Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben salı günü doktora gidecem inşallah kese görünür çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ne olur bana dua edin:Saruboceq:

canım hiç panik yapma bak bol bol su iç süt peynir ya da yoğurt muhakkak bu araalar fazla iş yapma kendini yorma dinlenmeye çalış bol bol meyve ye korkulcak bişe olmaz inşallah

hehe çarşamba gidiyorum hadi sığdığı kadar yazarım ok

kızlar ben salı günü doktora gidecem inşallah kese görünür çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ne olur bana dua edin:Saruboceq:

Canım hayırlısıyla göreceksin inşallah keseyi. Elbetteki dua edeceğiz. :Saruboceq: İnşallah güzel başlayacak ilk kontrol ve sonuna kadar da güzel gidecek. :lepi:

Canım ne güzel , şansın artıyor. :teytey: İnşallah seni de Kasım'da hamiş görürüz. :Saruboceq: :CüvCüv: :sm_cool:

En öne beni yaz nolur nolur ben de hamiş olmak istiyom koca göbişli olmak sitiyom midem bulansın kusıyım sürekli ama hamiş olıyım:çok üzgünüm:

selam kızlır hayırlı cumalar hepinize ya maşallah topiğimiz coştu yine hamile haberleriyle :dance: nisafidan canım çok tebrik ederim allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: ben de bu gün orucum ama halaya katılmamak olmaz dayanamam :teytey::teytey:

Canım ne güzel , şansın artıyor. :teytey: İnşallah seni de Kasım'da hamiş görürüz. :Saruboceq: :CüvCüv: :sm_cool:

ayy canımm benimm inşallah yaa..:ecrin_bebek:allah büyük..kısmett....hayırlısı..allah hepimizin gönlüne göre versinn inşallah...........a.s.:enbuyukkk:

halayi demin kacirdim ama bende tek basima cekerim nisafidanin halayi:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar dualarım sizlerle ama hiç umudunuzu kaybetmeyin Allh çok büyük bizi 3 sene sonra sevindirdi.dua edin bol bol inşallah hepiniz böyle:CüvCüv:şişko olursunuz.hepinize hayırlı cumalar ben kaçıyorum işlerim var çarşıda bba.s.

casper33 bugun asilamsi olucak insallah hayirli olur insallah spermcikler yolunu bulur dualarimiz seninle

badem canım benim senden gelen haberler çok güzel az kaldı bitanem mutlu sona az kaldı senin halayını da çekmeye az kaldı :hooray:

tsk ederiz canim insaalh AMIIIIIIIIIIIIIIIIIN DUA ET BIZLERE ARKANDAN GELELEIM GORUSMEK UZERE hamis olunca atip gidenlerden olmakötükedihüso

aymescim canim 1 hafta giremiycenmi is yerindendemi giremiycen evde hemen aciliyormu bir haftada yani yeni evinde seni ozliycen canim ama
guzel haberler verirsin insallah donuste bizlere:CüvCüv:a.s.

bobova ; güzelim. Bakma öyle kenardan , yaz hemen bişicikler. :1hug: Nerelerdesin , özlettin kendini. :asigim:

BADEM canim insallah geliyor bebislerin az kaldi allahim emegini bosa cikarmasin insallah 15 gun sonra guzel haberler vercen bizlere dualarimiz seninlea.s.

Canım Allah razı olsun. İnşallah bitanemmmmmm , aminnnnn :Saruboceq:

Görüşürüz tatlım. Kendine iyi bak. a.s.

nevrocum canim nasilsin bu altta isim yazma iside cok guzel oldu degilmi birbirimizi goruyoruz kacis yok
dedektif nevronun isleri dahada kolaylastişakkıdısengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…