Aaa ne demek canım , önemli değil tabiki de. Önemli olan yayınlanması a.s. Bizim saat düzgün. Senin ayarlaman lazım sanırım ayarlardan.
kırıcam pc şimdi sinir oldumm yaa
+2 yi seciyorum degilmi yaptim olmadi saat bende 12 ye geliyor su anda canim ama daha 10 burda seninde kafani agrittim bosver canim gorusuruz optum:1hug:
nevrosk buayda olmadı amasozun var unutma hamişolursam bzım topıkte banada ayzı yazcaksın canımdimi kadriye24ben
arkadaşlar meraba hafta sonu misafirlerim vardı giremedim.nevrocum kusura bakma yoklamalara katılamadım.Hafta içi daireden sürekli takip ediyorum ama akşam eve gidince telaştan giremiyorum.hafta sonuda ev işi misafir derken girmeye fırsat bulamıyorum canım.
naren içimden sanki kizin olacakmiş gibi geçti..........
Semaninda oğlu olacakmiş gibi geçti içimden bakalim tahminim doğru çikacakmi...........
:roflol: :roflol: :roflol: Yavrum hazır elini bulaştırmışken benimkini de kırıversene..:roflol: :roflol: :roflol:
..ELCHIN.. , umutlu99 ve xvyz ; görüyorum ordasınız kızlar. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Ama yazmadıkça yoklamada yok yazılıyorsunuz haberiniz olsun. kaydirigubbakcemile3
cookkkk tsk ederim canim dualarin icin allahim hersey yolunda gitsin insallah
hemen size gelince yazarim
iyiyim canim sende iyisin insallah :Saruboceq:
günaydın kıslar yeni bi haftaya girdik inşallah umut dolu bol hamişli çok güzel bi hafta olur.:saruboceq:
Beyaz melek randevunun güzel geçmesine çok sevindim, rahatlamış olman çok güzel hep böyle neşeli, mutlu ol seni hiçbişeyin üzmesine izin verme:1hug:
Narencim bebişinin kalp atışını duymuşsun senide tebrik ederim canım.
kırıcam pc şimdi sinir oldumm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?