asicim canım benim sağolasın iyi dileklerde bulunmuşsun ama maalesef tedaviye başlayamadık belki biliyorsundur bu ay iki güzel yumoşum vardı doktorda bu ay boş gitmesin diyi çatlatma iğnesi vermişti ama ben iğneyi yanlış kullanmışım göbekten olması lazımmış ama ben kalçadan vurdurdum o yüzden yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam yani anlayacağın bir aydaha boşa geçicek bir daha ki aya eğer bir sorun olmassa aşılamaya geçicez ne yapalım bu gün çok üzüldüm ağladım ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor allahım bu yolda mücadele eden herkese sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. verdiğiniz cevaplarla yalnız olmadığımı hissettirdiniz... dün eşim öyle tepkiler verdiki.. bende şaşırdım artık ne yapacağımı..internette okuduklarımdan bahsettim ...keçiboynuzunun faydalı olduğunu söyledim.. sonra birden parladı.. onu psikolojik bitirmişim ...interneti kapattırcakmış falan..acayip tepkiler işte..oysa biz kadınlar ne kadar fedakarız... benim denemediğim yöntem kalmamıştı oysa.. ne biliyim ya.. çok zor bir dönem olcak bizim için...
herkese merhaba..yasasın.sonunda KADINLAR KULUBUNE VE EN ONEMLISI TOPIGIMIZE SIZLERE KAVUSTUM..hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5sositosositosositosositosositosositosositososito
bu arada kizlar esim hemen hemen 3 haftadir ari sutu yiyordu gunde ac karnina bir kucuk kasik ama iki gundur birakti cunku cok mide agrisi yapti ondan oldugunu dusunuyor
esine iciripte aynisi olan varmi
hoş geldin rapunzell nasılsın canım nerelerdesin görünmüyorsun a.s.
HOSBULDUM CANIM.TOPIGE BUGUN GIREBILDIM.SANADA GECMIS OLSUN.KONULARI HEMEN HEMEN OKUDUM...UZULDUM.AMA BUNDADA BIR HYIR VARDIR.
BENDE ADET OLMAYI BEKLIYORUM...INSALLH OLMAMDA.TABIKIDE.TEDAVIYE BASLADIK BIZDE..ASILAMA ILE BASLAYACAZ. 2.ASILAMAM OLACAK.
DR BIZE ACIKLANAMAYAN INFERTILITE TESHISINI KOYMUSTU...BAKACAZ ARTIK
KLOMEN VE PREGLY KULLANMAYA BASLIYACAM BENDE...EGER KIST OLURSA KALACAK.DR DEDIGI KADIN REGLI OLACAGI DONEMDE KISTLER OLUSTURURMUS...INSALLH OLMAZDA SU SPERMCIKLER ASIDA OLSA DOGRU YOLU BULURLAR:roflol::roflol::roflol:
heja canim 5 yildir istiyoruz dedin evleneli 9 yilmi oldu canim oyle yaziyor ve kac yasindasin canim
asicim canım benim sağolasın iyi dileklerde bulunmuşsun ama maalesef tedaviye başlayamadık belki biliyorsundur bu ay iki güzel yumoşum vardı doktorda bu ay boş gitmesin diyi çatlatma iğnesi vermişti ama ben iğneyi yanlış kullanmışım göbekten olması lazımmış ama ben kalçadan vurdurdum o yüzden yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam yani anlayacağın bir aydaha boşa geçicek bir daha ki aya eğer bir sorun olmassa aşılamaya geçicez ne yapalım bu gün çok üzüldüm ağladım ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor allahım bu yolda mücadele eden herkese sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
bu arada kizlar esim hemen hemen 3 haftadir ari sutu yiyordu gunde ac karnina bir kucuk kasik ama iki gundur birakti cunku cok mide agrisi yapti ondan oldugunu dusunuyor
esine iciripte aynisi olan varmi
herkese merhaba..yasasın.sonunda KADINLAR KULUBUNE VE EN ONEMLISI TOPIGIMIZE SIZLERE KAVUSTUM..hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5sositosositosositosositosositosositosositososito
yoklama var mıı burdayımm benn...kızlar iyi akşamlarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz............
Hoşgeldinn bitanemmmm. :1hug: :dance: Senin yeni mi haberin oldu? lülülülülülü Özledim seni :asigim:
Olmaz mı. sositososito Ama sen gündüzden uğramıştın güzelim. Yani var yazıldın. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?