Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
btrklc canım arkadaşım çok geçmiş olsun allah seni evladının başından eksik etmesin canım herşeyin hayırlısı olsun önce senin sağlığın sonra hayırlısı ile bebek a.s.

Hepiniz ne güzel insanlar,ne güzel anne ve anne adaylarısınız...:1hug::asigim:..

Şu an gözlerim dolu mutluluktan..Güzel sözleriniz kalbimi delip geçiyor..Yüzümde şu an oluşan tebessüm için çok teşekkür ederim..

Daha önce de dedim ya..sizler benim yüzünü görmediğim kız kardeşlerimsiniz..Sizinle bişeyler paylaşmak ,dertleşmek çok güzel..

Sizi çok seviyorum...:asigim::1hug:

dünya güzeli anne adayları,
Alahım inşallah yüreği bu kadar sevgi dolu siz güzel insanları bir an önce ödüllendirir dualarımız sizinle,
bunları okudukça sahip olduğu biricik meleklerinin değerini bilemeyen vicdansızlara okadar çok öfkeleniyorum ki...

Nevrosky daha hamiş değil ama inşallah bu ay kalır. Çünkü o kalbinin temizliğiyle en çok hak edenlerden biri. Allahım hepimize o duyguyu yaşatır inşallah.

Nevrosky daha hamiş değil ama inşallah bu ay kalır. Çünkü o kalbinin temizliğiyle en çok hak edenlerden biri. Allahım hepimize o duyguyu yaşatır inşallah.

sağol canım ya valla bende hamile diye o kadar sevinmiştim ki.belkide benim böyle hissetmemin sebebi bebeğinin ona yaklaştığının bir habercisidir.Rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin.

sağol canım ya valla bende hamile diye o kadar sevinmiştim ki.belkide benim böyle hissetmemin sebebi bebeğinin ona yaklaştığının bir habercisidir.Rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin.

İnşallah dediğin gibi olur. Bu ay nevrosky bize hamiş haberini verir.:teytey: :teytey: Allah hepimizin duasını kabul etsin. Aminnnn.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm nevrosky valla bende 2 haftalık hamiş anladım seni.çok sevindim yazılardan hamiş olduğunu ilan ettiğin günü bulmaya çalıştım bulamayınca sağolsun arkadaşlar bilgilendirdiler.canım ya umarım hamişliğin yakındır Allahım geçen hergün onları bize daha da yakınlaştırıyodur.

İnşallah dediğin gibi olur. Bu ay nevrosky bize hamiş haberini verir.:teytey: :teytey: Allah hepimizin duasını kabul etsin. Aminnnn.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım benim. :1hug: :asigim: Allah razı olsun sizlerden. Ne güzel de anmışsınız beni. Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz benim için. Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah. Ben de o büyük mutluluğu yaşayabilirim ve bu tarifsiz mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim dilerim. :Saruboceq: :CüvCüv:

Allah hepimize göstersin o büyük günü. ardacım ; bayadır bu yolda çaba veriyoruz ama sabrın sonu selamet. Bunu hiçbir zaman unutmadık , unutmayacağız. İsyan etmek yok , hayatı kendimize zehretmek yok. Elimizdekilerle yetinmek ve bol bol şükretmek var. Şu dünyada şu an yerimizde olmak için can atan milyonlarca insan var belki. Herkesin derdi kendine. Herkesin acısı kendine büyük. Ama acıları büyüten biraz da bizleriz. Bir negatifi gördüğümüzde iki pozitifle karşılık vermeliyiz. Bir daha yaşanmayacak bugünümüz. Dünde kaldı dünümüz. Yarınımız bu şekilde belli belirsiz. Allahım hayırlısını versin inşallah. Hepimiz için. Hepinizi çok seviyorum. Dualarımdasınız. :asigim:

BADEMCİN allah tedavinde yardımcın olsun kaç iğne vurulmuşsun öyle. kıyamam inşallah sonuç olumlu olur da çektiğin acılara değer bitanem
BTRKLC canım çoook geçmişl olsun.allah şifasını versin bir an önce inşallah.

[
Allah hepimize göstersin o büyük günü. ardacım ; bayadır bu yolda çaba veriyoruz ama sabrın sonu selamet. Bunu hiçbir zaman unutmadık , unutmayacağız. İsyan etmek yok , hayatı kendimize zehretmek yok. Elimizdekilerle yetinmek ve bol bol şükretmek var. Şu dünyada şu an yerimizde olmak için can atan milyonlarca insan var belki. Herkesin derdi kendine. Herkesin acısı kendine büyük. Ama acıları büyüten biraz da bizleriz. Bir negatifi gördüğümüzde iki pozitifle karşılık vermeliyiz. Bir daha yaşanmayacak bugünümüz. Dünde kaldı dünümüz. Yarınımız bu şekilde belli belirsiz. Allahım hayırlısını versin inşallah. Hepimiz için. Hepinizi çok seviyorum. Dualarımdasınız. :asigim:
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

canım ne güzel yazmışsınnn. bir daha yaşanmayacak bu günümüz çok haklsıın hayatı kendimize zehir ediyoruz malesef. bebek fikrine o kadar dalmışız ki hayatın bize verdiği diğer güzellikleri görmüyoruz bile. yani en azından ben. sanki dünyanın en dertli insanı benmişim gibi geliyor oysa ki şükredecek o kadar çok şeyim var ki ama dediğin gibi acıyı büyütmek daha kolayımıza geliyor. ama yaaaaa bebişsiz olmuyor ki bir yanım hep eksikkkkkk

Canım ; takvimim yanlış anlaşılmalara pek açık doğrusu. kaydirigubbakcemile3 Başkaları da yanlış anlayıp o şekilde sanmışlardı. :1rolleyes: Allah bir gün gerçeğini yapmayı nasip edecek inşallah. Güzel temennilerin için çok sağol bitanemm. Allah sana da göstersin dilerim. İnşallah bir nefes kadar yaklaşmışsındır mutlu sona. :Saruboceq: :CüvCüv:

iyi akşamlar kızlar ,hamile kaldı da uğramıyor diye düşünmeyin aklım hep burda ama kanamalar az az devam ediyo o yüzden akşama kadar sırtüstü yattım.yemek ve temizlik işlerine artık eşim bakıyor.
balsuratcanın sıkkın galiba sen kendinden ümitsizsin ama ben sen senden çoook ümitliyim canım doğal yoldan olacak,nevrom özledim seni bütün kızları
. öpüyorum hepinizi

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nevrocum sıteye gırmek cok zor oldu.ama basardım...

slm kızlar siteye girmek çok zor ancak girebildim ....umarım keyifler yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…