kızlar ben salı günü doktora gidecem inşallah kese görünür çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ne olur bana dua edin:Saruboceq:
ohhh ohhhh sayfamızı hamileler bastı kızlar dr kontrolune gderken ayakkabılarınızın altına adlarımızı yazın okişşşş bakalım hangilerimizin adları silinecek tıpkı gelin ayakkabısı gibi
kızlar ben salı günü doktora gidecem inşallah kese görünür çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ne olur bana dua edin:Saruboceq:
nevrocumm nasılsınn...doktora gitimm dün...2 tane yumurtam oluşmuşş...ikisi de sağ tarafta...biri 17 cm biri 14 cm...pazartesi tekrar gidicemm..büyük ihtimal çatlatma iğnesi olurumm...hayırlısı..allah büyük kısmet diyorumm...allah inşallah hepimize nasip eder....inşallah güzel haberi vermek nasip olurr..
canım hiç panik yapma bak bol bol su iç süt peynir ya da yoğurt muhakkak bu araalar fazla iş yapma kendini yorma dinlenmeye çalış bol bol meyve ye korkulcak bişe olmaz inşallah
hehe çarşamba gidiyorum hadi sığdığı kadar yazarım ok
Canım ne güzel , şansın artıyor. :teytey: İnşallah seni de Kasım'da hamiş görürüz. :Saruboceq: :CüvCüv: :sm_cool:
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar dualarım sizlerle ama hiç umudunuzu kaybetmeyin Allh çok büyük bizi 3 sene sonra sevindirdi.dua edin bol bol inşallah hepiniz böyle:CüvCüv:şişko olursunuz.hepinize hayırlı cumalar ben kaçıyorum işlerim var çarşıda bba.s.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar dualarım sizlerle ama hiç umudunuzu kaybetmeyin Allh çok büyük bizi 3 sene sonra sevindirdi.dua edin bol bol inşallah hepiniz böyle:CüvCüv:şişko olursunuz.hepinize hayırlı cumalar ben kaçıyorum işlerim var çarşıda bba.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?