Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aman be bu resımler nıe cıkmazkı???? yapmayacagım bı daha ..ozur dılerım kızlar

Bitanem resim harikaydı. :lepi: Çok güzel bir bebek. :asigim: Allah sana öyle bir bebek nasip etsin inşallah. Hem de bu aydan hamiş kalmışsındır inşallahhhhhhhhhh. :Saruboceq:

kızlar ben cıkıyorum...resım olayınada sınır oldum.cok guzel bır bebıs resmı bulmustum...ınsallah gormusunuzdur...ayyyy herkesıe o guzel sevımlı seyden nasıp etsın...
alısverıse gıdecez...bırazda susleneyım.adam sureklı bakımsız bırını goruyor...şimdıde gelmıs.sakın bole cıkmayı dusunmuyosundur dedı...bu lafın uzerıne bıseyler yapmk gerekır
hadı optum herkesı...ŞenizŞenizŞeniz
hadı gadasınaldıklarım:asigim::asigim::asigim:
kayserı sıvesı sevgı belırtısı
bızdede boyle

Kendine iyi bak tatlım. Size iyi eğlenceler , iyi alışverişler. Şeniz :asigim:

Ben de biraz çıkıyorum kızlar. İşleri olanlara kolay gelsin , dinlenenlere iyi dinlenmeler. Gezmeye gidecek olanlara da iyi eğlenceler. a.s.

Ben de biraz çıkıyorum kızlar. İşleri olanlara kolay gelsin , dinlenenlere iyi dinlenmeler. Gezmeye gidecek olanlara da iyi eğlenceler. a.s.

Nevrom çamaşırlarımı astım geldimm hehe :).Ama şimdide sen gidiyon :)Yine gell canımm :lepi:kaydirigubbakcemile5:içelim:

:1no2:Semaaa canımm yazını okuyunca çok duygulandımm içinemi doğduu yoksaaa çok ümitliyim yazmışsındaa nedenn:lepi::sm_cool::jeyyar::CüvCüv::CüvCüv:

slm arkadaşlar bugün benim regl günüm işallah gelmez ya.ama hamileliğe dairde hiçbir belirti yok.regl omama dair de bi belirtim yok.sadece benim regl olmadan 2 gün önce iştahım kesilirdi.dün le bugün canım pek birşeyler yemek istemiyor.ama gelir herhalde hiç zannetmiyorum bu ay olacığını.ama umut dünyası işte

Canım inşallahh inşallahhh gelmezz kırmızılar rabbim gönlüne göre versin inşallahhh:çok üzgünüm:

Canım inşallahh inşallahhh gelmezz kırmızılar rabbim gönlüne göre versin inşallahhh:çok üzgünüm:

amin canım senin kırmızılarda gelmez işallah.aslında regl bugün diyorumda normalde benim reglm heray 4-5 gün öncesinden gelirdi. ama 2 aydır 7 gün öncesinden geliyordu.2 ay oldu eşimin rahatsızlığını öğreneli hemen hemen.stresten olsa gerek milletin ileriye atar benim ki önce geliyor ya.Allah evlat isteyen herkese nasip etsin işllah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

neden olmasın canım belli olmaz elbet bı gun tanışırız ve iyi de olur..............ben istanbulda ataşehır tarafındayım... işim ümranıyede......valla gel çaya.. iyide olur...........tanışır sohbet ederız ve ayrıca herkesı de çağırırız.........ama bebişi olanlar gelmesın kardeşim vıyak vıyak çay içemeyız ya dı mı..şaka .. rabbım herkese versın de hepbırlıkte gazıp eğlanelım...........yureğimız ferah acımız olmadan inş......... selam ve dua canımmmmmmmmmmma.s.

gunaydin kizlar ahamda ben gelirim cok ozledim kiz kiza cay kahvalti valla benim pastalarima herkes hayrandir doldurup gelirim ohhhhhh

tamam canım gel dıyorum ya çok hoş olur hep bırlıkte...................uyrekte demlenmiş çay yurekte pişirılmış mıs pastalar.............ve yurekten sohbetler ...................selam ve dua canımmmmmmmmmm

canım iyi olur ama sen uzaktasın gelene kadar bız acıkırız ne yapcaz........senı yakına almak lazım ama sen gel yeter kı uzaklar yakın olur inan.yeterkı gönuller bır ols.....canım kendıne iyi bak ..ama bı hafta sonu beklerım ha.hep bırlıkte.canım................selam ve dua................:1hug:

ya nevro canım hakıkaten bı buluşma ayarlsana sen becerırsın bu işler.............. nede olsa başkan sensın..........bı hafta sonu bulşalım...............ne hoş olur...............ne der herkes var mı...........hanı oluyo ya.yok mersınlıler samsunlular gıbı bi turkıyelıyız ama aynı yurektenız ...........buluşalım..........selam ve dua........................

ünıversıtede bılırsın hep bu tur yresel buluşmalar yapılırdı hala var çoğu yerde..............bızde yapalım...........gerçı demesı kolayda uzaktakılerın beylerı emınım hayır der ...........dı mı..............

AYYY BENDE BENDE .....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ÇOK İMRENDİMM YAA BENİDE ALINN KIZLARR HANİ BEBİŞİ OLANLARI ALMIYOMUŞSUNUZ YA BENİMKİ DAHA ÇIKMADI CANIMMM :roflol::roflol:
AMA ÇOK UZAK YERDE BULUŞMAYINN BEN AVCILARDAYIMM ÇOK GEZMEM YASAKK :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kizlaaaaaaaar merhaba.
Nevrocuğum sana da merhaba.10 gündür siteye giremedim.
Var mi yeni gelişmeler hamişler falan.
çok özledim sizleri.burnumun direği sizladi 10 gündür yaaawww

Giremeyişimin sebebi site geçici olarak hizmetdişiymiş.yoksa ben banlanmiş miydin ki.sizlerde de oldu mu bu durum.neyse şükür ki buradayim.

Giremeyişimin sebebi site geçici olarak hizmetdişiymiş.yoksa ben banlanmiş miydin ki.sizlerde de oldu mu bu durum.neyse şükür ki buradayim.

Siteyi bakıma almışlar, bende bir ara korktum giremiyoruz diye 3-4 gün sürdü diye biliyorum. Allah tan düzeldi de kavuştuk sitemize de birbirimize de a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…