:1shok::1shok: canım eşinin dikişleri iltahapmı olmuş
hayırdır yaa ama kapanmamışmı daha epey oldu sizin Allah Allah çook geçmiş olsun:teselli:
slm kızlar,şu bilgisayardaki fan sorunum yüzünden açamıyorum bilgisayarı,acep vantilatörü açsam bilgisayara yanaştırsam olur mu gamyoncuiremsu
bu arada eşimin askerlik durumu bugün belli oldu,aralık ortasında gidiyor,askerlik şubesiyle görüşmüş ancak nereye gideceği henüz belli değil,kendimi hazırlamıştım ama bugün eşim telefonda kesin gidiyorum belli oldu deyince konuşamadım bir an ve gideceği o günü düşünemiyorum bile gözlerim doluyor ,inşallah hayırlısıyla yapıp gelir ve sonra bebişimizde süpriz yapar bize inş...
slm kızlar herkese,
smhcım teşekkür ederim.2 ay oldu ameliyattan bugüne.Ama iltihaplanma oldu işte, biz de şaşırdık.Az önce geldik doktordan.Hatta doktor da şaşırdı.Yine herkeste olmayan, nadir görülen bi durum eşimde çıktı.Dikiş erimemiş ve doktor biraz zorlayarak, acılı bir şekilde maalesef ipi çıkardı.2-3 mm bi parça.Vücut da reaksiyon göstermiş ipe ve alerjik durum oluşmuş.Ameliyat da enteresandı,iyileşme dönemi de.Daha ne çıkacak merak ediyorum.
canım benim pc hakkında bir bilgim yok:sm_confused:
eşin hayırlısıyla gidipte döner inşallah:Saruboceq:
Bende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.
hahh buldum msjını tekrar geçmiş olsun şaşırdım cidden
nasıl oldu peki:çok üzgünüm:
bizimki kendiliğinden eriyen iple dikişti dikiş alınmadı ama
sanırım sizinde öyleydi
benneyaptımki
slm kızlar herkese,
smhcım teşekkür ederim.2 ay oldu ameliyattan bugüne.Ama iltihaplanma oldu işte, biz de şaşırdık.Az önce geldik doktordan.Hatta doktor da şaşırdı.Yine herkeste olmayan, nadir görülen bi durum eşimde çıktı.Dikiş erimemiş ve doktor biraz zorlayarak, acılı bir şekilde maalesef ipi çıkardı.2-3 mm bi parça.Vücut da reaksiyon göstermiş ipe ve alerjik durum oluşmuş.Ameliyat da enteresandı,iyileşme dönemi de.Daha ne çıkacak merak ediyorum.
slm kızlar,şu bilgisayardaki fan sorunum yüzünden açamıyorum bilgisayarı,acep vantilatörü açsam bilgisayara yanaştırsam olur mu gamyoncuiremsu
bu arada eşimin askerlik durumu bugün belli oldu,aralık ortasında gidiyor,askerlik şubesiyle görüşmüş ancak nereye gideceği henüz belli değil,kendimi hazırlamıştım ama bugün eşim telefonda kesin gidiyorum belli oldu deyince konuşamadım bir an ve gideceği o günü düşünemiyorum bile gözlerim doluyor ,inşallah hayırlısıyla yapıp gelir ve sonra bebişimizde süpriz yapar bize inş...
geçmiş olsun vesta,inş herşey daha iyi olur,benim eşimde 1,5-2 ay önce varikoselden ameliyat oldu ve dikiş yeri belli bile değil atta kayboldu dikişler inş bizim de başımıza böyle bir şey gelmez,Allah korusun ve llah şifa versin canım bir an önce :1hug:
kızlar slm
gerekli mesaj temizliğini yaptım
yanlız bir ikazım var
bakın burası gebe kalmak isteyenlerin topiği ve kavga tartışma polemik istemiyoruz
aksi durumda konuya kilit vurup incelemeye alacağım ve bu tip durumları yaratan arkadaşları yönetime bildirip gerekli uyarıyı almasını sağlayacağım.
lütfen konu daha fazla uzamasın ve kaldığımız yerden mutlu huzurlu devam edelim a.s. Şeniz
haklisin canim ok sustukŞeniz zaten kizma okisssa.s.
oy canım o nedemek kızarmıyım ben sizlere :asigim:
sanırım fazla sert oldu :roflol: ama okudukça üzülüyoruz ve bozuk olan psikolojimiz dahada bozuluyor
Kıslar benimde mesai saatim dolmak üzere büyük bi ihtimalle akşam giremiycem kendinize ii bakın yarın görüşmek üzere inşallah günü geçenlerden hamiş haberleri alırız :1hug:
gule gule canim gorusuruz yarin insallah iyi aksamlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?