Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar nasilsiniz ?
cok tatli bir cocuk masallah insallah senin bebisinde boyle olcak mavis mavis sabir edelim canim ya bir gun muhakkak olucak
hoşbuldum bitanem abimin eşi hamile yeni hala oluyorum yani tekrar 2 yaşında oğlu var dünya tatlısı ve kazayla hamile kaldı dün öğrendim ve buruldum ağladım ağladım ağladım hemde yanında oda üzüldü ama elmde değil dayanamıyorum gece hiç uyku uyumadım yaaa aslında çok sevindim hala olmak çok güzel bir duygu ama hayırlısı nşallahhh [/QUO
canım tebrik ederim aynı şeyleri ben de yazın yaşamıştım en çok istediğim zamanda abimlerin 2. kez bebek beklediğini öğrendim.hatta adet olduğum gün öğrendim ve günlerce gizli gizli ağlamıştım ama 2 ay sonra da ben hamiş oldum. allahım inş. görüyo gözyaşlarımızı ve hepinize verecek umudu kesmeyin.
hoşbuldum bitanem abimin eşi hamile yeni hala oluyorum yani tekrar 2 yaşında oğlu var dünya tatlısı ve kazayla hamile kaldı dün öğrendim ve buruldum ağladım ağladım ağladım hemde yanında oda üzüldü ama elmde değil dayanamıyorum gece hiç uyku uyumadım yaaa aslında çok sevindim hala olmak çok güzel bir duygu ama hayırlısı nşallahhh [/QUO
canım tebrik ederim aynı şeyleri ben de yazın yaşamıştım en çok istediğim zamanda abimlerin 2. kez bebek beklediğini öğrendim.hatta adet olduğum gün öğrendim ve günlerce gizli gizli ağlamıştım ama 2 ay sonra da ben hamiş oldum. allahım inş. görüyo gözyaşlarımızı ve hepinize verecek umudu kesmeyin.
canımmmm saol teşekkür ederim insanın zoruna gdiyor tabiki ama onların niye oldu diye değil benimde olsun diye rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah bende senin gibi hamiş olurum hemen
arkadaşlar selam nasılsınız............ne olur üzmeyın kendınızı herşeyın bı zamanı var inş rabbım hepınıze nasıp edecek ama .......... bırazcık sabır gerekıyor zor ama elden ne gelır çünkü o ol demeyınce ne yaparsak yapalım tum dunya bır araya gelse yıne olmaz .inş rabbım bız acız kullarını göruyor ve inş en guzel vakıtte ol dıyecek ve sevındırecek kullarını . bızler bol dua edelım.....en ıysını bilen o............inş herkes tatlı bebişlerın kavuşur.........asla umıt kesmeyelım...............yola devam dostlarrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar selam nasılsınız............ne olur üzmeyın kendınızı herşeyın bı zamanı var inş rabbım hepınıze nasıp edecek ama .......... bırazcık sabır gerekıyor zor ama elden ne gelır çünkü o ol demeyınce ne yaparsak yapalım tum dunya bır araya gelse yıne olmaz .inş rabbım bız acız kullarını göruyor ve inş en guzel vakıtte ol dıyecek ve sevındırecek kullarını . bızler bol dua edelım.....en ıysını bilen o............inş herkes tatlı bebişlerın kavuşur.........asla umıt kesmeyelım...............yola devam dostlarrrrrrrrrrrrr[/Q
Evet doğru söylüyosun. Yüce Rabbim ol deyince olur. İnşallah birgün bizim de çocuğumuz olacaktır. Allahıma şükürler olsun herşeyimiz var sadece çocuğumuz eksik. İnşallah bir an önce ona da kavuşuruz.
haklisin canim insanoglu iste dayanamiyor ne biliyim evlat ayri birsey hicbirseye karsi boyle asiri hirslarim yoktur olursa olur olmazsa olmasin derim kotu seylere bile hemen alisirim ama bu dunyada esi benzeri olmayan bir duygu
allahim kimseyi evlat hasreti cektirmesin
yola devam sonuna kadar..........:Saruboceq:
amın canım...........inş rabbım kısa zamanda nasıp etsın ...........arkadaşlar selam nasılsınız............ne olur üzmeyın kendınızı herşeyın bı zamanı var inş rabbım hepınıze nasıp edecek ama .......... bırazcık sabır gerekıyor zor ama elden ne gelır çünkü o ol demeyınce ne yaparsak yapalım tum dunya bır araya gelse yıne olmaz .inş rabbım bız acız kullarını göruyor ve inş en guzel vakıtte ol dıyecek ve sevındırecek kullarını . bızler bol dua edelım.....en ıysını bilen o............inş herkes tatlı bebişlerın kavuşur.........asla umıt kesmeyelım...............yola devam dostlarrrrrrrrrrrrr[/Q
Evet doğru söylüyosun. Yüce Rabbim ol deyince olur. İnşallah birgün bizim de çocuğumuz olacaktır. Allahıma şükürler olsun herşeyimiz var sadece çocuğumuz eksik. İnşallah bir an önce ona da kavuşuruz.
ImageShack - Hosting :: fotoraf024as5.jpg
Sen ne şeker şeysin öyle............ gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu