• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben geldim en sonunda gelebildim kocişimin çenesi düştü bu akşam ben hemen gelirim die düşünmüştüm ama gelemedim onun yüzünden neyse bi bakıyım ben yokken neler olmuş

Nevrosky canım kendine dikkat et yeni kurtuldun zaten yine kapma şifayı daha başlamadan engellemeye çalış sen bize lazımsın biliyosun senden çok ayrı kalamıyoruz:1hug:

Canlarım Allah razı olsun. a.s. Zaten yarın yarım gün. Öbür gün de tatil. Biraz yatar dinlenirim. Başlamadan atlatırım inşallah.

umutlu99 ; canım ben normalde de çok hasta olan biriyim. Çok dikkat etmeme rağmen hemen kaparım şifayı. kaydirigubbakcemile3 Onlar bana çok faydalı geldi. Baya faydasını gördüm. Kendimi zinde hissediyorum ama benim kansızlık problemim var ve çoğu kişinin üşümediği havalarda üşüyorum. yerimseniben

canım Allah senden de razı olsun ..bidaha sakın hasta olma :1no2:bu kadar insanın sana ihtiyacı varken senin hasta olma lüksün bilemm yokyasakkelime kendine bizim için iyi bakmalısın bitanemm...
bak kansızlık için bol bol kuru üzüm ye(tazesini pek bulamayız bu mevsim)pekmez iç canımın içi
sevvvqq6.gif

bende aynı senin gibi çok üşürdüm, elim ayağım buz gibi olurdu kışları hiç ısınamazdım
trrrxo1.gif

bir yaz boyunca meyve suyu içer gibi pekmezi sulandırıp içtim şükür artık eskisi gibi değilim
brsm3.gif

iyi aksamlar kizlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
allaha bin sukur hic bir testimizde sorun cikmadi tup bebek tedavisine baslayabilirsiniz dedi dr
hatta bu hafta uzun protokol basliycaktik ignelere ama burda birde noel tatili oldugu icin obur siklus da basliycaz allah izin verirse 2 ay sonra tranferim olacak
tek bir sorun cikti oda zaten ben cok alerjik bi insanim ve hemen hastalanirdim dr du bunu cikardi ortaya eger hamis olursam surekli kan vercekmisim bende bebis olsunda hergun veririm dedim baska bir sorun cikmadi
inhibine b dedigim kan sonucunu ozellikle istedi ve cok guzel dedi bir sorun yokmus yani

Canımmmmmmmmmm.. hihoyyyt hihoyyyt Ne güzel haberlerle gelmişsin. Benim biraz geç haberim oldu. Aklım sendeydi. Çok şükür. :Saruboceq: Az kaldı.. Sabrın sonu selamet. Bu yolun sonu bebişlere çıkıyor. :teytey: Korktuğun gibi olmadı bak. Allahım yüzünüzü güldürecek inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :hooray: :dance:

canım bu arada bunu da yeni okudummmm. senden de bişey kaçnıyor bee:asigim::asigim::asigim: ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum canım. umarım diğer arkadaşlarda iyidir

sengözlerimebaksanab He He He sengözlerimebaksanab

İyiyiz canım çok şükür. Ara sıra elbet gelgitler oluyor. Bu yolda yürümek kolay değil. İnişler çıkışlar çok normal. Nasıl güzel haberler varsa seviniyorsak , kötü haberler de oluyor bazen. Üzülüyoruz ama hep beraber toparlanıyoruz. :lepi:

Nevrosky canım kendine dikkat et yeni kurtuldun zaten yine kapma şifayı daha başlamadan engellemeye çalış sen bize lazımsın biliyosun senden çok ayrı kalamıyoruz:1hug:

Canım elimden geldiğince dikkat ediyorum. İnşallah olmam cidden. Çok kötüydü , zor atlattım. Ben sizlerden hhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç ayrı kalamıyorum. :asigim:

Canım elimden geldiğince dikkat ediyorum. İnşallah olmam cidden. Çok kötüydü , zor atlattım. Ben sizlerden hhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç ayrı kalamıyorum. :asigim:

canıııımmmm biz de sensiz kalamıyoruz :1hug::asigim:
inşallah hasta olmassın canım:Saruboceq:

canım Allah senden de razı olsun ..bidaha sakın hasta olma bu kadar insanın sana ihtiyacı varken senin hasta olma lüksün bilemm yokyasakkelime kendine bizim için iyi bakmalısın bitanemm...
bak kansızlık için bol bol kuru üzüm ye(tazesini pek bulamayız bu mevsim)pekmez iç canımın içi
sevvvqq6.gif

bende aynı senin gibi çok üşürdüm, elim ayağım buz gibi olurdu kışları hiç ısınamazdım
trrrxo1.gif

bir yaz boyunca meyve suyu içer gibi pekmezi sulandırıp içtim şükür artık eskisi gibi değilim
brsm3.gif

