• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Harkeze hayirli gÜnler .eee herkez burada ben sabahtan bu yana gıremedım sıteye.Şımdıde zorla gırdım.ama herkez burdaymiŞ.Çok sevındım ya mucılere devam hatay77 arkadaŞimiz hamıleymıŞ.allah tamamina ersırsın.tebrık ederım canim.allah kucaĞina almayi nasıp kismet etsın.

Nevrokycım dün giremedim malesef.Sanım sitede problem var acılmıyo. :sm_confused:
Eşim yaklasık bir aydır kullanıyor incir kürünü.
Eşim sanırım haftaya yaptıracak birspermiogram.Aslında doktor bu ay değilde gelecek ay istedi spermioramı.İlaç gelecek aya bitecek.Ama biz merak ediyoruz.
Bakalım insallah bir tanede olsa cıkar.Cıkarda bize umut olur :emir_bebek:

Kızlar siteye giremesem de bilin ki hep aklımda ve dularımdasınız.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

Canım bence doktoru dinleyin. 1 ay daha bekleyin. 1 ay daha hem o kürü kullanmış olur. Doktorun verdiği ilaç da biter. Bu benim düşüncem tabi. Sizin de heyecanınızı ve merakınızı anlıyorum. Ama doktor dediyse elbet bir sebebi de vardır. yerimseniben

GerÇekten bende bır problem var yazilar da kafaya gÖrre talkilmiŞ kımı bÜyÜk harf kımı kÜÇÜk.aslinda ben hepsını bÜyÜk harf yazmiŞtim.kımsede problem yok nıye bende var yaaaaaaaaaaaaa.

Harkeze hayirli gÜnler .eee herkez burada ben sabahtan bu yana gİremedİm sİteye.Şİmdİde zorla gİrdİm.ama herkez burdaymiŞ.Çok sevİndİm ya mucİlere devam hatay77 arkadaŞimiz hamİleymİŞ.allah tamamina ersİrsİn.tebrİk ederİm canim.allah kucaĞina almayi nasİp kismet etsİn.

Hoşgeldin canım. Bazen öyle oluyor. Ben giremiyorum giremiyorum. Sonra bir geliyorum. bir sürü yazılmış. kaydirigubbakcemile3 Nasılsın bitanem? :nazar:

GerÇekten bende bİr problem var yazilar da kafaya gÖrre talkilmiŞ kİmİ bÜyÜk harf kİmİ kÜÇÜk.aslinda ben hepsİnİ bÜyÜk harf yazmiŞtim.kİmsede problem yok nİye bende var yaaaaaaaaaaaaa.

Canım sitede bi problem var sadece sende değil ben sürekli girmeye çalışıyorum sitede çalışma var diyodu şimdi girdi.
Bu arada nevrosky canım bende msnden sana yazdım sanada aynısımı çıkıyo diye sonra aklıma geldi msni açamıyodun sen iş yerinden dimiyerimseniben

:teselli: Gelecek güzelim. Az daha sabır. a.s. Kendi sağlığımızdan da olmayalım bu yolda. Çok emekler veriyoruz. Çok dualar ediyoruz. Verilen emekler , gönülden edilen bu dualar elbet karşılığını bulacaktır. yerimseniben

Aminnnnn canım benim gelsinler artık okadar çok bekledikki onları çok özlüyorum çok istiyorumki. Allahım nolur dualarımızı kabul eyle

aymesim canım benim, amin duana ama hüzünlenme bakiym :teselli: bizimkiler pek nazlı olucak belli.Biz istedikçe, bekledikçe gelmiyorlar.İstemezmiş gibi yapalım lülülülülülü Kaçan kovalanırmış, bu sefer de belki onlar koşa koşa yumoşları yakalamaya çalışırlar :roflol:kaydirigubbakcemile4

Canım süpersin valla güldürdün benikaydirigubbakcemile3 kovalarlarmı sence ah bi yakalasalar o yumoşları daha ne isterim ben ama atamıyorumki aklımdan . Bu kadar aşık usandırır ama gelsinler artık dayanamıyom böyle olmak istiyom:CüvCüv: sabırsızlanıyom onun içinŞeniz

Asi74 canım nasılsın görüşemiyoruz seninle ne var ne yok görüşmeyeli özledim gel bi öpüşelimŞeniz

