Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet gayeceım ben bugun aksam cok ugrastım.1 sat oldu gırelı..topıkte yenı acıldı.tek sohbet bolumu acıktı..cok sıkıldım .
bu ne yahuuuu
hala sorun varrrrrr
acaba bugun guzel haberler varmı??gecmıs sayfaya da gıdemıyorum

CUMHURİYETİMİZİN 85. YILI KUTLU OLSUNNNNNNN.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Öpüyorum herkesi tek tek. Şeniz​

HERKESE GÜNAYDINLAR...........

canlar ya ben dün akşamdan berli giremiyorum kk ye... zorla girsem de ne sayfaları gezebildim nede mesaj yazabildim....ya sinir oldum....şuanda aynı bakalım bu mesajı gönderebilecekmiyim...

CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..........

canım yüreğine sağlık ne güzel anlatmışsınŞeniz yazdıklarının hepsine yürekten katılıyoruma.s.

gunaydin kizlar site cok kotu msjim gelirmi bilmiyorum kac saattir girmek icin ugrasiyorum

canlar kimsecikler yok.... ama biliyorum topice giremiyorsunuz.....ben de çok sorun yaşıyorum.

birazdan anneme ggideceğim yani site düzelsede giremem.
kendinize iyi bakın......

Canlarım merhaba şükür kavuşturana yine girilmiyo siteye
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN akşamdan beri uğraşıyorum girilmiyo

cumhuriyet bayaramimiz kutlu olsun arkadaşlar kk ya dün akşamdan beri giremiyorum özledim sizlerrrriiiii

merhaba kızlar bende akşamdan beri uğraşıyorum nihayet girebildim

şükür kavuşturana

CUMHURİYET BAYRAMİMİZ KUTLU OLSUN :teytey:a.s.

Canım Allah razı olsun. :Saruboceq: Öpüyorum seni ve senin gibi güzel kalpli tüm anneleri. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:

28.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 duygu2008
2 naren1981
3 BEYAZ MELEK
4 aymes
5 vesta
6 sevcangoksel
7 _f_a_d_i_k_
8 balsurat
9 asi74
10 nevrosky
11 ROAY
12 selen25
13 minervaduygu
14 sema3455
15 ..ELCHIN..
16 BTRKLC
17 fatıma zehra
18 mavice
19 minos
20 fatos1983
21 elitu
22 desertrose
23 -badem-
24 canzi3445
25 arda_
26 heja
27 Ali's Mother
28 esila@mısra
29 olymposss
30 rapunzell_82
31 gaye43

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar site cok kotu msjim gelirmi bilmiyorum kac saattir girmek icin ugrasiyorum

Canlarım merhaba şükür kavuşturana yine girilmiyo siteye
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN akşamdan beri uğraşıyorum girilmiyo

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...:hooray::hooray::hooray:

cumhuriyet bayaramimiz kutlu olsun arkadaşlar kk ya dün akşamdan beri giremiyorum özledim sizlerrrriiiii

merhaba kızlar bende akşamdan beri uğraşıyorum nihayet girebildim

şükür kavuşturana

CUMHURİYET BAYRAMİMİZ KUTLU OLSUN :teytey:a.s.

Merhaba canlarımmmmm. a.s. Şükür kavuşturana cidden. :1hug: Bu site hiç arızalanmamalı. Hep bir yanımız eksik kalıyor birbirimize ulaşamayınca. :1rolleyes:

Eşim babalık tutkusu diye bir kitap almış..Akşam yatmadan önce onu okuyor bir kaç sayfa...:asigim::asigim::asigim::CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

1-^^sabirsiz^^
2-el-muallim
3-sudenaz222
4-gamze2007
5-benssenb
6-sema3455 - 20.10.2008 - 1 senelik evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - PKO sorunu vardı - 2 ay yumurtlama takibi gördü - Bu ay sınav , ramazan , misafir telaşı derken bebek düşünecek fırsatı olmamıştı - Mucize ; hiç ummadıkları ayda kapılarını çaldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
7-duygu2008

Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler.

Not : Listemiz 10.000 karakteri geçtiği için ikiye bölmek durumunda kaldım. Günleri belli olan arkadaşlar Bölüm 1 , günleri belli olmayan arkadaşlar Bölüm 2'dedir. Bilginize. a.s.

