of deli olcam ya acaba tr si baskami ama turkceside ayni canim ya ben nette gordum ama demekki tup bebektemi isteniyor ki zaten dusuk cikti benimkide moralim cok bozuk cok saskinim yani
ah canim ya tabiki haklisin neden istemiycen o guzel meleklere doyum olmazki ben allahim cok bekletmesin ama cok cocuk istiyorum omrumu cocuk yapmakla geciricem yani seni cok iyi anliyorum allahim insallah ikiz verirde 3 melegin olur
bu millet canim isi gucu yok hic bizim milletimiz boyle ben de senin cektiklerini cekmeye basladim insanlardan kacar oldum sanki bir ayip islemis gibi allahim kimseye yasatmasin cok zor bizim durumumuz
hejacım bende hep sakladım bebıs konusunu.eltıler teker teker hamıs olunca bana dondu mıllet..sıra sendeydı.hadı artık dıye.şimdıde herkesı dıyorum.evet ıstıyorum.hıc bır problemımız yok.kısmetse olacak dıyorum.ilk asılamamı kımsecıkler bılmıyor.şimdı herkes bılıyor....ohhh be..rahatladım.sonunda dedım herkese.bu mıllet kafayı yemıs...artık yatak odalarımıza kadar gırdıler delulerrrr....onları ne gerekse.sankı bebıs yapmak kolay...bebegın yasamı,alacagı egıtım vs. herseyı dusunmek lazım demı...
asıcım senın ıcın ogreneyım.ben...gorumcem embrıyolog...adını tekrar yazsana..en yakın zamnda ogrenırım.
ben cikiyorum artik kizlar yarin guzel hebrlerle gorusmek uzere iyi aksamlar
hejacım bende hep sakladım bebıs konusunu.eltıler teker teker hamıs olunca bana dondu mıllet..sıra sendeydı.hadı artık dıye.şimdıde herkesı dıyorum.evet ıstıyorum.hıc bır problemımız yok.kısmetse olacak dıyorum.ilk asılamamı kımsecıkler bılmıyor.şimdı herkes bılıyor....ohhh be..rahatladım.sonunda dedım herkese.bu mıllet kafayı yemıs...artık yatak odalarımıza kadar gırdıler delulerrrr....onları ne gerekse.sankı bebıs yapmak kolay...bebegın yasamı,alacagı egıtım vs. herseyı dusunmek lazım demı...
canım ben ilk günden istediğimi söyledim bu bir ayıp değil kimsenin kadınlığıyla yada erkekliğiyle değil her şey yaradanın elinde iyikide söylemişsin en azından daha az sorarlar gerçi benim pek fark etmedi söyledimde kurtulmadım ee bari olmuyorsa tüp bebek yap diyorlar yani dediğin gibi artık yatak odalarımıza kadar girdiler hele o soğuk şakadan nefret ediyorum ay çok tembelsiniz yani onlar çok çalışkan oldukları için hemen hamile kalmışlar ne yapalım yüce rabbim görüyor umarım bizimde yüzümüzü tez zaman da güldürür :Saruboceq:
hejacım banada dıyorlar cok tembelsınız dıye...bende onlara tabı sız ıcın kolay bedavadan yapıyosunuz...ustelı bıde korunuyosunuz... olursa naparız dıye kara kara dusunuyonuz.allhtan bızım oyle dertlerımız yok dıyorum...bızımkısı daha rahat... masrafsız...onlarda bana ımrenıyorlar..
bılmezlerkı bızımkı daha masraflı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Selam arkadaşlar, ben sadece akşamları girebiliyorum inşallah yoklamaya yazıyorsundur nevroskicim:))
Bu arada dün sabah ateşim düştü, bugünde düşük çıktı. Yani bugün yarın regl olurum gibi, artık ümitler öteki aya kaldı.. Hakkımız da hayırlısı ne diyeyim.
merhaba arkadaşlarr 28. gündeyim daha hasta olmadım amma yarın bir gün hasta oldum haberini verirrimm senağlama
alıştım hasta olmaya da ondan tatlım heveslen heveslen aynı son zaten sivilcem de çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?