Canım sitede bi problem var sadece sende değil ben sürekli girmeye çalışıyorum sitede çalışma var diyodu şimdi girdi.
Bu arada nevrosky canım bende msnden sana yazdım sanada aynısımı çıkıyo diye sonra aklıma geldi msni açamıyodun sen iş yerinden dimiyerimseniben

Evet tatlım giremiyorum maalesef. :dilcikar: :dilcikar:

Son düzenleme:
Asi74 canım nasılsın görüşemiyoruz seninle ne var ne yok görüşmeyeli özledim gel bi öpüşelimŞeniz

evet canim ben iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin site yuzunden gorusemedik bir turlu
bu ay bi mucizede sen patlatsan harika olur tatlimhihoyyyt

merhaba kıslar.:utangac:
uzun zaman oldu sıze yazmayalı.:1shok:
hepınızı cok özledim.:1hug:
benıde yenıden aranıza alırmısınız?

Son düzenleme:
evet canim ben iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin site yuzunden gorusemedik bir turlu
bu ay bi mucizede sen patlatsan harika olur tatlimhihoyyyt

Ah canım benim ağzından bal damlıyo vallah ahhhhhhh ahhhhhhh nerde ogünler ama çok zor biliyosun.
Benim biraz canım sıkkın efkar bastı bugün bana özlemim depreşti yine:delphin:

canım iyi sayılırım.endokrin uzmanında tavsiyesine uyarak pazartesi pskiyatrdan randevu aldım.inip çıkan ve yine geçirdiğim trioidit değerlerimi görünce dr.umun haklı olduğuna karar verdim.salıda endokrinde randevum var.çok üzülmemnin kendini kahretmenin cezası bu sanırım.eşimde psikaytrı gitmemi istemişti.şimdi istemiyor.iyiyim aslında ama dr.umu dinlecem.sen nasılsın arkadaşım bu arada soramadım.:1hug:

kendini ne kadar üzmüşsün canım arkadaşım böyle. allah başka sıkıntı vermesin ve inşallah bir an önce değerlerin normale döner. hiçbir şey sağlığımızdan değerli değil ama kaybedince anlıyoruz ne yazık kı. psikiyatr randevuna git bence canım uzman iyi gelir bence kafan rahatlar en azından.
ben de deniz gibiyim bazen durgun bazen dalgalı. malesef kafamdan atamadığım için bebiş fikrini gel gitler yaşıyorum. dualrım senınle canım allah yardımcın olsun:1hug::1hug:

canım benı ne sıcak karsıladın cok tesekkur ederım..:1hug:
ben ıyıyım canım,sızler nasılsınız?
yoklugumda yenı hamısler cıkmıs ne guzel cok sevındım..hihoyyyt

slm rosem dun seni baska bir topikte gordum yazicaktim sana gelsene diye sonra vazgectim demekki bugun gelecegini hissetmisim kizip gitmistim canim hosgeldin

merhaba kıslar.:utangac:
uzun zaman oldu sıze yazmayalı.:1shok:
hepınızı cok özledim.:1hug:
benıde yenıden aranıza alırmısınız?kaydirigubbakcemile4

Gel burayaaaa , yaramaz seni. :1hug: Gitmen hataydı zaten. yerimseniben a.s.Daha hamiş olacaksın , halayını çekeceğiz. :teytey: Hemen girmelisin listeye.. sositososito

nevro canım çok güzel yazmışsın bu topikte mutluluk huzur ve neşe olmalı ufak sebeblerden kırgınlık olmasın hepimizin bir amacı var bu amaç uğruna burdayız güzel güzel günlerimizi geçirelim

offf siteye yine bişeyler oldu. yeni girebildim.
kıslar bişey sorcam aranızda aşılama yaptırmış olan yada bilen vardır. şimdi biz çok ani karar verdik aslında aralıkta düşünüyorduk aşılamayı. adet olunca çok moralim bozuldu çok ağladım ve eşimle artık beklemeyelim dedik bugün doktoru aradım aşılamaya başlayalım diye. o da yarına randevu verdi adetin 3. güünü diye. yarın başlıcaz ama ne yapacaklar bilmiyom. iğnelere hemen başlarlar mı bilginiz var mı? şimdiden teşekkürler...

Back