arkadaşlar ben de dün pazar kırmızıları gördüm malesef bir gün geç geldi beni biraz umutlandırdı((((((((((((((((((((( yeni tarihim 26 kasım
İnşallah bi dahaki ay adet olmazsın, hamiş kalırsın............... Çalışmalara devam......
Canım bu ay alışırma yapmıştır inşallah. Öbür ay hiç gelmez dilerim. :Saruboceq: :CüvCüv: Yeni bir aya başlamak zor biliyorum tatlım ama kendini toparlamalısın. Allah huzurunuzu bozmasın. Eşinle muhabbetiniz güzel olsun. Bebiş de gelir. :ecrin_bebek: a.s.
CANIM İNCİR KÜRÜ NASIL HAZIRLANIYOR?NE İÇİN KULLANIYIRSUN ?ÇOK MU İVREEEEENÇ?sengözlerimebaksanab
çok haklısın nevrocum benim.......... valla pes etmek yok o inatsa ben ondan daha inadım karadenizliyiz ne de olsa hiç bıkmak usanmak yok çalışmalara devammmmmmmmmm...........
eğer bi problem varsa tabiki hemen tedavi olmaliyiz.........
Ama mühim bişey yoksa eğer şunu anladim ki üstüne gitmemek ve önemsememek gerekir....
Ne yapilan kürler,ne aşilamalar ne de tüp bebek rabbim nasip etmediyse eyer hiç bir şey yapamayiz...
Bunun çok örneği var ben,,,,,,,,,,,,,hiç bir önemli problemim olmamasina rağmen 3 ay yumurta takibi ve aşilamam sonuç vermedi..............
Ben istedikçe o benden uzaklaşti.....
Günüm gelmeden adet oldum....
Civciv........canim benim tüp bebek yaptirdi çok istedi ama tutmadi tüp bebeği.................
Bidahaki ay rabbi
m mucizesini gösterdi ve beim dediğim olu dedi ve o hiç beklenmeyen bir ayda hamile kaldi..............bu çok önemli bişey bana göre....
O yüzden artik gerçekten umurumda değil....bizim kapimiz snuna kadar açik....gelmek isterse rabbil ol derse.................o gelir ne yapsak boşşşş
Herkese merhaba a.s.
Dısardan bakarmıyım hiç nevocum.Tam yazacaktım net gitti.Çok yağmur yağıyo burda.İnternet hattı gidip geliyo.-tatlicadiarzu-
İncir kürünü benim eşim kullanıyo.Bayanlar için olanı yeni duydum.Biz eşim için 7, 8 tane kuru inciri 4 e bölerek saf zeytin yağının içine koyuyoruz.2,3 gün bekletiyoruz.O nu yem yiyor hemde yağından içiyor.Tabi işe yararmı su an bilmiyoruz.Spermiogram yapılınca bakıcaz. :sm_confused:
Bu arada Nevrosky cım ben bugün adet döngüme baktım.Ortalama 30 günde bir hastalanıyorum.Yani muhtemelen ya yarın yada ondan sonraki gün hastalanmam gerekiyor.Zaten kasıklarım da ağrı hafiften basladı :çok üzgünüm:
ben cumartesi doktora gittiğimde doktora dedim geçen ay aşilama yaptirdik tutmadi bu ay doğal yoldan hamile kaldim diye.oda dediki kullandiğin ilaçlarin ve aşilmanin etkisi olabilir.biz çok duyduk tüp bebeği tutmayip ertesi 1-2 ay içerisinde hamile kalan diye söyledi.vallah belli mi olur bir süpriz daha gelir bursadan.
Canım benden duymuş olma ama umutlu99 kullanıyor. kaydirigubbakcemile3 Git hemen yapış yakasına.. kaydirigubbakcemile3 Benden duyduğunu , benim gönderdiğimi de sakın söleme ama sengözlerimebaksanab
Bende internette okudum. Hamile kalmak isteyen bayanlar içinmiş. Yumurtaların sayısını arttırıyomuş. 8-9 tane kuru incir yarım litre suda kaynatılıyo.sabah kahvaltıdan önce ve öğlen yemeğinden önce içiliyo. bende bugün kahvaltıdan önce içtim. tadı güzel ama içerken kokusu geliyo burnuma. midem bulandı o yüzden. isterseniz sizde internetten araştırıp deneyin. belki size güzel gelir........... ben kötü deyip sizi yanıltmak istemem....
merhaba kizlar nasilsiniz bakiyim
gunu gecen arkadaslarim insallah bizlere guzel haberler vericeksiniz
hamis listemiz uzuyacak
insallah insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?