Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:1shok::1shok: canım eşinin dikişleri iltahapmı olmuş
hayırdır yaa ama kapanmamışmı daha epey oldu sizin Allah Allah çook geçmiş olsun:teselli:

slm kızlar herkese,
smhcım teşekkür ederim.2 ay oldu ameliyattan bugüne.Ama iltihaplanma oldu işte, biz de şaşırdık.Az önce geldik doktordan.Hatta doktor da şaşırdı.Yine herkeste olmayan, nadir görülen bi durum eşimde çıktı.Dikiş erimemiş ve doktor biraz zorlayarak, acılı bir şekilde maalesef ipi çıkardı.2-3 mm bi parça.Vücut da reaksiyon göstermiş ipe ve alerjik durum oluşmuş.Ameliyat da enteresandı,iyileşme dönemi de.Daha ne çıkacak merak ediyorum.

canım benim pc hakkında bir bilgim yok:sm_confused:

eşin hayırlısıyla gidipte döner inşallah:Saruboceq:

Canlarım , ciğerlerim , şekerparelerim ; ben işyerinden çıkıyorum. Hepinizi de çıkarken tek tek öpüyorum. Şeniz Akşama inşallah girersem görüşürüz. hihoyyyt Sizleri özleyeceğim. :asigim: Allaha emanet olun. :Saruboceq: İnşallah -badem- güzel haberlerle döner. :dance:

geçmiş olsun vesta,inş herşey daha iyi olur,benim eşimde 1,5-2 ay önce varikoselden ameliyat oldu ve dikiş yeri belli bile değil atta kayboldu dikişler inş bizim de başımıza böyle bir şey gelmez,Allah korusun ve llah şifa versin canım bir an önce :1hug:

hahh buldum msjını tekrar geçmiş olsun şaşırdım cidden
nasıl oldu peki:çok üzgünüm:
bizimki kendiliğinden eriyen iple dikişti dikiş alınmadı ama
sanırım sizinde öyleydi
benneyaptımki

bizimki de aynıydı,dikişlerini aldırmadık,kendiliğinden kayboldu

:1shok: inşallah çekilen sıkıntılara değer be canım

bizimkindede şimdilik problem yok gibi görünüyo dikişler konusunda ama hayırlısısengözlerimebaksanab

uzulme canim kazasiz gider gelir insallah hemen gecer merak etme:Saruboceq:

kızlar slm
gerekli mesaj temizliğini yaptım
yanlız bir ikazım var
bakın burası gebe kalmak isteyenlerin topiği ve kavga tartışma polemik istemiyoruz
aksi durumda konuya kilit vurup incelemeye alacağım ve bu tip durumları yaratan arkadaşları yönetime bildirip gerekli uyarıyı almasını sağlayacağım.
lütfen konu daha fazla uzamasın ve kaldığımız yerden mutlu huzurlu devam edelim a.s. Şeniz

aa sendemi yani sizdemi canımm:CüvCüv:
bizimde 12 eylülde oldu 1 buçuk ayı geçti
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı güzel sonuçlar alırız inşallah:teselli:

haklisin canim ok sustukŞeniz zaten kizma okisssa.s.

vestacım çol geçmiş olsuna.s. inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur:Saruboceq:
benim eşimin dikişleri normal dikişti :sm_confused: aldırdık ,inşallah bir sorun çıkmaz 3 ayı geçti...

Kıslar benimde mesai saatim dolmak üzere büyük bi ihtimalle akşam giremiycem kendinize ii bakın yarın görüşmek üzere inşallah günü geçenlerden hamiş haberleri alırız :1hug:

Kıslar benimde mesai saatim dolmak üzere büyük bi ihtimalle akşam giremiycem kendinize ii bakın yarın görüşmek üzere inşallah günü geçenlerden hamiş haberleri alırız :1hug:

gule gule canim gorusuruz yarin insallah iyi aksamlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…