Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
kızlar size birşey sormak istiyorum: eşim yarın için sperm testi vermeyi düşünüyordu.ameliyat olalı 3.5 ay oldu daha ilk defa test verecek ama 2 gündür biraz rahatsız (boğazları şişmiş ve çok halsiz )şuan biraz iyi gibi ama acaba bu rahatsızlık testin sonucunu etkilermi ? yarın yaptırmasak mı?
Canım çok afedersin. Dün tam bu soruyu cevaplıyordumki aniden çıkmak zorunda kaldım. Bugün test yaptıracaksınız sanırım. Bence yaptırmayın canım Sonuçta vücut direnci düşmüş durumda. Ateşlendiyse sonucu etkiler. Hem zaten stresli oluyorlar bu testi verirken. Zaten hali de yok. Kötü bir sonuç çıkarsa acaba bundanmıydı ondanmıydı diye düşünürsünüz. bence hastalığı atlatsın. 1 hafta sonra yaptırın en erken.
Belki bu mesajımı görmeyeceksin. Keşke zamanında cevap verebilseydim tatlım. a.s.
ben geldim kızlar. bugün ilk aşılamamı oldum. kendi doktorum acil ameliyatı çıkınca başka doktora yaptırdı aşılamamı kendi doktoruma çok güveniyodum ama hayırlısı ne diyeyim.artık gerisi allaha kalmış.14 kasım benim adet günüm geri sayım başlıyo
sağol canım dualarınız için. hakketten dualarınızı hissettim biliyomusunuz. masaya yattığım an sanırım ilk olmasından dolayı çok tedirgin olmuştum ama o an cuma saati olduğundan tamda selaya çıktılar içim huzurla doldu.korkum falan geçti birden. sonuçta çok güzel amaç için di bu emekler.sonuna kadarda gidicem dedim kendi kendime. allah hepimizin emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın canlarım benim hepinizin duaları için tşk ederim.ŞenizŞenizŞeniz
Canım aşılaman hayırlı olsun. a.s. İnşallah döllenme olmuştur. Ve bebişin ya da bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Dualarımız seninle. :Saruboceq: 1 günü kaçtı 13 gün kaldı. İnşallah bu geri sayımın sonunda bir halay da senin için çekeceğiz. :teytey:
:CüvCüv:ve ben yine aranızdayım arkdaşlar artık sizinle olucam ilk sayfada adım var dahada yok yoklamalarınıza artık benide alın yarın adet günüm ama tabiki umudum yok olucam kasık ağrım var zaten normal yolla gibi bi mucize beni bulmaz ümitler tüp bebeğe... inşallahhh... sizlerede bol hamişli günler diliyorum iyigeceler......a.s.
Canımmm hoşgeldinnn. :1hug: Çok sevindim dönmene. a.s. Yani döner dönmez bombayı patlatırsan da süper olur valla. :dance: Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. İlk yoklamada var yazıldın. Bakalım hergün seni görebilecekmiyim burada. yerimseniben
Sizlere de günaydın kızlar. İnşallah güzel birgün geçiririz. Başta akdas'ın güzel haberi , sonra da sürpriz başka güzel haberler gelir inşallah. :dance: :dance: :dance:
GÜNAYDIN HEPİNİZE İŞTE GELDİM BURDAYIM EBNDE VARIM :lepi: SİZLERİ SEVİYORUM ARKDAŞLARIMMM Şeniz ya ben olmadım hala regli bugün olamma gerekirdi rötat yaptı heralde sositososito bi iki güne kadar olurum heralde :1rolleyes:
İnşallah alıştırmadır bitanem bu. Elbet birgün öyle ya da böyle hamile kalacağız. Hiç ümitlenmeden olur mu bu işler. Ümidimiz olmasa bu yolda nasıl yürüyebiliriz ki? :lepi:
%10 az değil bitanem. %1 şansı yokken hamile kalanlar varken ; %10'a az diyemeyiz. Prosedür gereği bu aşılamaları da geçmek zorundasın. Ama belki bunlar tüp bebeğe ulaşmanda değil de , bebeğe ulaşmanda bir vesile olacaklar. Ben aşılama olduğumda hep ümit doluydum. Ki bizim hep aksaklıklar oldu. Yani aşılamanın şansı %2 lere indi. Kesinlikle sen de bu ümidi taşımalısın. Çok örnek görmüyorsun belki aşılamayla hamiş kalan. Ama var ve belki bunlara sen de ekleneceksin. :1rolleyes:
hoşgeldiniz hepiniz.... bende 12 gibi falan bi akrabaya gideceğiz oturmaya ..... üstelik eve doğalgazcılar falan gelecek ama boşver önceden sözüm vardı gideceğim diye... eşim evde nasılsa o halleder...
