Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar ben de dün pazar kırmızıları gördüm malesef bir gün geç geldi beni biraz umutlandırdı((((((((((((((((((((( yeni tarihim 26 kasım

Canım bu ay alışırma yapmıştır inşallah. Öbür ay hiç gelmez dilerim. :Saruboceq: :CüvCüv: Yeni bir aya başlamak zor biliyorum tatlım ama kendini toparlamalısın. Allah huzurunuzu bozmasın. Eşinle muhabbetiniz güzel olsun. Bebiş de gelir. :ecrin_bebek: a.s.

eğer bi problem varsa tabiki hemen tedavi olmaliyiz.........
Ama mühim bişey yoksa eğer şunu anladim ki üstüne gitmemek ve önemsememek gerekir....
Ne yapilan kürler,ne aşilamalar ne de tüp bebek rabbim nasip etmediyse eyer hiç bir şey yapamayiz...
Bunun çok örneği var ben,,,,,,,,,,,,,hiç bir önemli problemim olmamasina rağmen 3 ay yumurta takibi ve aşilamam sonuç vermedi..............
Ben istedikçe o benden uzaklaşti.....
Günüm gelmeden adet oldum....
Civciv........canim benim tüp bebek yaptirdi çok istedi ama tutmadi tüp bebeği.................
Bidahaki ay rabbi
m mucizesini gösterdi ve beim dediğim olu dedi ve o hiç beklenmeyen bir ayda hamile kaldi..............bu çok önemli bişey bana göre....
O yüzden artik gerçekten umurumda değil....bizim kapimiz snuna kadar açik....gelmek isterse rabbil ol derse.................o gelir ne yapsak boşşşş

çok haklısın nevrocum benim.......... valla pes etmek yok o inatsa ben ondan daha inadım karadenizliyiz ne de olsa hiç bıkmak usanmak yok çalışmalara devammmmmmmmmm...........

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (27.10.2008)

En Yeni Hamiş Haberleri :

11. Hamişimiz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişimiz OcerenO : 29.09.2008 - Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişimiz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişimiz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişimiz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişimiz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişimiz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişimiz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

demiray : 23 Ekim sonuç - 1. Tüp Bebek - Haber yok , kendisine ulaşılamıyor

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

demiray : 1. Tüp Bebek - Sonuç 23 Ekim - Dualarımızı esirgemeyelim
akdas : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Sonuç 1 Kasım - Dualarımızı esirgemeyelim
melih : 1. Aşılama - 21 Ekim'de aşılama oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol
ay77 : 1. Tüp Bebek
karamellineskafe : 1. Tüp Bebek

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

sünger53 : 19 Ekim - 14 Ekim'den beri kendisine ulaşamıyorum
rabiş : 22 Ekim - Haber yok
demiray : 23 Ekim Sonuç - Haber yok
tuliny : 25 Ekim - Haber yok
gülsu : 25 Ekim - Beklemede
nisafidan : 26 Ekim - Beklemede
birebira : 27 Ekim - Beklemede
açeyla : 27 Ekim - Beklemede

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )

haci78 : 17.10.2008
NEŞELİ:)) : 17.10.2008
zynp.ZEYNEP : 17.10.2008
artıkumutsuz : 17.10.2008
oztun : 19.10.2008
sevimli hayalet : 20.10.2008
sevcangoksel : 22.10.2008
MONA ROSA : 22.10.2008
yiğit-yağmur : 23.10.2008
..ELCHIN.. : 23.10.2008
heja : 24.10.2008
gaye43 : 24.10.2008
bobova : 25.10.2008
umutlu99 : 26.10.2008
gozdem : 26.10.2008

:1hug: Ailemize Katılanlar :

ROAY : 14.10.2008
selen25 : 15.10.2008
beauty* : 16.10.2008
binbirgece : 23.10.2008
nevbahar38 : 23.10.2008

Bu Ay Doğanlar : KK'da doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım

07.10.2008 YAĞMURCN
11.10.2008 canzi3445
11.10.2008 benssenb
23.10.2008 ilknuray
24.10.2008 mekselina86
25.10.2008 elifözge

- belinay82 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendisini tebrik ediyor , bebişini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.

- bobova , sevimli hayalet ,umutlu99 , MONA ROSA ve gözdem hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.

- demiray arkadaşımız Perşembe günü 1. Tüp Bebek denemesinin sonucunu alacaktı. Henüz haber alamadık. İnşallah sonuç pozitiftir. Heyecanla bekliyoruz.

