iyiyim bende canımm...eşimi bekliyorum bugün yurt dışından gelecekk.bu arada klomenin 3 günü hayırlısı bakalımm çok hafif hafif kasık ağrım oluyor. az kaldı ilaça 2 gün sonra bitecek ve bu ayın 30 zunda doktora gidicemm....inşallah herşey yolunda gider...öpt görüşürüz...
kızlar bişey sorcam sizlere benim eşim ağustosun başında keçi boynuzu kürü içmeye başladı ve ekimin 17 sinde bitirdi her gece düzenli olarak içti şimdi pekmezine devam ediyor her gece 1 yemek kaşığı sorum şu eşim ne zman tekrar tahlil yaptırmalı kasımın başında tam 3 ay bitmiş olacak yani 90 gün yoksa buaralar yaptıralımmı
İnşallah canım. Bu ay güzel güzel değerlendirin bakalım. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. İnşallah Allahım "ol "der. Sizin de mucizenizi gönderir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Canım bence kasımın ilk haftası yaptırın. hihoyyyt İnşallah güzel çıkar değerler. Emeklerinizin karşılığını alırsınız dilerim. :lepi:
herkese merhaba..ben geldım....nasılsınız???bakayım...
kızlar ben 8 aydır evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı. sizce sperm testi prolaktin testi vb. bunları yaptırmak için erkenmi beklemelimiyim. sters yaptım artık hayırlısı artık :bbo:
herkese merhabalrrrrrrrr
canlarımmm bu ay ne güzel böyle hamiş patlaması yaşadık neyse daha ayın bitmesine var hadiii kızlarrr haberlerinizi bekliyoruz
slm kızlar herkese iyi pazarlar umarım bugün hepimiz için güzel dolu bir tatil günü olur ve güzel haberler alırız.
Canım gözün aydın çok sevindim herşey yolunda gitmiş Allahım dualarını dualarımızı kabul etmiş inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder tebrik ederim tekrar:1hug:
herkese merhabalrrrrrrrr
canlarımmm bu ay ne güzel böyle hamiş patlaması yaşadık neyse daha ayın bitmesine var hadiii kızlarrr haberlerinizi bekliyoruz
nevrocum tesk ederım....iyim.işlerı bıtırdım...sıtede gezınıyorum...hastalanmayı beklıyorum...insallh olmamda kendılıgınden gelır:Saruboceq::Saruboceq:
bu ay cok calısmdık kesın hastalanacamsositosositosositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?