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ

BÖLÜM 1

sünger53---19 Ekim---Sayı ve Hareket(Varikosel)---Doğal yoldan(2 başarısız mikroenjeksiyon)---Keçib.kürü,çinko,evicap(e vit.),mone,L-arganine
demiray---23 Ekim Sonuç---Sayı ve Hareket---1. Tüp Bebek Tedavisinde(3 aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Domates Çorbası,Folik Asit,Sigara içmiyor
gülsu---25 Ekim---Hareket---Doğal yoldan---keçiboy.pekm.,klomen
nisafidan---26 Ekim---Sayı---Varikosel(Eylül başında ameliyat oldu)---Doğal Yoldan---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu Pekmezi
birebira---27 Ekim---Sayı ve Hareket---Varikosel---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor
açeyla---27 Ekim---Oliastenzoospermi---Rapor çıkınca tüp bebeğe başlayacaklar---???
vavelya---29 Ekim---Azosperm(Kışın mikrotese olacak)---(Dua edin arkadaşlar)???---Keçiboynuzu pekmezi,ballı karışım,çakşır suyu
yabangülüm.---30 Ekim---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
rapunzell_82---30 Ekim---Morfoloji---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---Bitkisel ilaç kullandı şu an hiçbirşey kullanmıyor
wavy---30 Ekim---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,E vitamini
ilknuray---30 Ekim---Morfoloji---Doğal yoldan---???
oustun---1 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---Megamen vitamin,Keçi boynuzu kürü---(yumurtlama problemleri de var)
akdas---1 Kasım Sonuç---Sayı ve Hareket---1. Tüp Bebek Tedavisinde-Kısa Protokol(3 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,havuçsuyu,dom.çorb.,fındık,ceviz
belya---4 Kasım---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Zencefil,polen,keçiboynuzu pekmezi,arı sütü,bal,gınseng
osetya2007---5 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(Tüp bebek düşünüyorlar)---???
bengüsu---6 Kasım---Sayı ve Hareket (Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---???
BTRKLC---7 Kasım---Hareket---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız-1 aşılama kimyasal gebelik)---Keçi boynuzu kürü
aymes---9 Kasım---Sayı ve Hareket---Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü,3 ay klomen kullandı
nevrosky---9 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,(E vit.,Çinko,Selenyum-3 ay kullandı bıraktı),Haziran'da Sigarayı bıraktı,Ultra Mega Gold,L-arginine Eylül sonu başladı
smhsmh---10 Kasım---Hareket ve Morfoloji(Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü
asutay---10 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---???
fatımazehra---11 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(Bayram'dan sonra aşılama düşünüyorlar)---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz
zynp.ZEYNEP---11 Kasım---Hareket---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir çocuğu var)---Keçi Boynuzu Pekmezi,sigarayı azalttı
BEYAZ MELEK---12 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor
asi74---12 Kasım---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(Kasım'da tüp bebek yaptıracaklar)---Keçiboynuzu kürü (ara verdiler) ,pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası , arı sütü
ROAY---12 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)Aralık'ta tüp bebeğe başlayacaklar---???
minos---13 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor
xvyz---13 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan-Bitkisel ilaç
-badem----13 Kasım---Kriptoozospermi---1. Tüp Bebek Tedavisinde(Kısa Protokol)---Çakşır suyu,havuç suyu,keçiboynuzu kürü,48 hours(kahve),çinko,ginseng,fındık,fıstık,badem(sigara içmiyorlar)
NURDVC---13 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 tüp bebek düşük)---???
canzi3445---14 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
latifeelif---14 Kasım---Sayı ve Hareket (varikosel)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu
beauty*---14 Kasım---Hareket---Ekim'de aşılama yaptıracaklar---???
vesta---15 Kasım---Sayı,Hareket(Varikosel)(19 Ağustos'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Fındık,ceviz
selen25---15 Kasım---Sayı ve Hareket(9 Eylül'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---???
haci78---17 Kasım---varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan---keçi boynuzu kürü,ballı cevizli fındıklı karışım
yiğit-yağmur---17 Kasım---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan (1 aşılama başarısız)---Mone,Larginine
oztun---17 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---Klomen,Keçiboynuzu yiyiyor
sevimli hayalet---17 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Başarısız)---Keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
MONA ROSA---18 Kasım---Morfoloji(Haziran'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---E Vit.,Çinko,Polen,Bal,Keç.Boy.Pek.,Keç.Boy.Kürü,Sigara içmiyor
tuliny---18 Kasım---Sayı (Mayıs'ta varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental
sevcangoksel---19 Kasım---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu pekmezi,klomen,betasec vitamin,1 yıldır sigara içmiyor
NEŞELİ:))---20 Kasım---Yumurtalıkta Kristalleşme---Doğal yoldan(1 aşılama iptal oldu sebep fazla folikül gelişmesi)---Keçi boynuzu kürü 3 ay içildi ve bırakıldı,Klomen, Trentilin,E-vitamini,çinko,macunu mübarek,üzüm çekirdeği kapsülü
..ELCHIN..---22 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu Kürü
rabiş---22 Kasım---Varikosel(8 Temmuz'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(2 başarısız tüp bebek)(pko)---???
gaye43---23 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1 tüp bebek başarısız)-???
heja---24 Kasım---Hareket---Bu ay doğum kontrol hapı kullanacak - kist oluşmuş-Doğal yoldan(Doğal yoldan bir çocuğu var)---arginmax,keçi boynuzu kürü,eşi sigara içmiyor
bobova---24 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor
umutlu99---24 Kasım---Sayı---Doğal yoldan---Havuç kürü,Keçi Boynuzu Pekmezi
gozdem---26 Kasım---Hareket(11 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Antibiyotik (cipro) , E vitamini , C Vitamini takviyesi
dıptısdıptıs---27 Kasım---Lökosit---Doğal yoldan-Sigara içmiyor
Balsurat---28 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor
Melih---21 Ekim'de aşılama yapıldı---Morfoloji---1. Aşılama Tedavisinde(Doğal yoldan bir düşük)---???
ay77---???---Morfoloji---1. Tüp Bebek Tedavisinde---Keçi boynuzu pekmezi , sigara içmiyor
BeyzaNur-HH---Meni Kanallarında tıkanıklık---1. Tüp Bebek Denemesinde---Hiçbirşey kullanmıyor

