kıslar ben ancak gelebiildim nasılsınız bakalım ben bulantılarla uğraşıyorum olsun bişe yiyememek dışında sıkıntı yok sizler nasılsınız bugün de inşallah müjdeli haberler alırız kızlarrrr
iyi olmana sevindim semacığım bulantılar için hamiş arkadaşlar sana gerkeni söyleyecektir benim bildiğim çubuk kraker ve leblebi yiyince geçiyor diye duydum:)))eee şimdi sen öğreneceksinki sonra bize sen yol gösteresin dimi
Şeniz :asigim: a.s. :asigim: Şeniz Ne demek bitanemmm. Sen sonucu bugün kaçta alacaksın? Perçinleyelim hamişşliği. Şeniz
Gerçekten beklemediğin anda geldi sanırım.Çünkü anlattıklarından sanki adetim gelir gibi bişiler çıkıyordu. Belirti olmadı yani. Sürpriz süper oldu. süprizzzzz :teytey:
Hoş geldin. hihoyyyt Sefalar getirdin. hihoyyyt Topiğin gülü.... :lepi:
canım benim valla yardımcı olmak isterdim ama,bende hiç bulantı olmadıki??ama mayıs anneleri topiğinde bir bileklikten bahsediyorlardı. takınca bulantı azalıyormuş. bi bak istersena.s.
kızlar bu arada sizler nasılsınız? hepinizi çoook öpüyorum:asigim: sizin dularınız sayesinde burdayım, bende unutmuyorum sizleri dualarımda.
bu arada yeni hamişlerimizi de tebrik ediyorum!:teytey::teytey:
canım şimdi aradım akşam üstüye doğru çıkacakmış sonuç morelim bozuldu ya bir arkadaş yeni konu açmış test yapmış 2.çizgi çıkmış kanda negatif çıkmış onunda adeti hiç atmıyormuş Allah korusunya bukadar sevindim.
hişşşttt pişşştt
ne oliii bakemm:jeyyar:
canım benim valla yardımcı olmak isterdim ama,bende hiç bulantı olmadıki??ama mayıs anneleri topiğinde bir bileklikten bahsediyorlardı. takınca bulantı azalıyormuş. bi bak istersena.s.
kızlar bu arada sizler nasılsınız? hepinizi çoook öpüyorum:asigim: sizin dularınız sayesinde burdayım, bende unutmuyorum sizleri dualarımda.
bu arada yeni hamişlerimizi de tebrik ediyorum!:teytey::teytey:
Canım hoşgeldin. :1hug: Allah şifanı versin inşallah tatlım. Zor gerçekten. Çünkü güzel beslenmen lazım ve bu bulantılar seni zorluyor sanırım. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?