• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sana yakından çok yakından:1hug: dua etcem.evimde hastaneye 12 km. umarım tesirli olur.yarın işim olmasa hastaneye bile gelirdim.belki transferine gelirim.dualarım senle :Saruboceq:kocaeli
sana uğurlu gelir bir tanem.:sm_cool:

Güzel arkadaşım,senin o güzel sözlerin ve güzel kalbin yeter bana...a.s.

BRTKLC canım sen nasılsın? nasıl oldun?

canım iyi sayılırım.endokrin uzmanında tavsiyesine uyarak pazartesi pskiyatrdan randevu aldım.inip çıkan ve yine geçirdiğim trioidit değerlerimi görünce dr.umun haklı olduğuna karar verdim.salıda endokrinde randevum var.çok üzülmemnin kendini kahretmenin cezası bu sanırım.eşimde psikaytrı gitmemi istemişti.şimdi istemiyor.iyiyim aslında ama dr.umu dinlecem.sen nasılsın arkadaşım bu arada soramadım.:1hug:

Çatlatma iğnemi dün akşam 22:00 de olmuştum.36 saat sonra etki ettiğine göre yarın sabah 10 gibi toplanır yumoşlarım..Sizin dualarınıza ihtiyacım var..:1hug::asigim:

tamam canım saat 10 gibi ayriyeten dua ederiz :1hug: heyacanını çok iyi anlıyoruma.s allah emeklerini boşa çıkarmasın (amin)

Daha önce mikroenjeksiyon tecrubesi olan arkadaşlara bir sorum var..Çatlatmama iğnesi olduğumdan beri göğüslerim iyice hassaslaştı ve şişkinlik hissediyorum..Sizde de böyle oldu mu?

Daha önce mikroenjeksiyon tecrubesi olan arkadaşlara bir sorum var..Çatlatmama iğnesi olduğumdan beri göğüslerim iyice hassaslaştı ve şişkinlik hissediyorum..Sizde de böyle oldu mu?

canım benim aşılamaydı ama fostimon kullandım.göğüslerim daşşş gibimdi.felaket hassasdı anlatamam.:utangac:

canım benim aşılamaydı ama fostimon kullandım.göğüslerim daşşş gibimdi.felaket hassasdı anlatamam.:utangac:

Benim de şu aralar Daşşş gibi...:utangac:kaydirigubbakcemile3

O zaman çatlatmama iğnesine kabahat atmayayım..ben de fostimon kullandım..Demekki fostimon yüzünden..Acaip hassaslaştı...:utangac:

Benim de şu aralar Daşşş gibi...:utangac:kaydirigubbakcemile3

O zaman çatlatmama iğnesine kabahat atmayayım..ben de fostimon kullandım..Demekki fostimon yüzünden..Acaip hassaslaştı...:utangac:

büyük ihtimal fostimondur.benim öyledi keşke hamile kalmadım:1no2:göğüslerim öylem daşşş gibim kalsaydı:bbo::kahve:

kızlar uykummmm geldi herkeze iyi gecelermirmirmirmir:1hug:a.s.:nazar:

Bende biraz oyun oynayayım yatayım..uyumaya çalışsam iyi olucak.İyi geceler herkese:1hug:a.s.

Back