Günaydın kızlar..geçmiş yazılara bakıyordum canım ya..biraz da zor açılıyor sayfa nedense..senin yaptığın listeye baktım da mşh en fazla hamiş bu ayda çıkmış ortalama her aya kaç hamiş düşüyo diye hesap yapıyodum kasım ayında ona göre umutlnayım die :uhm: komik dimi )))
Canım bende iyi sayılırım ama çok yorgunum bu sabah zor kalkıp işe gelebildim şimdide kolumu kımıldatacak halim yok ama mecburen burdayım.
Sitede bugün sürekli hata veriyo deli etti beni yine
kizlar bu arada bugun benim icin buyuk gun tup bebek drumuzda saat 2de rdvumuz var
butuun test sonuclarina bakicak bu inhibine b olayida aydinlanacak benim icin dua edin guzel haberlerle doneyim
bir aksilik cikmaz insallah
NEVROCUĞUM İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.18 KASIM YENİ ADET TARİHİM.
MALESEF ADET OLDUM.
HAYIRLISI BİR DAHAKİ AYA.kaydirigubbakcemile5
NEVROCUĞUM İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.18 KASIM YENİ ADET TARİHİM.
MALESEF ADET OLDUM.
HAYIRLISI BİR DAHAKİ AYA.kaydirigubbakcemile5
Herkese selam. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim arkadaşlar. Bugün regl tarihim ama hala gelen giden yok. birde hamile olurmuşumm. işte o zaman mucize olur.kafamçokkarıştı. hamiş haberleri ile dolu haftalar dilerimmm..süprizzzzz
Kıyamam sana tatlım. Bu hafta zor geçecek. Haftaya da taşınıyorsun. 2-3 hafta sonraya ancak kendine gelebilirsin sanırım. :teselli::teselli:
Kızlar aranızda incir kürü kullanan var mı? Ben bu sabah başladım ama bi daha içemiycem galiba. Çok kötü geldi kokusu..... :1no2: :1no2: :1no2:
Kızlar aranızda incir kürü kullanan var mı? Ben bu sabah başladım ama bi daha içemiycem galiba. Çok kötü geldi kokusu..... :1no2: :1no2: :1no2:
sayfamiz biraz durgun geldi bu gün bana
nerdesiniz kizlar hadi canlanin...
Merhaba arkadaşlar,inşallah birbirimize güzel haberler verdiğimiz bir hafta olur..Aminnnn Şeniz
slm kızlar,
Yeni bir haber vardır diye heyecanla geldim ama şimdilik yok.
Neyse akşama çok var inşallah bi sürpriz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?