• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN GALİBA BEN HAMİLEYİİİİİİİM.
test yaptım az önce 2. çizgi açık pembe çıktı.arlkadaşlar çok şaşkının.

:1shok:AYYY ÇOK GÜZEL BU KOŞ KOŞ HEMEN KAN TESTİ YAP İDRARA GÜVENME HADİİİ LÜTFEN...1-2 SAATTE ALIRSIN KAN SONUCUNU İNŞALLAH HAMİŞSİN ÇOK GÜZEL OLUR BU HABERkaydirigubbakcemile5

canim kolay gelsin zor iş taşinmak.bende mnisan ayinda taşindim.banada yardima kardeşimle nişanlisi gelmişti.allah razi olsun.erkekler elektronikleri biz diğerlerini yerleştirdik.eşimin ve damadin elinden her türlü iş geliyor da hiç bir ustaya gerek duymadik.4 günde çok güzel yerleştik.ama gece 2-3 kadar uğraşryik hep.gerçekten çok kolay gelsin.

Sağol canım benimde işler gözümde okadar büyüyoki anlatamam nasıl olucak nasıl biticek diye düşünüp duruyorum benim eşimin eli sakat biz haziran ayında bi kaza geçirmiştik sağ elinin üzerine cam düştü ve damarları kesildi %70 düzeldi ama tam yumruk yapamıyo bide ağır bişey eline alamıyo oyüzden onun pek yardımı olmıycak bana ama bunada şükür tabiki en azından yanımda:teselli:

:1shok:AYYY ÇOK GÜZEL BU KOŞ KOŞ HEMEN KAN TESTİ YAP İDRARA GÜVENME HADİİİ LÜTFEN...1-2 SAATTE ALIRSIN KAN SONUCUNU İNŞALLAH HAMİŞSİN ÇOK GÜZEL OLUR BU HABERkaydirigubbakcemile5[/QUOTcanım bugün yaptıram ancak yarın olur çünkü benim bulunduğum yerde kan testi yapılmıyor küçük bir ilçedeyim ben.

Canım çok tebrik ederim çoooooookkkkk sevindim bu ne güzel bi haber böyle Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hadi ben hemen halaya başlıyım takılın kıslar arkama :teytey::dance::dance:

Canım çok tebrik ederim çoooooookkkkk sevindim bu ne güzel bi haber böyle Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hadi ben hemen halaya başlıyım takılın kıslar arkama :teytey::dance::dance:

amin canım Allahım isteyen herkeze nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar...:1hug:

Casper33 canım,inşallah aşılaman iyi geçer ve bebişlerin sımsıkı annelerine tutunurlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bu arada 7 yumurtadan 6 sı olgunmuş ve 4 ü döllenmiş...:lepi::asigim: :asigim: :asigim:

Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer olabilir..:asigim:

Canım çok güzel hadi hayırlısı bakalım okadar emek veriyosunki Allahım senin ellerini boş bırakmıycak bu ay senide hamiş görücez burda ben buna inanıyorum sabırsızlıkla senden müjde bekliycema.s.

Canlarım bugün son günüm bir hafta ayrı kalıcam :çok üzgünüm:ne yazık sizlerden ara sıra annemlerden girmeye çalışıcam inşallah çabuk toparlarım bugün bana yadıma kuzenim gelicek iki kişi olunca çabuk toparlarız diye düşünüyorum ama inşallah düşündüğüm gibi olur 1 hafta sonra döndüğümde inşallah bi sürü hamiş haberi alırım:Saruboceq:sizleri şimdiden özlemeye başladım bile :çok üzgünüm: ama bir hafta sonra yine burda olucam :dance::dance:

aymes canım kolay gelsin sana ve güle güle otur yeni evinde eşinle birlikte huzurlu,mutlu günleriniz olsun ve en önemlisi yeni evinde bebişlerin olsun sana uğurlu gelsin,seni özleyeceğiz.

yaa kan verirken söyle en azindan telefonla öğren sonucu nasil beklersin yarina kadar koş koş hemen kan vermeye daha olmadi atla git şehir merkezine biryere yaptir testi....
Inşallah sira sendedir ve hamişsindir..

gunaydin kizlar..........
cumaniz mubarek olsun ......
guzel bir gun gecirmek dilegiyleee........

Badem kaç yumurta transfer ettireceksin....
3-4 adet yumurta transfer ettirmen şansini arttiracaktir....
Sakin tek yumurta transfer ettirme...

işte güzel bir haber geldi sonunda ne güzel tebrikler nisafidan,Allah tamamına erdirsin,beni de alın halaya :sm_cool:

kizlar gecmis msjlari donup okuyamiyorum ama anladigim kadariyla nisafidan hamile
gozunuz aydin canim zaten senden bekliyorduk kendinde suphelenmistin bu ay
insallah kazasiz belasiz kucaginada alirsin darisi bizlerin basina
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

aymes canım kolay gelsin sana ve güle güle otur yeni evinde eşinle birlikte huzurlu,mutlu günleriniz olsun ve en önemlisi yeni evinde bebişlerin olsun sana uğurlu gelsin,seni özleyeceğiz.

Ah canım sağol bende hep yeni ev belki uğurlu gelirde bebişim orda gelir bana diye umut ediyorum çok zor biliyorum ama umut dünyası işte.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler:1hug:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hadi naren,nevro,balım ,asi,badem,rosem...kızlarr nerdesinizzz yoruldum halay başı olmaktan
aymes hadi güzelim biz çekelim halayı:teytey::teytey::teytey::teytey::nazar:

Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar...:1hug:

Casper33 canım,inşallah aşılaman iyi geçer ve bebişlerin sımsıkı annelerine tutunurlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bu arada 7 yumurtadan 6 sı olgunmuş ve 4 ü döllenmiş...:lepi::asigim: :asigim: :asigim:

Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer olabilir..:asigim:

ikinci güzel bir haber daha inş bu haberin bebek müjdesiyle daha da güzel olur,çok sevindim,hayırlısı olsun hihoyyyt

:: hadi naren,nevro,balım ,asi,badem,rosem...kızlarr nerdesinizzz yoruldum halay başı olmaktan
aymes hadi güzelim biz çekelim halayı:teytey:::

Ben arkandayım canım hiç merak etme yanlız bırakırmıyım seni:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: biraz bana ver halay başını ben geçeyimkaydirigubbakcemile3

Back