Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BADEM,BEYAZMELEK,AYMES,BENGÜSU,ASİ74,NEVROSKY,BALSURAT,FATIMAZEHRA,FADİK,YABANGÜLÜM,ELCHİN,SELEN25,SEVCANGÖKSEL,SABIRSIZ,SEMA3455,HATAY1977,HEJA,NAREN1981,CANZİ3445,MELİH,ASUTAY,VESTA,NUR82,DESERTİOSE,RAPUNZELL82,OLYMPOSSS,BELYA canlarım hepinize teker teker TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KIZLAR.ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İŞALLAH.

herkese iyi geceler arkadaslar.Bugün misafirim vardı giremedim.Ama ben yokken iyi haberler gelmiş masallah.:teytey::teytey:
Nisafidancım cok cok tebrik ederim. :hooray: Allah hayyırlısıyla kucaınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı ve sağıklı bir hamişlik gecirmeni dilerim. :CüvCüv:

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve bize mucizelerini göndersin. :Saruboceq:

sağol canım ALLAH isteyen herkeze nasip etsin canım.

nisafidan canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin halaya geç kaldım sanırım:)))

casper canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla tutarda içimizden birinin daha bebiş hasreti son bulur

Canım geçmiş olsun,atlattın artık..inşallah 9 ay adet görmezsinkaydirigubbakcemile5:Saruboceq:a.s.

canım umarım pozitif sonuç alırsın ve hepimizi sevindirirsin kesinlikle moralini bozma hep olumlu düşün ki olumlu olsun allahım inşallah hayırlı evlat nasipeder:Saruboceq:

nisafidan hayırlı olsun canım allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasipeder halaylara geç kalmışım ama olsun bende çekicem:teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

:CüvCüv:ve ben yine aranızdayım arkdaşlar artık sizinle olucam ilk sayfada adım var dahada yok yoklamalarınıza artık benide alın yarın adet günüm ama tabiki umudum yok olucam kasık ağrım var zaten normal yolla gibi bi mucize beni bulmaz ümitler tüp bebeğe... inşallahhh... sizlerede bol hamişli günler diliyorum iyigeceler......a.s.

Hosgeldin tekrar aramıza yağmrcn.Niye araverdin bakalım bu kadar.
Canım burda hepimiz birer mucize bekliyorz.Ama rabbim cok büyük ve kalplerimizi biliyor.Onun katında cok var eminim hayırlı zamanda bizlere de nasip edecektir.:CüvCüv:
Umalımki bu zaman cok uzak olmasın :Saruboceq:

kızlar be bugun anca girebildim nete. dışardan yeni geldik yani gezmeden eşim yoruldu hemen uyudu. ben de hem beyaz seyrediyorum hem de bir bakayım ne var ne yok dedim ve o güzel haberi aldım.
NISAFİDAN canım çoook sevindim tebrik ederim inşallah güzel bi hamilelik geçirir ve sağlıcakla koklarsın bebişini doya doya.

kızlar hepiniz uyudunuz sanırım. ee tabi kaç sayfa birikmiş yazmaktan yorulmuşsunuzdur ve halay çekmekten:):)onları okumaya çalışayım bari yaklaşık 25 sayfa okuyabildiğimi okuyayım bariiiii

Herkeslere günaydın. hihoyyyt Dün aniden çıkmak zorunda kaldım kızlar. Kusura bakmayın. Cevaplayacağım sorular vardı. Soru sahiplerinden özür dilerim. Hepinizi öpüyorum. a.s.

31.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 nevrosky
2 bengüsu
3 binbirgece
4 rapunzell_82
5 BEYAZ MELEK
6 naren1981
7 aymes
8 açeyla
9 sevcangoksel
10 _f_a_d_i_k_
11 Balsurat
12 sema3455
13 nisafidan
14 asi74
15 -badem-
16 fatıma zehra
17 yabangülüm.
18 ..ELCHIN..
19 selen25
20 ^^sabirsiz^^
21 hatay1977
22 duygu2008
23 heja
24 canzi3445
25 minos
26 wavy
27 melih
28 asutay
29 el-muallim
30 vesta
31 nur82
32 desertrose
33 casper33
34 belya
35 haci78
36 vavelya
37 benssenb
38 ocereno
39 YAĞMURCN
40 esila@mısra

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

akdas ; canımmm. Güzel arkadaşım. Merakla senden gelecek haberi bekliyorum. İnşallah sonuç pozitif olacak bitanem. Bayadır girmedin. Sanırım stress olmamak için. Kaçta gidiyorsun test için onu bile bilmiyorum. Ama seni burada beklediğimi bil. Kalbim seninle. Sonuç ne olursa olsun. Seni sevenlerin yanında olacak.. Allah burada halaylar çekmeyi nasip etsin inşallah. Aminnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

Hepinize günaydın arkadaşlar..... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Gününüz güzel geçsin...... kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…