• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlarr herkeze hayırlı akşalarrr :(:1no2:1 saat önce birden fenalıkk geldi bana uzandım elim ayağım buz kestii :(bayılcak gibi oldumm senağlamaÇok korktumm allahım yoksa eskiyemi dönüyorumm:çok üzgünüm:Allahıma şükürler olsun şimdii iyiyimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarr herkeze hayırlı akşalarrr :(:1no2:1 saat önce birden fenalıkk geldi bana uzandım elim ayağım buz kestii :(bayılcak gibi oldumm senağlamaÇok korktumm allahım yoksa eskiyemi dönüyorumm:çok üzgünüm:Allahıma şükürler olsun şimdii iyiyimmm

Geçmiş olsun canım, hayırdır inşallah neyin var?

İyi akşamlar kıslar.
Balım kendine dikkat et canım benim sen bize lazımsın çok geçmiş olsun.
Sitede yine bi problemmi var ben çok zor girebildim.

slm arkadaşlar bugün benim regl günüm işallah gelmez ya.ama hamileliğe dairde hiçbir belirti yok.regl omama dair de bi belirtim yok.sadece benim regl olmadan 2 gün önce iştahım kesilirdi.dün le bugün canım pek birşeyler yemek istemiyor.ama gelir herhalde hiç zannetmiyorum bu ay olacığını.ama umut dünyası işte

Canım evet bugün senin günündü. Çok şükür gelmedi. İnşallah da gelmez. :lepi: :dance:

sağolasın canım hayır olsun inşallah bende bilmiyorumm ne olduu :( psikolojıkmi oldu bilmiyom .Ama şimdi iyiyim

Çookk geçmiş olsun güzelim stresten olabilir tabii, canını sıkmamaya çalış:1hug: biliyorum çok zor kendimden biliyorum ama ne yapalım, Rabbim bizi de bununla sınıyor işte. a.s.

ya nevro canım hakıkaten bı buluşma ayarlsana sen becerırsın bu işler.............. nede olsa başkan sensın..........bı hafta sonu bulşalım...............ne hoş olur...............ne der herkes var mı...........hanı oluyo ya.yok mersınlıler samsunlular gıbı bi turkıyelıyız ama aynı yurektenız ...........buluşalım..........selam ve dua........................

Canım bence o iş biraz zor. Eşlerimiz buralara girmemize karışırken buluşmak fazla fantazi oldu. kaydirigubbakcemile3 Çok isterim ama benim eşim buna izin vermez. kaydirigubbakcemile

Kizlaaaaaaaar merhaba.
Nevrocuğum sana da merhaba.10 gündür siteye giremedim.
Var mi yeni gelişmeler hamişler falan.
çok özledim sizleri.burnumun direği sizladi 10 gündür yaaawww

Tatlım merhabaaaa :asigim: :asigim: Ben de seni merak ettim artık ama. Geldim yazdım sayfana. Çok şükür geldin. :sm_cool: Site arızalıydı ondan girememişsindir. belinay82 ve sema3455 hamile ailemizden. :nazar: :dance:

Senin günün de 22 Ekimdi noldu? Hastalanmadın inşallah. :Saruboceq:

Canım sana kolay gelsin. Gerçekten zordur senin işler şimdi. Allah kolaylık versin. Sonra görüşürüz. Tabiki halin kalırsa. Dinlenemedin doğru düzgün. Hayırlısıyla taşın bol bol görüşürüz artık. Şeniz Şeniz Şeniz

Sağol canım gerçekten işim çok zor okadar yoruldumki anlatamam kımıldamaya halim kalmadı bide yarın iş var nasıl çalışıcam hiç bilmiyorum. Ama yinede pcyi açmadan duramadım aklım sizde bi haber varmı neler oluyo acaba diye düşünüyorum hep. dayanamadım yine bi bakıyım dedim ama fazla kalamıycam çokkkkk yorgunummirmirmirmir

:1shok: :1shok: Balımmmmmm.. İyimisin şimdi canım? :uhm: Aman Allah korusun. Kötü şeyler getirme aklına. Çok güçlüsün maşallah sen. Şeniz MSN'i açsana.

canım ya çok geçmiş olsun neden oldu aceba tansiyon falan olmasın kendine dikkat et tatlım dediğim gibi önce bizim sağlığımız sonra bebek a.s.

:1shok: :1shok: Balımmmmmm.. İyimisin şimdi canım? :uhm: Aman Allah korusun. Kötü şeyler getirme aklına. Çok güçlüsün maşallah sen. Şeniz MSN'i açsana.

Nevromm iyiyim şimdi :( geldii yarım saate geçti Rabbime emanetizz herşey allahtan :a015:

Merhaba tatlım ben çok iyiyim çok şükür. :Saruboceq: Sen nasılsın canımcımmmm? :asigim:

nevrocum canım benim sağolasın ben de iyiyim ama iki gündür üzerimde acayip bir duygusallık var neşeli bir şarkıda bile zır zır ağlıyorum :bbo:

Sağol canım gerçekten işim çok zor okadar yoruldumki anlatamam kımıldamaya halim kalmadı bide yarın iş var nasıl çalışıcam hiç bilmiyorum. Ama yinede pcyi açmadan duramadım aklım sizde bi haber varmı neler oluyo acaba diye düşünüyorum hep. dayanamadım yine bi bakıyım dedim ama fazla kalamıycam çokkkkk yorgunummirmirmirmir

Tatlım sen dinlen artık. Çünkü dediğin gibi yarın iş var. Haftaya da taşınacaksın. Enerji depolaman lazım. Salı günü sizin de yarım gün mü? a.s.

Tatlım sen dinlen artık. Çünkü dediğin gibi yarın iş var. Haftaya da taşınacaksın. Enerji depolaman lazım. Salı günü sizin de yarım gün mü? a.s.

Salı tam gün canım keşke yarım olsaydı hatta çarşambada çalışıcaz sanırım :çok üzgünüm: tatil olsa benim için süper olurdu

nevrocum canım benim sağolasın ben de iyiyim ama iki gündür üzerimde acayip bir duygusallık var neşeli bir şarkıda bile zır zır ağlıyorum :bbo:

Canım seni çok iyi anlıyorum. :teselli: Kendini tedaviye başlayacak şekilde hazırlamıştın. Şimdi ise kendiliğinden olma ihtimali bile yok bu ay. İnşallah bir iki gün içinde daha iyi olacaksın tatlım. a.s.

Kızlar sitede yine arıza var sanırsam:(( Database eror verip duruyo benimkisiiii......

Evet canım bana da veriyor. Artık olmasa keşke. Sonuçta hata vermesin diye bu kadar süre ayrı kaldık. İnşallah tekrar aynı sorunları yaşamayız. şakkıdı

Back