GÜNAYDIN HEPİNİZE İŞTE GELDİM BURDAYIM EBNDE VARIM :lepi: SİZLERİ SEVİYORUM ARKDAŞLARIMMM Şeniz ya ben olmadım hala regli bugün olamma gerekirdi rötat yaptı heralde sositososito bi iki güne kadar olurum heralde :1rolleyes:
Oooooooo canım. :1hug: İlk günden süper başladın. :lepi: Sabahın erken saatlerinde hem de. Öptüm seni. Performans süper. hihoyyyt Enerji muhteşem. hihoyyyt Hep böyle ol inşallah tatlım. Bekleyip göreceğiz. Dileğimiz belli. İnşallah Allah gönlümüze göre verir. :Saruboceq: :CüvCüv:
rapunzel üzülme tatlımm...her ay yeni bir umut.... bekleme artık sende bırakk....beklemediğin ilk ay hamile kalacaksın... stres yapma nolursun... olacaak buna inan ve sabret..... bu ay olmadı bidahakine bidaha da olmadı ondan sonra olur yeterki biz pozitif düşünelim
Şeniz hepinize mutlu bir gün gecirmeniz dilegiyle günaydınlar nvrsky nasılsın canım hamişlerimiz cogalıyo negüzel inşallah hergün bir hamişşimizin adını listemizde görürüz sizi seviyom iyi varsınızhihoyyythihoyyyt
hoşgeldiniz hepiniz.... bende 12 gibi falan bi akrabaya gideceğiz oturmaya ..... üstelik eve doğalgazcılar falan gelecek ama boşver önceden sözüm vardı gideceğim diye... eşim evde nasılsa o halleder...
Canım çok afedersin. Dün tam bu soruyu cevaplıyordumki aniden çıkmak zorunda kaldım. Bugün test yaptıracaksınız sanırım. Bence yaptırmayın canım Sonuçta vücut direnci düşmüş durumda. Ateşlendiyse sonucu etkiler. Hem zaten stresli oluyorlar bu testi verirken. Zaten hali de yok. Kötü bir sonuç çıkarsa acaba bundanmıydı ondanmıydı diye düşünürsünüz. bence hastalığı atlatsın. 1 hafta sonra yaptırın en erken.
Belki bu mesajımı görmeyeceksin. Keşke zamanında cevap verebilseydim tatlım. a.s.
canım ben zaten anlamıştım bir işinin çıktığını a.s önemli değil :1hug:daha geç kalmadık yerimseniben kociş bugün evde daha kalkmadı ben uyanınca bir bakım dedim kızlar cevap yazmışlar mı?.. evt çok haklısın canım,testi etkileyebilir bizimde kafamıza takıldı o yüzden sormak istedim.3 ayı doldurarı 15 gün geçti bir türlü test veremedik :sm_confused: hergün bir başka engel çıkıyor...neyse yine erteleyelim bakalım vardır bunda da bir hayır... canım tekrar çok sağol a.s.
Not : Listemiz 10.000 karakteri geçtiği için ikiye bölmek durumunda kaldım. Günleri belli olan arkadaşlar Bölüm 1 , günleri belli olmayan arkadaşlar Bölüm 2'dedir. Bilginize. a.s.
Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler
LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ
BÖLÜM 1 demiray---23 Ekim Sonuç---Sayı ve Hareket---1. Tüp Bebek Tedavisinde(3 aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Domates Çorbası,Folik Asit,Sigara içmiyor - Haber alamıyoruz gülsu---25 Ekim---Hareket---Doğal yoldan---keçiboy.pekm.,klomen birebira---27 Ekim---Sayı ve Hareket---Varikosel---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor açeyla---27 Ekim---Oliastenzoospermi---Rapor çıkınca tüp bebeğe başlayacaklar---??? vavelya---29 Ekim---Azosperm(Kışın mikrotese olacak)---(Dua edin arkadaşlar)???---Keçiboynuzu pekmezi,ballı karışım,çakşır suyu yabangülüm.---30 Ekim---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---??? ilknuray---30 Ekim---Morfoloji---Doğal yoldan---??? oustun---1 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---Megamen vitamin,Keçi boynuzu kürü---(yumurtlama problemleri de var) akdas---1 Kasım Sonuç---Sayı ve Hareket---1. Tüp Bebek Tedavisinde-Kısa Protokol(3 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,havuçsuyu,dom.çorb.,fındık,ceviz YAĞMURCN---1 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız-1 tüp bebek tuttu ama ikizleri erken doğumla kaybettiler)---Kıtır kıtır keçiboynuzu yiyiyor belya---4 Kasım---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Zencefil,polen,keçiboynuzu pekmezi,arı sütü,bal,gınseng Rosem---4 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü osetya2007---5 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(Tüp bebek düşünüyorlar)---??? bengüsu---6 Kasım---Sayı ve Hareket (Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---??? desertrose---6 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---??? BTRKLC---7 Kasım---Hareket---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız-1 aşılama kimyasal gebelik)---Keçi boynuzu kürü aymes---9 Kasım---Sayı ve Hareket---Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü,3 ay klomen kullandı nevrosky---9 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,(E vit.,Çinko,Selenyum-3 ay kullandı bıraktı),Haziran'da Sigarayı bıraktı,Ultra Mega Gold,L-arginine Eylül sonu başladı smhsmh---10 Kasım---Hareket ve Morfoloji(Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü asutay---10 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---??? fatımazehra---11 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(Bayram'dan sonra aşılama düşünüyorlar)---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz zynp.ZEYNEP---11 Kasım---Hareket---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir çocuğu var)---Keçi Boynuzu Pekmezi,sigarayı azalttı BEYAZ MELEK---12 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor asi74---12 Kasım---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(Kasım'da tüp bebek yaptıracaklar)---Keçiboynuzu kürü (ara verdiler) ,pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası , arı sütü ROAY---12 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)Aralık'ta tüp bebeğe başlayacaklar---??? minos---13 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor xvyz---13 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan-Bitkisel ilaç -badem----13 Kasım---Kriptoozospermi---1. Tüp Bebek Tedavisinde(Kısa Protokol)---Çakşır suyu,havuç suyu,keçiboynuzu kürü,48 hours(kahve),çinko,ginseng,fındık,fıstık,badem(sigara içmiyorlar) NURDVC---13 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 tüp bebek düşük)---??? seybay---13 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek denemesinde bebeklerinin kalbi durmuştu)---Hiçbirşey kullanmıyor casper33---14 Kasım---Sayı ve Hareket---1. Aşılama Denemesinde---??? canzi3445---14 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---??? latifeelif---14 Kasım---Sayı ve Hareket (varikosel)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu beauty*---14 Kasım---Hareket---Ekim'de aşılama yaptıracaklar---??? esila@mısra---14 Kasım---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Pharmaton,Evicap,keçiboy.kürü,keçiboy.pekmezi,selenyum,demir dikeni ekstrası,arısütü vesta---15 Kasım---Sayı,Hareket(Varikosel)(19 Ağustos'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Fındık,ceviz selen25---15 Kasım---Sayı ve Hareket(9 Eylül'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---??? haci78---17 