kızlar bende benide kırmızı listeye ekleyin oldummmm çünkü günü gününe olurum yani hiç şaşmaz
kızlar bende benide kırmızı listeye ekleyin oldummmm çünkü günü gününe olurum yani hiç şaşmaz
canım haklısın insanın yanında umut veren annesı olması çok guzel..........ben de annemı ondört yaşında kaybettım çok zor.............ama herşeyde olduğu gıbı bunlar hep takdır............annelerınızın kıymetını bılın dostlar ve onların çok duasını alın........kımse onlar gıbı sızın için içten dua yapamaz.................rabbım herkesın yar ve yardımcısı olsun yeter kı rabbım bızı bırakmasın..o bızden razı olsun ve dualarımızı makbul eylesınnnnnnnnnnnn
kıslar ben ancak gelebiildim nasılsınız bakalım ben bulantılarla uğraşıyorum olsun bişe yiyememek dışında sıkıntı yok sizler nasılsınız bugün de inşallah müjdeli haberler alırız kızlarrrr
iyi olmana sevindim semacığım bulantılar için hamiş arkadaşlar sana gerkeni söyleyecektir benim bildiğim çubuk kraker ve leblebi yiyince geçiyor diye duydum:)))eee şimdi sen öğreneceksinki sonra bize sen yol gösteresin dimi
Nisafidan'ım ; işte sen de aramıza katıldığında bunu yazmışsın. 08.10.2008'de , 23 gün önce a.s. :teytey: Oldu işte. Şükürler olsun. :Saruboceq:
Canlarım ben geldim.Yazılanları okuyayım şimdi.
kizlar dun tup bebek merkezinden aradilar pazartesi tekrar gorusmem var 3 ayri dr la rdv um var bakalim neler diyecekler neler anlatcaklar onlar zamanina tam olarak karar verecek
dr esime bazi ilaclar verdi o yuzden 1 ay daha beklememizi istediler ben ne kadar acele ettiysem o kadar beklemek durumunda kaldim noel tatili icinde 1 ay atiyor denk gelmiyor allahtan hayirlisi bakalim
ben 2 yil olmadan hamis olmak istiyordum.......INSALLAH
Arkadaşlar belki saçma bi soru olcak ama geçen hafta yumurtlama belirtilerimi çok yoğun hissetim..yani kasıklarımda ve vajinamda bir ağrı..akıntı..cinsel istek...sıcak basması..vs..ancak bu hafta da hala kasıklarımda ağrı sürüyor..adetime yaklaşık 10-15 gün var..Üşütmüşmüyümdür diyorum ama ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum..Acaba bu hafta mı yumurtluyorum ki..Çalışmalar geçen haftaydı..Bu hafta da denemeliyim galiba..Yaşayanlar cevap yazar mı!!!
herkese selam. Sonunda regl oldum.:çok üzgünüm:annemle teyzem belki hamilesindir diyerek beni umutlandırmaya çalıştılarsada ben artık böyle bişeyin asla normal yolla olmayacağını bildiğim için sesimi çıkartmadım.:çok üzgünüm:bir sonraki adet tarihime raporum yetişirse tüp bebeğe başlıyacağız yada aralıkta.:Saruboceq:
slm kızlar
kimseye söyleyemeden apar topar memlekete gitmek zorunda kaldık.babaannem vefat etti.daha dün akşam eve gelebildim.
bu arada sonucum da negatif
herşey üstüste geldi günlerim sadece ağlamakla ve dua etmekle geçiyor.
umarım bir gün bizlerde anne oluruz.
artık dayanacak gücüm kalmadı bunu yaşamak gerçekten çok zormuş.
allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin
hepinizi öpüyorum
kıslar ben ancak gelebiildim nasılsınız bakalım ben bulantılarla uğraşıyorum olsun bişe yiyememek dışında sıkıntı yok sizler nasılsınız bugün de inşallah müjdeli haberler alırız kızlarrrr
nevrom bunu okuyunca içim bir garip oldu.çok teşekkür ederim sana ayrıca hamiş köşesine yazdığın yazı içinde sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?