offf siteye yine bişeyler oldu. yeni girebildim.
kıslar bişey sorcam aranızda aşılama yaptırmış olan yada bilen vardır. şimdi biz çok ani karar verdik aslında aralıkta düşünüyorduk aşılamayı. adet olunca çok moralim bozuldu çok ağladım ve eşimle artık beklemeyelim dedik bugün doktoru aradım aşılamaya başlayalım diye. o da yarına randevu verdi adetin 3. güünü diye. yarın başlıcaz ama ne yapacaklar bilmiyom. iğnelere hemen başlarlar mı bilginiz var mı? şimdiden teşekkürler...
Hoşgeldin canım. Bazen öyle oluyor. Ben giremiyorum giremiyorum. Sonra bir geliyorum. bir sürü yazılmış. kaydirigubbakcemile3 Nasılsın bitanem?
DÜNÜ UNUTUN,,,,DÜN GERİDE KALDI,NE YAPSANIZ GERİ GELMEZ...
YARIN MI,,,,,KİM GARANTİ VEREBİLİR YARINI GÖRECEĞİMİZE SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ.....
SİZ DÜNÜ YARINI UNUTUNDA BU GÜNÜNÜZÜ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞAYIN...
HAYAT ÜZÜLMEYE,KIRILMAYA DEĞMEZ......HELE KIRILMAYA KIRMAYA ASLA
BU GÜNÜNÜZÜ NE KADAR İYİ YAŞARSANIZ O KADAR MUTLU OLURSUNUZ...
HAYAT ÇOK KISA:Saruboceq:
bugün bi sakinlik var sanki bizim sayfada.Hayırdır kızlar, keyifsiz misiniz bugün?
:a015: :a015: :a015: Bir hamiş haberi gelse de halay çeksek. Arada kaynar belki bişiler. Sarılır koklaşırız. :teytey: :çok üzgünüm:
beleş canım ne parası kaydirigubbakcemile3Şeniz
kızlar bu arada herkese merhaba direk girdim konuya kusuruma bakmayın
adetime 11 gün var üffffffffffffffff
bu ay olmayacak gerçi bu kesin ama umut işte........
Amaaaaaaaaaaaaa bidahaki ay çok umutluyum gireceğim o pembe listeye hemde ayağimi sürüyerek gircem ve ardimdan hamiş patlamasi yaşancak
adetime 11 gün var üffffffffffffffff
bu ay olmayacak gerçi bu kesin ama umut işte........
Amaaaaaaaaaaaaa bidahaki ay çok umutluyum gireceğim o pembe listeye hemde ayağimi sürüyerek gircem ve ardimdan hamiş patlamasi yaşancak
Al bendende okadar meleğim benimde 10 gün varrrrrrrrr o günler gelse ama biz hiç adet olmasak ne gösel olur dimi
Aminnnnnnnnn. önce beni çek ardından kaydirigubbakcemile nolurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?