aman be bu resımler nıe cıkmazkı???? yapmayacagım bı daha ..ozur dılerım kızlar
kızlar ben cıkıyorum...resım olayınada sınır oldum.cok guzel bır bebıs resmı bulmustum...ınsallah gormusunuzdur...ayyyy herkesıe o guzel sevımlı seyden nasıp etsın...
alısverıse gıdecez...bırazda susleneyım.adam sureklı bakımsız bırını goruyor...şimdıde gelmıs.sakın bole cıkmayı dusunmuyosundur dedı...bu lafın uzerıne bıseyler yapmk gerekır
hadı optum herkesı...ŞenizŞenizŞeniz
hadı gadasınaldıklarım:asigim::asigim::asigim:
kayserı sıvesı sevgı belırtısı
bızdede boyle
Ben de biraz çıkıyorum kızlar.İşleri olanlara kolay gelsin , dinlenenlere iyi dinlenmeler. Gezmeye gidecek olanlara da iyi eğlenceler. a.s.
sağol canım ya evet dularımız sayesinde ben dualarıma devam ediyorummmmm allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn
hehe sorma yawww daha bitmedi hadi bekliyoruz balsurat canım ben senden çok ümitliyim he bilmem nedennn???
slm arkadaşlar bugün benim regl günüm işallah gelmez ya.ama hamileliğe dairde hiçbir belirti yok.regl omama dair de bi belirtim yok.sadece benim regl olmadan 2 gün önce iştahım kesilirdi.dün le bugün canım pek birşeyler yemek istemiyor.ama gelir herhalde hiç zannetmiyorum bu ay olacığını.ama umut dünyası işte
Canım inşallahh inşallahhh gelmezz kırmızılar rabbim gönlüne göre versin inşallahhh:çok üzgünüm:
günaydın canım çayı soyutma ben hemen geliyorum sen istanbulun neresindensin (buraya yazmak istemessen özel yazabilirsin ) sen sanal davet ettin ama ben şimdi gelirim hadi görüşürüz canım a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabiki şimdilik şaka yaptım ama belli olmaz belki birgün tanışırız a.s.
gunaydin kizlar ahamda ben gelirim cok ozledim kiz kiza cay kahvalti valla benim pastalarima herkes hayrandir doldurup gelirim ohhhhhh
Günaydınnnnnnn bitanemm. :asigim: Görüşemez olduk. Senin işlerin yoğun herhalde.Nasılsın canım , iyimisin? Ben çok iyiyim , Allaha şükür. :Saruboceq: Ben yeni kalktım bende hazır birşey yok. Sadece dolapta sarılmış hazır sigara börekleri var. Onları da kapıp geliyorum. Şöyle güzel bir kahvaltı yapalım hepberaber. cokacimcoook
Giremeyişimin sebebi site geçici olarak hizmetdişiymiş.yoksa ben banlanmiş miydin ki.sizlerde de oldu mu bu durum.neyse şükür ki buradayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?