Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok geçmiş olsun canim düzelmesine sevindim.olsun ya her işin vardir bir kolayi sizde işlerin çoğunu ustalara yaptirirsiniz.çeşmeci elektrikçi.allah yardimciniz olsun.sağlik olsunda gerisi kolay.

merhaba kizlar
cumamiz mubarek olsun
rabbim kalbimizden gecen guzellikleri hayirlisiyla yasatsin bizlere
insallahhh

fatima zehracim sayfanin altina in orada yaziyor msj yazdigin tablonun hemen altinda

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: Hadi naren,nevro,balım ,asi,badem,rosem...kızlarr nerdesinizzz yoruldum halay başı olmaktan
aymes hadi güzelim biz çekelim halayı:teytey::teytey::teytey::teytey:

benim işim vardi biraz bakamadim ne güzel haberler varya .tamam sen yorulmuşsundur ben alirim başi.
Nisafidan gözün aydin canim allh tamamina erdirsin.yinede en kisa zamanda kan testi yaptir sen.daha net görürsün.

devami.........geliyor arkadaslar

bugne kadar gozden kacirdigim bir msj cok agladim paylasmak istedim okumayanalr icin

kızlar ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN GALİBA BEN HAMİLEYİİİİİİİM.
test yaptım az önce 2. çizgi açık pembe çıktı.arlkadaşlar çok şaşkının.

CANIM ÇOK TEBRİKLER ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM ÇOK ÇOK GÜZEL BİR HABER MAŞALLAHHHH:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

neler var dunyada allahim yarabbim sonuna cok sevindim turk filmi gibi bu kisi hala sitedemi tanismak istiyorum onunla bilen varmi

Asi canim çok güzel bir hikaye işte umudumuzu kaybetmemek lazim allahim o kadar büyükki mucizeler hep onun elinde zamani gelince hepimize bir mucizesi olcaktir.yanlizca dua edelim ve gönülden isteyelim olmayan birşey yok bu hayatta

Canlarım ben buralardayım ama pek gelemiyorum. benneyaptımki Çünkü işlerim çıktı biraz. Size iyi sohbetler. hihoyyyt Şeniz

kıslar aşılamam başladı bugün. ilk iğnemi oldum. gerisinide kendim yapacakmışım. çarşamba günü kontrole gidicem sanırım yumurtanın durumuna göre ilaca devam yada dur dicekler. içim kıpır kıpır..

Bide bişey sorcam ya geçen aydan bi yumurtam atılmamış kist oluşturmuş. 8,5 mm ebatında doktorum eğer büyük olsa başlamazdık dedi.. bu kist engellemez inşallah tedavimi bir bilgisi olan varmı?

wavy canım hadı bakalım hayırlısı molsun ınsallah.bızde bayramdan sonra asılama dusunuyoduk.hatta lıstedede oyle yazıyor.fakat kıstlerım yuzunden kaldı.benım bırtane degıl uc tane.ayrıca cıkolata kıstımde hareketlenmeye bslamıs oyuzden asılamayı ertaladık ve suanda dogm kontrol hapı kullnıyorum malesef.ınsallah rabbım senın ve tum bekleyenlerın yuzunu guldurur......asıcım super bır yazıydı.ınan zor tuttum kendımı aglamayım dıye..allahım bende ıstıyorum ne olur bekleyen tum arkadaslarımın sesını duy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…