Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İnşallah canım. Bu ay güzel güzel değerlendirin bakalım. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. İnşallah Allahım "ol "der. Sizin de mucizenizi gönderir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Canım bence kasımın ilk haftası yaptırın. hihoyyyt İnşallah güzel çıkar değerler. Emeklerinizin karşılığını alırsınız dilerim. :lepi:

İnşallah canım. Bu ay güzel güzel değerlendirin bakalım. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. İnşallah Allahım "ol "der. Sizin de mucizenizi gönderir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

inşallah canımm o hayırlı zaman gelmiştir..inşallah bende mucizeme kavuşurumm....dediğin gibi inşallah allahım ol der.hayırllsıyla....inşallah herkez ve burdaki bütünn arkadadaşlarım en kısa zamanda mucizelerine kavuşurlar.aminn..allah gönlümüze göre versin....

kızlar ben 8 aydır evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı. sizce sperm testi prolaktin testi vb. bunları yaptırmak için erkenmi beklemelimiyim. sters yaptım artık hayırlısı artık :bbo:

herkese merhabalrrrrrrrr

canlarımmm bu ay ne güzel böyle hamiş patlaması yaşadık neyse daha ayın bitmesine var hadiii kızlarrr haberlerinizi bekliyoruz

slm kızlar herkese iyi pazarlar umarım bugün hepimiz için güzel dolu bir tatil günü olur ve güzel haberler alırız.

kızlar ben 8 aydır evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı. sizce sperm testi prolaktin testi vb. bunları yaptırmak için erkenmi beklemelimiyim. sters yaptım artık hayırlısı artık :bbo:

Canım daha evlilik yeni gibi görünüyor. Doktorlar 1 yıllık düzenli korunmasız cinsel hayata rağmen hamilelik oluşmazsa başvurun diyorlar. Ancak günümüzde bu sorunlar çok arttı. Dolayısıyla ne adaar önceden adım atılırsa o kadar iyi. Baktırın derim ben. Eğer sorun yoksa içiniz rahat olur. Eğer sorun varsa da erken yol almış olursunuz. a.s.

herkese merhabalrrrrrrrr

canlarımmm bu ay ne güzel böyle hamiş patlaması yaşadık neyse daha ayın bitmesine var hadiii kızlarrr haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba tatlım. :1hug: Maşallah Ekim çok bereketliydi. İnşallah önümüzdeki aylarda da bol bol hamişlerimiz çıkar. Ama dediğin gibi bu ay daha son bulmadı. Daha 2-3 tane çıkarabiliriz. İnşallah alırız güzel haberler. :Saruboceq: :lepi:

demirayyyyyyyyyyyyyyyy ;

Canım nerelerdesin. :uhm:

1. Tüp Bebek denemenin sonucunu 23 Ekim'de alacaktın. Bugün ayın 26'sı. Merak ediyoruz seni.

Ayın 19'undan beri KK'ya giriş yapmamışsın. MSN'de de yoksun hiç. Sana çevrimdışı mesaj attım MSN'den dönüş de olmadı. :çok üzgünüm:

İnşallah iyisindir. :Saruboceq: İnşallah test sonucun pozitiftir. :Saruboceq: :CüvCüv: İnşallah mutluluk sarhoşu olup buraları unutmuşsundur. :Saruboceq:

Ama bizler unutmadık. Bekliyoruz canım. a.s.

Canım gözün aydın çok sevindim herşey yolunda gitmiş Allahım dualarını dualarımızı kabul etmiş inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder tebrik ederim tekrar:1hug:

sağol canım ya evet dularımız sayesinde ben dualarıma devam ediyorummmmm allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn

herkese merhabalrrrrrrrr

hehe sorma yawww daha bitmedi hadi bekliyoruz balsurat canım ben senden çok ümitliyim he bilmem nedennn???

nevrocum tesk ederım....iyim.işlerı bıtırdım...sıtede gezınıyorum...hastalanmayı beklıyorum...insallh olmamda

nevrocum tesk ederım....iyim.işlerı bıtırdım...sıtede gezınıyorum...hastalanmayı beklıyorum...insallh olmamda kendılıgınden gelır:Saruboceq::Saruboceq:
bu ay cok calısmdık kesın hastalanacamsositosositosositosositosositososito

İnşallah az ama öz çalışmışsınızdır. Belli olmaz bu işler. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…