Bitanem tatlıdan ve tadı tatlı olan herşeyden nefret ediyorum. Kötü birşey biliyorum ama yiyemiyorum. Kuru üzüm , pekmez de bunlara dahil. Çok uğraştılar yedirmek için ama yemedim. Yiyemiyorum cidden. Saçma gelebilir. Ama miğdem bulanıyor , başım ağrıyor. :1no2: Ne yapıcam bilmiyorum.. Kan hapı , kan iğnesi.. Herhalde bunlar beni paklayacak.

Bu arada güzel sözlerin var ya beni çok mutlu etti canım. Senin sevgin benim için çok önemli. Biliyorsun. :asigim:

Sizler de tek tek kendinize çok iyi bakın ama. Sizler de benim için çok önemli , çok değerlisiniz. Ve biriniz eksik olsa hemen hissediyorum ben. :1rolleyes:

Bir de senin şu değişik gülümsemelerine bayılıyorum. Senin kadar tatlılar bitanem. şutarafagitti a.s.

canıııımmmm biz de sensiz kalamıyoruz :1hug::asigim:
inşallah hasta olmassın canım:Saruboceq:

Canım tatlım , fadiğimmmmm. a.s. Olmam inşallah. Akşamları biraz geç geliyorum zaten artık farkettiyseniz. Bir de hasta olursam hiç gelemem. O günler kabus gibiydi. Tam iyileşmiştim bir de site kapanmıştı. 5 gün de öyle gitti. Offf offfff. Allah ayırmasın bizleri bitanem. Şeniz

kızlar ben geldim :teytey::teytey:

sizleri çok özledim elimde olmayan nedenlerden dolayı giremedim siteye modem bozuldu 3 haftadir tamirde ve hala tamirde geçici mıodem aldık

sonunda kavuştum size:dance::dance: yeni hamiş haberleri beni mutlu etti

kızlar ben geldim :teytey::teytey:

sizleri çok özledim elimde olmayan nedenlerden dolayı giremedim siteye modem bozuldu 3 haftadir tamirde ve hala tamirde geçici mıodem aldık

sonunda kavuştum size:dance::dance: yeni hamiş haberleri beni mutlu etti

nevrosky geşmiş olsun canım

dikkat et kendine :içelim::içelim:

Hoşgeldin tatlımmmmmmmm. :teytey: Dedim bizi unuttu belya. Ama geldin sonunda. yerimseniben Bilgisayara ve parçalarına iyi davranın. Onlar bizim birlikte olma aracımız. :1rolleyes: a.s.

yeni hamile kalan arkadaşlari tebrik ediyorum

:sm_cool::sm_cool:

inşallah ogünleri bizde kısa zamanda görürüz

:Saruboceq::Saruboceq:

BALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ;
özletme kendini gel ama. Biliyorum kendini iyi hissetmiyorsun ama özlüyoruz seni. Ve seni öyle durgun görmek istemiyoruz. a.s. Şeniz :asigim:

Hoşgeldin tatlımmmmmmmm. :teytey: Dedim bizi unuttu belya. Ama geldin sonunda. yerimseniben Bilgisayara ve parçalarına iyi davranın. Onlar bizim birlikte olma aracımız. :1rolleyes: a.s.

:teytey:yok canım yahu hiç unnuturmuyum bu günü iple çektim birazda memlekete gittim
,
geldim ve gerildim

sositosositosositososito

Arkadaşlar BeyzaNur-HH'den haberler getirdim size.

Kendisi abisinin bigisayarından girdiği için gelip buraya uzun uzun yazamamış.

Türkiye'deymiş. Tedavi başlamış. İğnelerini oluyormuş. Büyük ihtimalle ayın 15'ine kadar transferim olur demiş.

Hepinize çok çok selamı var. Öpüyormuş. Şeniz

memlekette etraftakiler çoçuğun yokmu yokmu yokmu?????? şeklinde sorularla beni bunalttılar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bunaldım doğrusu baziları zaman geçirme tedaviye başla sonra olmaz diyor
her kafadan bir ses çikiyor :jeyyar::jeyyar:

bilende konuşuyor bilmeyende

Back