• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
naren inşallah allah gönlündekini verir sana...
Umarim bi oğlun olur...
Ama en önemlisi sağlik...
Allah evlat versinde gerisi boş

Günaydın kızlar..geçmiş yazılara bakıyordum canım ya..biraz da zor açılıyor sayfa nedense..senin yaptığın listeye baktım da mşh en fazla hamiş bu ayda çıkmış ortalama her aya kaç hamiş düşüyo diye hesap yapıyodum kasım ayında ona göre umutlnayım die :uhm: komik dimi )))

Günaydın canımmm. a.s. Keşke ayda 40 hamiş çıkarsak da 2,5 ayda eritsek hepsini.

Canım bende iyi sayılırım ama çok yorgunum bu sabah zor kalkıp işe gelebildim şimdide kolumu kımıldatacak halim yok ama mecburen burdayım.
Sitede bugün sürekli hata veriyo deli etti beni yine

Kıyamam sana tatlım. Bu hafta zor geçecek. Haftaya da taşınıyorsun. 2-3 hafta sonraya ancak kendine gelebilirsin sanırım. :teselli::teselli:

NEVROCUĞUM İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.18 KASIM YENİ ADET TARİHİM.
MALESEF ADET OLDUM.
HAYIRLISI BİR DAHAKİ AYA.kaydirigubbakcemile5

Herkese selam. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim arkadaşlar. Bugün regl tarihim ama hala gelen giden yok. birde hamile olurmuşumm. işte o zaman mucize olur.kafamçokkarıştı. hamiş haberleri ile dolu haftalar dilerimmm..süprizzzzz

kizlar bu arada bugun benim icin buyuk gun tup bebek drumuzda saat 2de rdvumuz var
butuun test sonuclarina bakicak bu inhibine b olayida aydinlanacak benim icin dua edin guzel haberlerle doneyim
bir aksilik cikmaz insallah

Merhaba arkadaşlar,inşallah birbirimize güzel haberler verdiğimiz bir hafta olur..Aminnnn Şeniz

Kızlar aranızda incir kürü kullanan var mı? Ben bu sabah başladım ama bi daha içemiycem galiba. Çok kötü geldi kokusu..... :1no2: :1no2: :1no2:

NEVROCUĞUM İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.18 KASIM YENİ ADET TARİHİM.
MALESEF ADET OLDUM.
HAYIRLISI BİR DAHAKİ AYA.kaydirigubbakcemile5

Canımmm a.s. Tamam tatlım ben düzeltirim. İnşalah bir dahaki aya gelmez o kırmızılar. :oklava: kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

Herkese selam. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim arkadaşlar. Bugün regl tarihim ama hala gelen giden yok. birde hamile olurmuşumm. işte o zaman mucize olur.kafamçokkarıştı. hamiş haberleri ile dolu haftalar dilerimmm..süprizzzzz

Tatlım sana da iyi haftalar. Yani bir bomba da sen patlatsan hiç fena olmaz. Mucizelere açığız. Hadi inşallah. :dance:

Kıyamam sana tatlım. Bu hafta zor geçecek. Haftaya da taşınıyorsun. 2-3 hafta sonraya ancak kendine gelebilirsin sanırım. :teselli::teselli:

Evet canım ya gerçekten zor bi hafta olucak hadi toplanın hepiniz bana yardıma gelinde bitirelim bir an önce kaydirigubbakcemile3 yoksa ben daha çok yorulucam böyleyerimseniben şaka bi yana 2-3 hafta böyle yorucu olucak önümüzdeki haftada yıllık iznimi alıcam evdede internet olmıycak görişemiycem sizlerle şimdiden tasası sardı :çok üzgünüm:

Kızlar aranızda incir kürü kullanan var mı? Ben bu sabah başladım ama bi daha içemiycem galiba. Çok kötü geldi kokusu..... :1no2: :1no2: :1no2:

Canım benden duymuş olma ama umutlu99 kullanıyor. kaydirigubbakcemile3 Git hemen yapış yakasına.. kaydirigubbakcemile3 Benden duyduğunu , benim gönderdiğimi de sakın söleme ama sengözlerimebaksanab

slm kızlar,
Yeni bir haber vardır diye heyecanla geldim ama şimdilik yok.
Neyse akşama çok var inşallah bi sürpriz olur.

Ben başlamayı düşünüyodum ama çokmu kötü tadı zaten bi çay daha içiyoz onun tadıda berbat ikisini birden kaldıramam:bbo:

arkadaşlar ben de dün pazar kırmızıları gördüm malesef bir gün geç geldi beni biraz umutlandırdı:(((((((((((((((((((((( yeni tarihim 26 kasım

slm kızlar,
Yeni bir haber vardır diye heyecanla geldim ama şimdilik yok.
Neyse akşama çok var inşallah bi sürpriz olur.

Merhaba tatlım. :1hug: Birkaç gündür yoktun sen de. sengözlerimebaksanab Gördüğüme sevindim. Şeniz

Tabi canım daha akşama çok var. İnşallah gelir güzel bir haber. :dance:

Back