Not : Listemiz tarihe göre sıralanmıştır.

Not : Tarihleri "???" şeklinde olan arkadaşlar ; lütfen tarihlerinizi düzenli olarak belirtiniz.. Bizleri merakta bırakmayınız.. a.s.
BÖLÜM 2

artık umutsuz---???---Azosperm---19 Haziran'daki Tese Maalesef başarısız(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---Bitki çayları,Keçiboynuzu pekmezi
arzuhalim---???---Sayı ve Morfoloji---Tüpbebek raporu çıkaracak-Doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---Keçib.pek.,E.vit,çinko,klomen
Aysimaa80---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(doğal yoldan bir boş gebelik)---Keçi boy. pekmezi ve tozu,karabaş otu(sigara bırakmak için)
binbirgece---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 2 düşüğü var)---???
blny72---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü-E Vitamini
canbebek---???---Azosperm (Maalesef 2 Tesa başarısız) (2004'de testis kanseri sebebiyle kemoterapi gördü)(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
cano77---???---varikosel ameliyatı oldu---doğal yoldan-Ağustos'da Tüp bebek deneyecekler(3 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü
dersim_78---???---Azosperm(Mikrotese olacak)---(Dua edin arkadaşlar)???---Hiçbirşey kullanmıyorlar
desertrose---???---Morfoloji---Doğal yoldan---???
dilanur---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Yumurta takipleri başarısız-2 aya aşılama yaptıracaklar)---Keçiboynuzu kürü---Sigara içiyor
ebgün---???---Morfoloji---Doğal yoldan(2 aşılama başarısız)---???
elif05---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)2. Tüp Bebek başarısız(1. Tüp Bebek ile bir çocuğu var)---???
elifözge---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
esila@mısra---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Pharmaton,Evicap,keçiboy.kürü,keçiboy.pekmezi,selenyum,demir dikeni ekstrası,arısütü
_f_a_d_i_k_---???---Sayı---Varikosel(15 Temmuz'da ameliyat oldu)---Şimdilik Korunuyorlar(Doğal yoldan 3 düşük)--???
fatos1983---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
fidulya---???---Oliastenzoospermi(Varikosel ameliyat oldu Haziran sonu)---Doğal yoldan---Bal,ceviz,kuru üzüm,erik kurusu,bol meyve
hatay1977---???---Hareket ve Akışkanlık---Doğal yoldan---???
hulya35---???---Sayı , Hareket , Morfoloji (Tüpler tıkalı)---Doğal yoldan(Eylül'de tüp bebek veya laparoskopi)---İncir zeytinyağı karışımı
karamelli neskafe---???---Sayı , Hareket , Morfoloji---2. Tüp Bebek Denemesinde---Keçiboynuzu kürü,Vitamin desteği
kkpraa---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek Denemesi düşükle sonuçlandı---???
mekselina86---???---Sayı,Hareket(Varikosel)---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü
melek23---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---???
neser---???---Morfoloji---Doğal yoldan---???
neslihan22---???---Hareket---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
nevbahar38---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
nilay74---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)3 Tüp Bebek başarısız---Sigara içmiyorlar
nix---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Fındık,fıstık,keçiboynuzu,bal
nuriye---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Micro Denemesi başarısız---Sigara içmiyorlar
PURPLEMOON---???---Hareket---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu
sukrann---???---Sayı(Varikosel)---Yumurta geliştirici hap ve çatlatıcı iğne ile Doğal yoldan---???
Yağmurcn---???---???---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız-1 tüp bebek tuttu ama düşük)---???
ZAMBAK3---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz

Not : Listemiz alfabetiktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…