- olymposss , sema3455 ve naren1981 cumartesi kontrole gittiler. Çok şükür herşey yolunda.

DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR.
Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:

Son düzenleme:
CANIM İNCİR KÜRÜ NASIL HAZIRLANIYOR?NE İÇİN KULLANIYIRSUN ?ÇOK MU İVREEEEENÇ?sengözlerimebaksanab

Bende internette okudum. Hamile kalmak isteyen bayanlar içinmiş. Yumurtaların sayısını arttırıyomuş. 8-9 tane kuru incir yarım litre suda kaynatılıyo.sabah kahvaltıdan önce ve öğlen yemeğinden önce içiliyo. bende bugün kahvaltıdan önce içtim. tadı güzel ama içerken kokusu geliyo burnuma. midem bulandı o yüzden. isterseniz sizde internetten araştırıp deneyin. belki size güzel gelir........... ben kötü deyip sizi yanıltmak istemem....

çok haklısın nevrocum benim.......... valla pes etmek yok o inatsa ben ondan daha inadım karadenizliyiz ne de olsa hiç bıkmak usanmak yok çalışmalara devammmmmmmmmm...........

:lepi: :lepi: :lepi: Harikasınnnnnnnnnnnnnnn. a.s. :içelim:

belinay82 , esila@mısra , vavelya ; kızlar bakmayın öyle dışarıdan. Özledik sizleri , nasılsınız iyimisiniz? hihoyyyt

Herkese merhaba a.s.
Dısardan bakarmıyım hiç nevocum.Tam yazacaktım net gitti.Çok yağmur yağıyo burda.İnternet hattı gidip geliyo.-tatlicadiarzu-

İncir kürünü benim eşim kullanıyo.Bayanlar için olanı yeni duydum.Biz eşim için 7, 8 tane kuru inciri 4 e bölerek saf zeytin yağının içine koyuyoruz.2,3 gün bekletiyoruz.O nu yem yiyor hemde yağından içiyor.Tabi işe yararmı su an bilmiyoruz.Spermiogram yapılınca bakıcaz. :sm_confused:

Bu arada Nevrosky cım ben bugün adet döngüme baktım.Ortalama 30 günde bir hastalanıyorum.Yani muhtemelen ya yarın yada ondan sonraki gün hastalanmam gerekiyor.Zaten kasıklarım da ağrı hafiften basladı :çok üzgünüm:

ben cumartesi doktora gittiğimde doktora dedim geçen ay aşilama yaptirdik tutmadi bu ay doğal yoldan hamile kaldim diye.oda dediki kullandiğin ilaçlarin ve aşilmanin etkisi olabilir.biz çok duyduk tüp bebeği tutmayip ertesi 1-2 ay içerisinde hamile kalan diye söyledi.vallah belli mi olur bir süpriz daha gelir bursadan.

slm kızlar,nasılsınız,biraz işlerim vardı ,onları hallettim,geldim,bugünün sayfalarını bir okuyayım bakalım kaçırdığım bir şeyler var mı :lepi:

Canım ben tarihine bugün yazmışım. O zaman onu 29 Ekim olarak değiştireyim ben. İki gün sonraya alayım. Bir mucize olur da inşallah olmazsın canım. :Saruboceq:

narencim söylediğine katılıyorum bir arkadaşım var 3 kere aşılama denedi sonuç negatifti,3. aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı,doktoru kullanılan ilaçların etkisinin ve faydasının olduğunu söylemişti ve beni sürekli aşılama yaptırmam konusunda uyarıyor fakat eşimin sperm sayısı ve hareketliliği artmadan şu an henüz bir şey yaptırmayı düşünmüyorum.

Canım benden duymuş olma ama umutlu99 kullanıyor. kaydirigubbakcemile3 Git hemen yapış yakasına.. kaydirigubbakcemile3 Benden duyduğunu , benim gönderdiğimi de sakın söleme ama sengözlerimebaksanab

Çok sağol. Söz aramızda kalıcak. Kimse duymadı,görmedi,bilmiyo.... kaydirigubbakcemile5

evet bunu bende Prof. İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim ve 20-25 gün bu küre devam etmek gerekiyormuş :1hug:

merhaba kizlar nasilsiniz bakiyim
gunu gecen arkadaslarim insallah bizlere guzel haberler vericeksiniz
hamis listemiz uzuyacak
insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…