Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevrokycım dün giremedim malesef.Sanım sitede problem var acılmıyo. :sm_confused:
Eşim yaklasık bir aydır kullanıyor incir kürünü.
Eşim sanırım haftaya yaptıracak birspermiogram.Aslında doktor bu ay değilde gelecek ay istedi spermioramı.İlaç gelecek aya bitecek.Ama biz merak ediyoruz.
Bakalım insallah bir tanede olsa cıkar.Cıkarda bize umut olur
Kızlar siteye giremesem de bilin ki hep aklımda ve dularımdasınız.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:
Harkeze hayirli gÜnler .eee herkez burada ben sabahtan bu yana gİremedİm sİteye.Şİmdİde zorla gİrdİm.ama herkez burdaymiŞ.Çok sevİndİm ya mucİlere devam hatay77 arkadaŞimiz hamİleymİŞ.allah tamamina ersİrsİn.tebrİk ederİm canim.allah kucaĞina almayi nasİp kismet etsİn.
GerÇekten bende bİr problem var yazilar da kafaya gÖrre talkilmiŞ kİmİ bÜyÜk harf kİmİ kÜÇÜk.aslinda ben hepsİnİ bÜyÜk harf yazmiŞtim.kİmsede problem yok nİye bende var yaaaaaaaaaaaaa.
:teselli: Gelecek güzelim. Az daha sabır. a.s. Kendi sağlığımızdan da olmayalım bu yolda. Çok emekler veriyoruz. Çok dualar ediyoruz. Verilen emekler , gönülden edilen bu dualar elbet karşılığını bulacaktır. yerimseniben
Tatlımmmmm salla gitsin. şakkıdı Koy bizim şarkıyı , aç sonuna kadar. Ben de işyerinde açayım. Oynayalım karşılıklı. :teytey: :dance: :dance: hihoyyyt
aymesim canım benim, amin duana ama hüzünlenme bakiym :teselli: bizimkiler pek nazlı olucak belli.Biz istedikçe, bekledikçe gelmiyorlar.İstemezmiş gibi yapalım lülülülülülü Kaçan kovalanırmış, bu sefer de belki onlar koşa koşa yumoşları yakalamaya çalışırlar :roflol:
Canım sitede bi problem var sadece sende değil ben sürekli girmeye çalışıyorum sitede çalışma var diyodu şimdi girdi.
Bu arada nevrosky canım bende msnden sana yazdım sanada aynısımı çıkıyo diye sonra aklıma geldi msni açamıyodun sen iş yerinden dimiyerimseniben
Asi74 canım nasılsın görüşemiyoruz seninle ne var ne yok görüşmeyeli özledim gel bi öpüşelimŞeniz
evet canim ben iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin site yuzunden gorusemedik bir turlu
bu ay bi mucizede sen patlatsan harika olur tatlimhihoyyyt
merhaba kıslar.
uzun zaman oldu sıze yazmayalı.:1shok:
hepınızı cok özledim.:1hug:
benıde yenıden aranıza alırmısınız?
canım benı ne sıcak karsıladın cok tesekkur ederım..:1hug:Merhaba canım benim
Hoşgeldin tekrar bizde seni çok özledik bitanem nasılsın görüşmeyeliŞeniz
canım iyi sayılırım.endokrin uzmanında tavsiyesine uyarak pazartesi pskiyatrdan randevu aldım.inip çıkan ve yine geçirdiğim trioidit değerlerimi görünce dr.umun haklı olduğuna karar verdim.salıda endokrinde randevum var.çok üzülmemnin kendini kahretmenin cezası bu sanırım.eşimde psikaytrı gitmemi istemişti.şimdi istemiyor.iyiyim aslında ama dr.umu dinlecem.sen nasılsın arkadaşım bu arada soramadım.:1hug:
canım benı ne sıcak karsıladın cok tesekkur ederım..:1hug:
ben ıyıyım canım,sızler nasılsınız?
yoklugumda yenı hamısler cıkmıs ne guzel cok sevındım..hihoyyyt
merhaba kıslar.
uzun zaman oldu sıze yazmayalı.:1shok:
hepınızı cok özledim.:1hug:
benıde yenıden aranıza alırmısınız?