Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende benide kırmızı listeye ekleyin oldummmm çünkü günü gününe olurum yani hiç şaşmaz

canım yağmurcn nasılsın umudunu yıtırme canım.................rabbım inş aldıklarından daha hayırlısını nasıp etsın............inş ......canım o herşeyı bilendır ........elbette sabredersek evlatlarını kaybedenlerın ecrı daha çok.rabbım inş verecek ve senı de sevındırecek canım...........yola devammmmmmm .........inş çok kısa zamanda bebişine kavuşursunnnnnnnnn..............dua ile........

Allah sana da sabır versin. Ben daha küçüktüm. 10 yaşındaydım annemi kaybettiğim zaman. Bi tane de kız kardeşim var.O da 7 yaşındaydı.O zamanlar çocuktuk yokluğunu pek hissetmiyodum. Ama şimdi evlenince falan yanımda olsaydı keşke diyorum.Derdimi anlatacak kimse bulamıyorum yanımda. İyiki bu siteyi bulmuşum.Sizler iyiki varsınız.

kıslar ben ancak gelebiildim nasılsınız bakalım ben bulantılarla uğraşıyorum olsun bişe yiyememek dışında sıkıntı yok sizler nasılsınız bugün de inşallah müjdeli haberler alırız kızlarrrr

iyi olmana sevindim semacığım bulantılar için hamiş arkadaşlar sana gerkeni söyleyecektir benim bildiğim çubuk kraker ve leblebi yiyince geçiyor diye duydum:)))eee şimdi sen öğreneceksinki sonra bize sen yol gösteresin dimi

Bizlerde iyiyiz. Sağol. İnşallah bizde birgün hamile kalırız da mide bulantıları ile boğuşuruz. Gerçi o da zordur ama 9 ay herşeye katlanırız. Yeter ki olsun.

inşallah canım bi geçsin şikayetçi değilim ama işte ne bilim geçiek bunlarda sıra sizde hep aklımdasınız dualarımdasınızzz tabikide anlatırım yardımcı olurummmm​

Nisafidan'ım ; işte sen de aramıza katıldığında bunu yazmışsın. 08.10.2008'de , 23 gün önce a.s. :teytey: Oldu işte. Şükürler olsun. :Saruboceq:

nevrom bunu okuyunca içim bir garip oldu.çok teşekkür ederim sana ayrıca hamiş köşesine yazdığın yazı içinde sağol canım

kızlar ben size yazmayı unutmuşum galiba ben eşime kendi yaptığım ballı bir karışım yediriyordum sabahları keçiboynuzu pekmeziyle ikisini aç karnına ama çok fazla olmadı ona başlayalı küçük bir kavonoz ancak yedi.

Canım acele işe şeytan karışır. Sindire sindire olsun herşey. Hiç acele etme. Geç olun temiz olsun inşallah. Bizim için önemli olan pozitif sonuçlanması. Bu kadar bekledin , 2 ay daha sabret bitanemmmmmm. Canını hiç sıkma. a.s.

Canım emin değilsen bu hafta da çalışmalara devam edin derim. işi şansa bırakmayın. Ben yumurtlamayı anlamadığım için alet kullanıyorum. O sebeple bu yazdıkların hakkında yorum yapamıyorum. Ama ben senin yerinde olsam değerlendiririm. yerimseniben

Canım bu tüp bebekten önceki son 2 denemenden birisiydi. İnşallah öbür adet tarihine kadar raporun yetişir. Öbür ay hamiş halırsan bayram olur , kalmazsan da tüp bebeğe başlayacaksın zaten. Her halikarda senin lehine işleyecek bundan sonra zaman. O bir umuttu , bir mucizeydi beklenen ama olmadı. Allah ümitlerimizi elimizden almasın. Nefes aldıkça her zaman ümidimiz var. :lepi:

Canımm.. Seni çok merak ettim. MSN'den ulaşamadım. Buraya da bayadır gelmemişsin. Ben en son olarak test sonucunun negatif olmasına yormuştum gelemeyeşini. Canının sık kın olduğuna yormuştum. Keşke ondan ibaret olsaymış sadece. :çok üzgünüm:

Başın sağolsun bitanem. :teselli: Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.. a.s.

Sonucun negatif olması da bununla beraber iyice seni sarstı haklı olarak. Ama zaman herşeyin ilacı. Zamanla yeniden doğrulacaksın bitanem. Bizler her zaman yanındayız. Allaha emanet ol canım , bizler de seni çok öpüyor ve seviyoruz. Şeniz :asigim:

Son düzenleme:

canım benim valla yardımcı olmak isterdim ama,bende hiç bulantı olmadıki?? ama mayıs anneleri topiğinde bir bileklikten bahsediyorlardı. takınca bulantı azalıyormuş. bi bak istersena.s.

kızlar bu arada sizler nasılsınız? hepinizi çoook öpüyorum:asigim: sizin dularınız sayesinde burdayım, bende unutmuyorum sizleri dualarımda.
bu arada yeni hamişlerimizi de tebrik ediyorum!:teytey::teytey:

kızlar bende benide kırmızı listeye ekleyin oldummmm çünkü günü gününe olurum yani hiç şaşmaz

Ekleyelim tatlım. Üzüle üzüle ekleyelim. Günü de şaşmamış. Ama umutlandırmaması daha iyi oldu sanırım. Hayal kırıklığı yaratması daha kötü oluyor bence. İnşallah bir dahaki aya. Yeniden başlayacağız. En başa döndük , tekrar adım adım ilerleyip bu sefer bebişi yakalamaya çalışacağız. kaydirigubbakcemile5

nevrom bunu okuyunca içim bir garip oldu.çok teşekkür ederim sana ayrıca hamiş köşesine yazdığın yazı içinde sağol canım

Şeniz :asigim: a.s. :asigim: Şeniz Ne demek bitanemmm. Sen sonucu bugün kaçta alacaksın? Perçinleyelim hamişşliği. Şeniz

Gerçekten beklemediğin anda geldi sanırım. Çünkü anlattıklarından sanki adetim gelir gibi bişiler çıkıyordu. Belirti olmadı yani. Sürpriz süper oldu. süprizzzzz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…