Kasım---varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ballı cevizli fındıklı karışım yiğit-yağmur---17 Kasım---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan (1 aşılama başarısız)---Mone,Larginine oztun---17 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---Klomen,Keçiboynuzu yiyiyor sevimli hayalet---17 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Başarısız)---Keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi sünger53---17 Kasım---Sayı ve Hareket(Varikosel)---6 Kasım'da 3. Tüp Bebeğe başlayacaklar(2 başarısız mikroenjeksiyon)---Keçib.kürü,çinko,evicap(e vit.),mone,L-arganine MONA ROSA---18 Kasım---Morfoloji(Haziran'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---E Vit.,Çinko,Polen,Bal,Keç.Boy.Pek.,Keç.Boy.Kürü,Sigara içmiyor tuliny---18 Kasım---Sayı (Mayıs'ta varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental sevcangoksel---19 Kasım---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu pekmezi,klomen,betasec vitamin,1 yıldır sigara içmiyor NEŞELİ:))---20 Kasım---Yumurtalıkta Kristalleşme---Doğal yoldan(1 aşılama iptal oldu sebep fazla folikül gelişmesi)---Keçi boynuzu kürü 3 ay içildi ve bırakıldı,Klomen, Trentilin,E-vitamini,çinko,macunu mübarek,üzüm çekirdeği kapsülü ..ELCHIN..---22 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu Kürü rabiş---22 Kasım---Varikosel(8 Temmuz'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(2 başarısız tüp bebek)(pko)---??? gaye43---23 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1 tüp bebek başarısız)-??? heja---24 Kasım---Hareket---Bu ay doğum kontrol hapı kullanacak - kist oluşmuş-Doğal yoldan(Doğal yoldan bir çocuğu var)---arginmax,keçi boynuzu kürü,eşi sigara içmiyor bobova---24 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor umutlu99---24 Kasım---Sayı---Doğal yoldan---Havuç kürü,Keçi Boynuzu Pekmezi wavy---25 Kasım---Morfoloji---1. Aşılama tedavisinde---Keçiboynuzu pekmezi,E vitamini gozdem---26 Kasım---Hareket(11 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Antibiyotik (cipro) , E vitamini , C Vitamini takviyesi dıptısdıptıs---27 Kasım---Lökosit---Doğal yoldan-Sigara içmiyor Balsurat---28 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor rapunzell_82---28 Kasım---Morfoloji---2. Aşılamaya başlayacaklar(1 aşılama başarısız)---Bitkisel ilaç kullandı şu an hiçbirşey kullanmıyor Melih---21 Ekim'de aşılama yapıldı---Morfoloji---1. Aşılama Tedavisinde(Doğal yoldan bir düşük)---??? ay77---???---Morfoloji---1. Tüp Bebek Tedavisinde---Keçi boynuzu pekmezi , sigara içmiyor BeyzaNur-HH---Meni Kanallarında tıkanıklık---1. Tüp Bebek Denemesinde---Hiçbirşey kullanmıyor
Bir süredir bu topiciği okuyordum..Ben de aranıza katılayım dedim..Hikayemi kimileri biliyordur..Bizde de erkek infertilitesi var..Eşimin sperm sayısı 1 milyon ..%65 hareketsiz..Benim hormonlarım rahim yumurtalık herhangi bir sorun yok..Mayıs ayında ilk micromuzu yaptırdık..Derken haziran ayında hamileliğimi öğrendim.1.kalite 3 embriyo transfer edildi.3 te donduruldu..Velhasıl 3 değil de dördüzlere hamile kaldım..2, 5 aylık hamile iken bebeklerin kalpleri durmuştu..Bu nedenle kürtaj olmak durumunda kaldım..Kürtaj sonrası bu 3.adetim..Kürtaj sonrası bi sıkıntım olmadı ancak adet miktarım 2 güne indi.İlk microda hamile kalmıştım ancak kalp atışları duyulmuştu bebeklerin ancak sonradan durdu..Bu nedenle ayrıntılı kan ve genetik testlerimizi yaptırdık ..Şu an 1 haftaya kalmaz sonuçlar çıkacak..Benim de çıkan sonuca göre dondurulmuşlarımı kullanmak konusunda hazırlığım olacak elbet..Eğerki genetik ya da pıhtılaşma ile ilgili bir sorunum varsa 2.tedaviye önlem alınarak başlamış olacağız..Valla bi kere hamile kalma güzelliğine eriştim karnımın bebeklerle dolu olması müthiş bi duyguydu.Aynı duyguları tekrar yaşamak istiyorum..Allahım nasip ederse..Arkadaşlarım bu yolda allah hepimize kolaylıklar ve güzel bir gelecek nasip etsin inşallah..Bi mucize belki ama mucizeler yine de bizim hep umut ışığımız..Yine de yumurtlama günlerinde çalışmaya devam ediyorum..Ya tutarsa...İNŞALLAH..Hepinize sevgiler..Ha mucize demişken dediğim gibi bana 3 embriyo transfer edilmişti.Dördüncü de içeride bölünmüş ve kendi oluşmuştu..Allahtan ümit kesilmez..Mucizeler her zaman var yani..Tek bilemediğimiz kimin başına ne zaman geleceği..Dostça kalın..