ALLAH IM yarabbim senden peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine istiyoruz
dunyada duasi en makbul insanin agziyla istiyoruz
sana binlerce kez sukrederek sitiyoruz
sana yalvariyoruz sen bizi yaratan buyuk yaratici tek allahim bizi evlat hasretiyle yakma hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eyle:Saruboceq:AMIN
slm kızlar, iyi akşamlar herkese
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, nice yıllara kutlamak nasip olsun.
Bende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.
İlk geri sayımım başladı..Çok heyacanlıyım..süprizzzzz
:dance::dance:meraba arkadaşlar.profilime kavuştum çok mutluyumhihoyyythihoyyyt
yarın adet günüm.adet belirtisi yok hiç.pkodan dolayı düzeni bozuluyordu.şimdidemi bozuldu diye korkuyorum..içimdende bi ümit var.tedavisiz yumurtalar büyümüyor biliyorum ama yinede ya olursa diyorum..bu psikoloji bizi mahvediyor ya..herşeyin hayırlısı yinede.rabbim hepimize göstersin mucizelerimizi....:Saruboceq::Saruboceq:
Fadiğimmmmmmm ; sadece senle ben varız. yerimseniben Herkesler nereye kayboldu. Yoksa saklambaç mı oynuyoruz. Biz ebemiyiz? sengözlerimebaksanab
merhabalar kızlar...dün siteye giremedim yine sayfa bozulmuştu,bugün mşlah çok hızlı açılıyor.Bugün ve ya dün hamiş çıktı mı listemizden acaba ???
merhaba kızlar..... hamiş haberleri bekliyoruz..bizden ümit yok,tek ümit tüp bebiş.Rabbim sizlereverip bizi de sevindirsin.hayırlısı olacaksa bize de versin
evet canım sadece biz varız :içelim: ama bende sadece görüntü olarak varım :çok üzgünüm: çünkü akşamdan berli ben topice giriyorum tam sayfaları okurken biri geliyor yazamıyorumÇok üzgünüm çoook eşimin yiyenleri geldi pc de işileri varmış onlar yeni gittiler şimdide kociş hasta olmuş boğazları şişmiş :çok üzgünüm: yaaaa ben nepcam:çok üzgünüm: hastalığı hiç çekilmiyor çok nazlı hani bir dizi vardıya çocuklar duymasın diye..ordaki haluk gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi pcye oturmamı kıskanıyor ben azıcık onunla ilgilenim sonra yine gelmeye çalışırım....
Çok Heyecanlıyım..Hem de çok ..
Saatler azaldıkça heyacan artıyor..hihoyyyt
Bir de transfer aşamasına gelebilirsek...:CüvCüv:
Hayatımın en heyacanlı anları olucak sanırım..:1rolleyes:süprizzzzz
nevrosky canım maili okudum canım çoooook saol. akabinde bi soru tabi:
şimdi sence bu rakam aşılama için uygun mu ?aşılama için en az 5 milyon olması gerekmiyor muydu?
bakalım bi kaç ay daha bekleyim. ona göre karar vereyim....
kızlar ovulasyon testi alsammı diye nette ararken
DONNA diye tükürük testi buldum hemde 1 yıl kullanılıyomuş fiyatıda 1 yıl kullanılacağını düşünürsek fena değil
aranızda kullanan veya bilen varsa yada önereceğiniz bişey yardımcı olursanız sevinirim:içelim:
clearblue çok pahalı onu biliyorum nevrocum sağolsunfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?