kızlar size birşey sormak istiyorum:
eşim yarın için sperm testi vermeyi düşünüyordu.ameliyat olalı 3.5 ay oldu daha ilk defa test verecek ama 2 gündür biraz rahatsız (boğazları şişmiş ve çok halsiz )şuan biraz iyi gibi ama acaba bu rahatsızlık testin sonucunu etkilermi ? yarın yaptırmasak mı?
ben geldim kızlar. bugün ilk aşılamamı oldum. kendi doktorum acil ameliyatı çıkınca başka doktora yaptırdı aşılamamı kendi doktoruma çok güveniyodum ama hayırlısı ne diyeyim.artık gerisi allaha kalmış.14 kasım benim adet günüm geri sayım başlıyo
sağol canım dualarınız için. hakketten dualarınızı hissettim biliyomusunuz. masaya yattığım an sanırım ilk olmasından dolayı çok tedirgin olmuştum ama o an cuma saati olduğundan tamda selaya çıktılar içim huzurla doldu.korkum falan geçti birden. sonuçta çok güzel amaç için di bu emekler.sonuna kadarda gidicem dedim kendi kendime. allah hepimizin emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın canlarım benim hepinizin duaları için tşk ederim.ŞenizŞenizŞeniz
:CüvCüv:ve ben yine aranızdayım arkdaşlar artık sizinle olucam ilk sayfada adım var dahada yok yoklamalarınıza artık benide alın yarın adet günüm ama tabiki umudum yok olucam kasık ağrım var zaten normal yolla gibi bi mucize beni bulmaz ümitler tüp bebeğe... inşallahhh... sizlerede bol hamişli günler diliyorum iyigeceler......a.s.
Hepinize günaydın arkadaşlar..... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Gününüz güzel geçsin...... kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
herkeze günaydin,,,,,
nasilsinizzz kizlar...
herkese gunaydın.bol hamıslı gunler dılerım.
:çok üzgünüm:nevrocum sabaha karsı kırmızlar geldı..1 gun gec geldı .benı azda olsa umıtlendırmıstı...yenı reglı tarıhım 28 kasım..
yarın dr gıdıyorum.ılacları almaya baslayacam.asılama ıcn start basladı benım.ıcın..hayırlısı...%10 sansımız var.bılıyorum.ama prosudur geregı olacak bunlar.
GÜNAYDIN HEPİNİZE İŞTE GELDİM BURDAYIM EBNDE VARIM :lepi: SİZLERİ SEVİYORUM ARKDAŞLARIMMM Şeniz ya ben olmadım hala regli bugün olamma gerekirdi rötat yaptı heralde sositososito bi iki güne kadar olurum heralde :1rolleyes:
günaydın kızlara.s. hepinizi öpüyorum a.s.
Şeniz hepinize mutlu bir gün gecirmeniz dilegiyle günaydınlar nvrsky nasılsın canım hamişlerimiz cogalıyo negüzel inşallah hergün bir hamişşimizin adını listemizde görürüz sizi seviyom iyi varsınızhihoyyythihoyyyt
hoşgeldiniz hepiniz....
bende 12 gibi falan bi akrabaya gideceğiz oturmaya .....
üstelik eve doğalgazcılar falan gelecek ama boşver önceden sözüm vardı gideceğim diye...
eşim evde nasılsa o halleder...
Canım çok afedersin. Dün tam bu soruyu cevaplıyordumki aniden çıkmak zorunda kaldım. Bugün test yaptıracaksınız sanırım. Bence yaptırmayın canım Sonuçta vücut direnci düşmüş durumda. Ateşlendiyse sonucu etkiler. Hem zaten stresli oluyorlar bu testi verirken. Zaten hali de yok. Kötü bir sonuç çıkarsa acaba bundanmıydı ondanmıydı diye düşünürsünüz. bence hastalığı atlatsın. 1 hafta sonra yaptırın en erken.
Belki bu mesajımı görmeyeceksin. Keşke zamanında cevap verebilseydim tatlım. a.s.
herkese gunaydın.bol hamıslı gunler dılerım.
:çok üzgünüm:nevrocum sabaha karsı kırmızlar geldı..1 gun gec geldı .benı azda olsa umıtlendırmıstı...yenı reglı tarıhım 28 kasım..
yarın dr gıdıyorum.ılacları almaya baslayacam.asılama ıcn start basladı benım.ıcın..hayırlısı...%10 sansımız var.bılıyorum.ama prosudur geregı olacak bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?