Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin gayecim çok şükür iyiyiz sen nasılsın bakimmm

HOŞBULDUK CANIM BENİM,İYİYİZ DİYELİM İYİ OLALIM BE GÜZELİM HERZAMANKİ GİBİ MELEĞİMİ BEKLİYORUM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYO NE DİYELİM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH HAMİLE BİRİ ÇIKARDA SEVİNİRİZhihoyyyt

canımmmm inşallah seninde benimde isteyen herkesinde önce göbişleri sonra kucakları dolar inşallahhhhhh hayırlısı canım hakkımızdaaaaa:1hug:

slm kızlar
kimseye söyleyemeden apar topar memlekete gitmek zorunda kaldık.babaannem vefat etti.daha dün akşam eve gelebildim.
bu arada sonucum da negatif
herşey üstüste geldi günlerim sadece ağlamakla ve dua etmekle geçiyor.
umarım bir gün bizlerde anne oluruz.
artık dayanacak gücüm kalmadı bunu yaşamak gerçekten çok zormuş.
allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin
hepinizi öpüyorum

canım benim sözün bittiği yer tesellisi mümkün olmayan bi durum ama Allaha isyan edemeyiz o her şeyin en güzelini bilir
rabbim dayanma gücü versin sabır versin hayırlısını versin rabbim eşine bağışlasın seni
senağlama

Son düzenleme:

canımmmm başınız saolsun tatlımmm sonucun içinde gerçekten çok üzüldüm bitanem hayırlısını versin rabbim bool bol dua edelim hep beraber inşallah duyar allahım bizi meleklerimizi gönderir en kısa zamanda canımmm ne diyeceğimi bilmiyorum ama üzme olurmu kendini :teselli::teselli:

basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun aslinda senin bu aralar herseyin basi saglik olayini anlamisindir cunku olumden baska birseye care yok olsunda gac olsun allahim kocalarimiza bizlere ve ailemize uzun omurler versin gerisi duzelir insallah:Saruboceq:

hayirlisi canim degerleriniz cokmu kotude boyle umutsuzsun ben senin degerlerini pek hatirlamiyorumda canim biliyosun allahtan umit kesilmez ama cok kotuyse degerleriniz ve coktandir bekliyorsan tup bebege gecmen mantikli olur sizin icin

canım başınız sagolsun Allah sabır versin çok zor bi durum:çok üzgünüm:

başin sağolsun canim...allah hayirli çocuk versin umudunu yitirme!!!inşallah birdahaki sefere olur..

canımmm benim başınsaolsun. hangisine üzüleceğini bilememişsindir. babannen için allah rahmet eylesin. ağlayıp kendini çok harap etme inşallah dualarının kabul olacağı gün yakındır. ne güzel ki yine güçlüsün ve duadan vazgeçmemişsin.

Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin.

allah sabır versin canım çok zor bir durum senağlama demek ki şuan zamanı gelmemiş...yüce rabbim başka zaman inşallah kucağını doldurur:Saruboceq::Saruboceq:

Canım adet olmana üzüldüm. Adet olman kötü ama yanında seni umutlandıran, sana cesaret veren bir annen var. Ne mutlu. Keşke benimde annem sağ olsaydı da bana umut verseydi.Doktora onunla beraber gidebilseydim. Ama herşey Allahtan.

canım ya ben pek anlayamıyorum bu yumurta işlerini... ama sen yine de bu günleri de değerlendir bence yerimseniben

casper canim dun asilamana olmusun insallah guzel haberler alirsin sonucunda

inşallah canım.

sende üzülme süre uzuyo diye. allah her şeyin hayırlısını versin. allah umutsuz etmesin hiç birimizi. en azından umudumuz var. ya hiç umudumuz olmasaydı düşünmesi bile kötü. her şey iyi olacak öyle düşünelim öyle olsun :Saruboceq:

canım haklısın insanın yanında umut veren annesı olması çok guzel..........ben de annemı ondört yaşında kaybettım çok zor.............ama herşeyde olduğu gıbı bunlar hep takdır............annelerınızın kıymetını bılın dostlar ve onların çok duasını alın........kımse onlar gıbı sızın için içten dua yapamaz.................rabbım herkesın yar ve yardımcısı olsun yeter kı rabbım bızı bırakmasın..o bızden razı olsun ve dualarımızı makbul eylesınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…