Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aaa ne demek canım , önemli değil tabiki de. Önemli olan yayınlanması a.s. Bizim saat düzgün. Senin ayarlaman lazım sanırım ayarlardan.

+2 yi seciyorum degilmi yaptim olmadi saat bende 12 ye geliyor su anda canim ama daha 10 burda seninde kafani agrittim bosver canim gorusuruz optum:1hug:

eger hiç sahip olmadiğin birşeye sahip olmak istiyorsan o zaman hiç yapmadiğin birşey yap .........................

nevrosk buayda olmadı amasozun var unutma hamişolursam bzım topıkte banada ayzı yazcaksın canımdimi kadriye24ben

arkadaşlar meraba hafta sonu misafirlerim vardı giremedim.nevrocum kusura bakma yoklamalara katılamadım.Hafta içi daireden sürekli takip ediyorum ama akşam eve gidince telaştan giremiyorum.hafta sonuda ev işi misafir derken girmeye fırsat bulamıyorum canım.

+2 yi seciyorum degilmi yaptim olmadi saat bende 12 ye geliyor su anda canim ama daha 10 burda seninde kafani agrittim bosver canim gorusuruz optum:1hug:

Canım olur mu öyle şey. Yardım edebileceğim birşey ise her zaman beklerim. Ama +2 yapıyoruz biz sadece. Sen yurtdışında olduğun için +1'i seçeceksin sanırım.

Merhaba tatlımmmmm. :1hug: Sen elinden geldiğince girmeye çalışıyorsun canım , farkındayım. Önemli olan kalplerimizin bir olması. Müsait olduğunda da muhakkak uğruyorsun. Ama bize sorsan hep görmek isteriz seni burda , o ayrı. Kolay gelsin canım sana , iyi çalışmalar. a.s.

..ELCHIN.. , umutlu99 ve xvyz ; görüyorum ordasınız kızlar. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Ama yazmadıkça yoklamada yok yazılıyorsunuz haberiniz olsun. kaydirigubbakcemile3

naren içimden sanki kizin olacakmiş gibi geçti..........
Semaninda oğlu olacakmiş gibi geçti içimden bakalim tahminim doğru çikacakmi...........

sağol canim kalp atişlarimizi duyduk allah'a şükür .hayirlisi olsun kiz erkek pek farketmiyor sağlikli olsunda.ama ne yalan söyleyeyim biz 3 kiz kardeşiz ablaminda iki kizi var.erkek geçiyor kalbimizden ama hiç önemli değil tabiki.sağlik en önemlisi.

Beyaz melek bu arada doktora gidipte pozitif düşünemne çok sevindim.inşallah daha iyi olacak ve en kisa zamanda bebeğine kavuşacaksin.

Ya ne oldu bu siteye yine hayret bir şey ya .bir sayfa açarsa diğerinde hata veriyor çok sinir birşey.geçen hafta ne güzeldi .

sünger53 ; canım nerelerdesin. sengözlerimebaksanab 14 Ekim'den beri giriş yapmamışsın siteye. MSN'de de göremiyorum seni. Çevrimdışı mesajı attım sana ama dönüş de olmadı. Sen bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdın. Çok merak ediyorum seni. :çok üzgünüm:

..ELCHIN.. , umutlu99 ve xvyz ; görüyorum ordasınız kızlar. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Ama yazmadıkça yoklamada yok yazılıyorsunuz haberiniz olsun. kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar..geçmiş yazılara bakıyordum canım ya..biraz da zor açılıyor sayfa nedense..senin yaptığın listeye baktım da mşh en fazla hamiş bu ayda çıkmış ortalama her aya kaç hamiş düşüyo diye hesap yapıyodum kasım ayında ona göre umutlnayım die :uhm: komik dimi )))

cookkkk tsk ederim canim dualarin icin allahim hersey yolunda gitsin insallah
hemen size gelince yazarim
iyiyim canim sende iyisin insallah :Saruboceq:

Canım bende iyi sayılırım ama çok yorgunum bu sabah zor kalkıp işe gelebildim şimdide kolumu kımıldatacak halim yok ama mecburen burdayım.
Sitede bugün sürekli hata veriyo deli etti beni yine

sağol canim çok teşekkür ederim.duyduk allah'a şükür.

Evet gerçekten çok sinir ediyo sayfaların açılmaması. :uhm: :uhm: Önceden saat 15.00 sıralarında böyle uyuzluk yapardı........ :uhm: :bbo: fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…