takma benim pazartesi yumurtalar toplanmıştı çarşamba transfer yapıldı 4 hücreli 3 tane ama inan önemli olan senin moralin bak ben çok rahattım 12 günü bile güle oynaya geçirdim herkes bana hayret ediyordu hastanede herkes somurtuyodu inan bi tek ben neşeli oluyordum ama noldu kendimi üzüp strest yapmadığım için allahım bana hamile kalmayı nasip etti ama kafama taksaydım olmazdı bence allahdan hayırlısını isterken sadece dilinle değil kalbinle ve beyninle iste allahım hayırlı olacaksa evlat ver dedim hep ben umarım allahım sanada ve tüm isteyenlere hayırlı evlat verir:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.nasılsınız?
ben iyi değilim çünkü mutsuzum.bu bebek meselesi derken ben hayatı çok sorguladım,çok yoruldum uzun zamandır.1,5 yıl oldu elimden geleni yaptım.olmuyor olmuyor.ve hayatın anlamsız olduğunu düşünüyorum.artık çok büyük bir boşlukta yüzüyorum sanki.bebek olmaması değil sorguladığım mutsuz olmam.hayat çok kısa ve anlamsız.
hayat içi boş ağaç kovuğu kadar basit görünüyor bana.renksiz zevksiz ve hatta acı verici.atık acılara bile tepkisiz kalıyorum.soluk ve donuk hissediyorum kendimi ve hayatı.
galiba ben depresyona giriyorum.hep uyumak ve düşünmemek için beynimi uyuşturmak istiyorum.
doktora bile gitmek gelmyor içimden.çünkü onlara bile güvenmiyor,inanmıyorum,daha doğrusu bir şey beklemiyorum.
ben sadece düşüncelerimi paylaşmak istemiştim................

canım böyle düşünme lütfen :mymeka:
bizden daha kötü olan insanları düşün
zamanı geleceğini umut edip mutlu olmaya çalış
biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama
başka türlü geçiremezsin zamanı kafayı yersin
içinde bulunduğun mutsuzluk çemberinden çıkıp kendini daha farklı uğraşlara ver:lepi:
ve ne demişler arayan dermanınıda bulur sabret azmet ve gir doktorlara olurmu hiç öyle
belki yanlış tabir ama emeksiz yemek olmaz der atalarımız:hooray:

MONA ROSA canım hatta benim çok sevdiğim bi deyim var
hatta benim msn nickim hihoyyyt
bak ne diyo

En BüyüK FelaketleR İçindE Bile Ümidinİ KaybetmE, UnutmA Ki İliK, SerT KemiğiN İçindeN ÇıkaR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…