Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canim cok uzuluyorsaniz cok beklemeyin daha iyi olmus bildigim kadariyla adetin 3. gunu ignelere baslaniyor ve sonra bir tek catlatma ignesi sonrada asilama 36 saat sonra insallah hayirlisi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
DÜNÜ UNUTUN,,,,DÜN GERİDE KALDI,NE YAPSANIZ GERİ GELMEZ...
YARIN MI,,,,,KİM GARANTİ VEREBİLİR YARINI GÖRECEĞİMİZE SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ.....
SİZ DÜNÜ YARINI UNUTUNDA BU GÜNÜNÜZÜ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞAYIN...
HAYAT ÜZÜLMEYE,KIRILMAYA DEĞMEZ......HELE KIRILMAYA KIRMAYA ASLA
BU GÜNÜNÜZÜ NE KADAR İYİ YAŞARSANIZ O KADAR MUTLU OLURSUNUZ...
HAYAT ÇOK KISA:Saruboceq:

Hoşgeldin canım. Bazen öyle oluyor. Ben giremiyorum giremiyorum. Sonra bir geliyorum. bir sürü yazılmış. kaydirigubbakcemile3 Nasılsın bitanem?

bende hala devam ediyor tuhaflıklar.iyiyim güzelim sizlerde iyisiniz inşallah.bir hamile daha çıkmış.hayırlısı olsun .sıradaki kim acaba.dün hiç giremedim siteye kardeşimle bursanın altını üstüne getirdik.ama çok yorulmuşum.

sonuna kadar katiliyorum canim bu sozlerekaydirigubbakcemile5:lepi:

rosem gelsene canim ya bizleri ozlemedinmi anlatsana neler yaptin tedavi asamalarinizda nerdesiniz

:a015: :a015: :a015: Bir hamiş haberi gelse de halay çeksek. Arada kaynar belki bişiler. Sarılır koklaşırız. :teytey: :çok üzgünüm:

asi canım çok sağol cevabın için. o kadar ani olduki bende şaşkın bi haldeyim. normalde herşeyi araştırır öyle başlardım ama araştıracak vakit bilem kalmadı..çok heyecanlıyım çokkk all..ahım kabul et yarabbim..

bugün bi sakinlik var sanki bizim sayfada.Hayırdır kızlar, keyifsiz misiniz bugün?

:1shok::1shok: canım eşinin dikişleri iltahapmı olmuş
hayırdır yaa ama kapanmamışmı daha epey oldu sizin Allah Allah çook geçmiş olsun:teselli:

bu ay olmayacak gerçi bu kesin ama umut işte........
Amaaaaaaaaaaaaa bidahaki ay çok umutluyum gireceğim o pembe listeye hemde ayağimi sürüyerek gircem ve ardimdan hamiş patlamasi yaşancak

adetime 11 gün var üffffffffffffffff

bu ay olmayacak gerçi bu kesin ama umut işte........
Amaaaaaaaaaaaaa bidahaki ay çok umutluyum gireceğim o pembe listeye hemde ayağimi sürüyerek gircem ve ardimdan hamiş patlamasi yaşancak

Al bendende okadar meleğim benimde 10 gün varrrrrrrrr o günler gelse ama biz hiç adet olmasak ne gösel olur dimi

canlar o günler de gelecek :teytey::teytey: inşallah en kısa zaman da:CüvCüv:

slm kızlar,şu bilgisayardaki fan sorunum yüzünden açamıyorum bilgisayarı,acep vantilatörü açsam bilgisayara yanaştırsam olur mu gamyoncuiremsu
bu arada eşimin askerlik durumu bugün belli oldu,aralık ortasında gidiyor,askerlik şubesiyle görüşmüş ancak nereye gideceği henüz belli değil,kendimi hazırlamıştım ama bugün eşim telefonda kesin gidiyorum belli oldu deyince konuşamadım bir an ve gideceği o günü düşünemiyorum bile gözlerim doluyor ,inşallah hayırlısıyla yapıp gelir ve sonra bebişimizde süpriz yapar bize inş...

Aminnnnnnnnn. önce beni çek ardından kaydirigubbakcemile nolurrrrrr

TAMAM TAMAM ACELE ETMEYİN SIRAYA GEÇİN HEPİNİZİ TEK TEK ÇEKECEĞİM....................SÖZ KİMSE KALMAYACAK PEMBE LİSTEYE GİRMEYENkaydirigubbakcemile
HADİ TAKILIN PEŞİME:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…