Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım benim. :1hug: :asigim: Allah razı olsun sizlerden. Ne güzel de anmışsınız beni. Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz benim için. Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah. Ben de o büyük mutluluğu yaşayabilirim ve bu tarifsiz mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim dilerim. :Saruboceq: :CüvCüv:
Allah hepimize göstersin o büyük günü. ardacım ; bayadır bu yolda çaba veriyoruz ama sabrın sonu selamet. Bunu hiçbir zaman unutmadık , unutmayacağız. İsyan etmek yok , hayatı kendimize zehretmek yok. Elimizdekilerle yetinmek ve bol bol şükretmek var. Şu dünyada şu an yerimizde olmak için can atan milyonlarca insan var belki. Herkesin derdi kendine. Herkesin acısı kendine büyük. Ama acıları büyüten biraz da bizleriz. Bir negatifi gördüğümüzde iki pozitifle karşılık vermeliyiz. Bir daha yaşanmayacak bugünümüz. Dünde kaldı dünümüz. Yarınımız bu şekilde belli belirsiz. Allahım hayırlısını versin inşallah. Hepimiz için. Hepinizi çok seviyorum. Dualarımdasınız. :asigim:
dünya güzeli anne adayları,
Alahım inşallah yüreği bu kadar sevgi dolu siz güzel insanları bir an önce ödüllendirir dualarımız sizinle,
bunları okudukça sahip olduğu biricik meleklerinin değerini bilemeyen vicdansızlara okadar çok öfkeleniyorum ki...
HERKESE GÜNAYDINLAR...........
canlar ya ben dün akşamdan berli giremiyorum kk ye... zorla girsem de ne sayfaları gezebildim nede mesaj yazabildim....ya sinir oldum....şuanda aynı bakalım bu mesajı gönderebilecekmiyim...
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..........
gunaydin kizlar site cok kotu msjim gelirmi bilmiyorum kac saattir girmek icin ugrasiyorum
Canlarım merhaba şükür kavuşturana yine girilmiyo siteye
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN akşamdan beri uğraşıyorum girilmiyo
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...:hooray::hooray::hooray:
cumhuriyet bayaramimiz kutlu olsun arkadaşlar kk ya dün akşamdan beri giremiyorum özledim sizlerrrriiiii
merhaba kızlar bende akşamdan beri uğraşıyorum nihayet girebildim
şükür kavuşturana
CUMHURİYET BAYRAMİMİZ KUTLU OLSUN :teytey:a.s.