tatlım inşallah hamişsindir güzel haberini alırız yakın zamanda.
ya bu arada HAMİŞ yazıyorum ama hamile gebe çıkıyor çok İLGİNÇ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım inşallah hamişsindir güzel haberini alırız yakın zamanda.
canım sana yakından çok yakından:1hug: dua etcem.evimde hastaneye 12 km. umarım tesirli olur.yarın işim olmasa hastaneye bile gelirdim.belki transferine gelirim.dualarım senle :Saruboceq:kocaeli
sana uğurlu gelir bir tanem.:sm_cool:
BRTKLC canım sen nasılsın? nasıl oldun?
Çatlatma iğnemi dün akşam 22:00 de olmuştum.36 saat sonra etki ettiğine göre yarın sabah 10 gibi toplanır yumoşlarım..Sizin dualarınıza ihtiyacım var..:1hug::asigim:
evet hatay1977 bize belirtilerini yazarmısın
merhaba hala hastalanmadımm ama bekliyorummmm
Daha önce mikroenjeksiyon tecrubesi olan arkadaşlara bir sorum var..Çatlatmama iğnesi olduğumdan beri göğüslerim iyice hassaslaştı ve şişkinlik hissediyorum..Sizde de böyle oldu mu?
evet bende de oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok ilginç fisfisfisaynısı bana da oldu canım diğer topikte demek sorun bizde değilmişkaydirigubbakcemile3
Balımmmmmmmmmmm ; halen yoksun. Özletme kendini bu kadar. Seni seseyom.. :asigim:
canım benim aşılamaydı ama fostimon kullandım.göğüslerim daşşş gibimdi.felaket hassasdı anlatamam.
Benim de şu aralar Daşşş gibi...kaydirigubbakcemile3
O zaman çatlatmama iğnesine kabahat atmayayım..ben de fostimon kullandım..Demekki fostimon yüzünden..Acaip hassaslaştı...
Balımmmmmmmmmmm ; halen yoksun. Özletme kendini bu kadar. Seni seseyom.. :asigim: