inşallah keseyi gördüğünüz gibi pıtpıtlarınıda duyarsınız canım herşey yolunda gider inşallahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn
Nasıl olsun fıstık işte, terazinin kefeleri gibi bi aşağı bi yukarı. Dün ateşim düştü diyordum ya, bu sabah uyandım hemen ateşimi ölçtüm 36,7 çıktı, sonra bekledim üstümü açtım ki soğuyayım herhalde yanlış çıktı diye bi daha ölçtüm aynı bi daha bi daha Aaaaaaaaaa yani ben MANYAK OLDUM:roflol:
kızlar günaydınnnnnnnnnn nasılsınız umarım herkes ii dir???????????
ben iiyim rabbime şükürler olsunnnnnn
kızlar selam :teytey: elchin canım inş. o duyguyu yakında siz de tadacaksınız olana kadar gezip eğlenmenize bakın.bana öyle derlerdi de inanmazdım ama şimdiden yatağa bağlı kaldım ayakta fazla kalmam yasak şu an hava çok güzel burda biz ya pikniğe ya gezmeye giderdik normalde ama günlerdir dışarı bile çıkamıyom eminim olsun da razıyız diyosunuzdur ama allahtan hayırlısı olsun canlar hepinizi öpüyomhihoyyyt
Slm canlarım nasılsınız görüşmeyeli ben bi geçmiş sayfalara bakıyım neler olmuş cumadan beri giremedim
herkeze tünaydınnn....nasılsın nevrocumm....
kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
Slm tatlım. :1hug: Çok iyiyiz çok şükür. Sanırım belinay82'nin hamileliğini görmüştün cuma akşamı. Onun dışında hamile haberi yok. Olymposss kalp atışlarını duydu , sema3455 keseyi gördü çok şükür.Bunlar da güzel haberlerimiz. :dance: Sen nasılsın? a.s.
Tünaydın tatlımmm. Süperimmmmmmm , çok şükür. Sen nasılsın? Şeniz
Sağol canım haberlerin içi bende geçmiş sayfaları okuyodum ama maşllah okadar ilerlemişsinizki. Ben hala temizlikle uğraşıyorum malum bi dahaki hafta sonu taşınıcamya bu hafta evi temizliyoruz inşaat pisliği okadar kötükü anlatamam dün yarısını bitiridk şimdi bugün devam edicem bi sizlere bakıyım dedim hamiş haberi varmı acaba diye merak ettim artık akşama gelirim herhalde görüşmek üzere tekrar öpüyorum canımmmmmmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?